Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ikinci silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çizgi yaptıktan 3 4 dakika içinde belirdi sonra koyulaşmaya başladı attığımdaki gibi testin markası da days comfort erken gebelik testi üstüne görme bu kadar çok gelmiyormuş ama üstüne adet olanlar ilk ayında oluyor diye duymuştum

Ama testte silik çıkmasını anlayamıyorum sizce teste göre var mı erken gebelik testinde ne anlama geliyor bunlar
2 hafta için çok erken silik çıkması imkansız 2 hafta varsa. Üstüne görme yaşamış olabilirsin canım hamile iken regl görülebilir bazen ama normal regl gibi yoğun olmaz en iyisi bir doktora görünmen

Sizin durumunuzu da simdi okudim? Kan verebildiğiniz mi?

Eger cizgi 5 dk içinde çıktıysa vardır tabi. Bkrde her gün sabah tekrarlayın testi inşallah vardır
Hanfendinin regline 2 hafta varmış. 2 hafta çok erken bir süre kana bile geçmemişken idrara bu kadar erken geçmez. Bazı erken gebelik testlerinde sorun olabiliyor daha önce de çift çıkıp kanama görmüş. Ya üstüne görme yaşadı gebe ya da test problemli. Bence regl gününe birkaç gün kala yapılmalı tekrar test doktora da görünebilir tabi bu süreçte

Sizin durumunuzu da simdi okudim? Kan verebildiğiniz mi?
Evet verdim yarın çıkacak sonucu inşallah yarın sonuç bu olur şuan beklemedeyim gelen giden bir şey de yok kasıklarımda ağrı göğüste fazlaca şişme süt bezlerinde belirginlik iştah artışı sol kasıkta batma mide bulantısı parfümlerden tiksinti var kokuları iğrenç geliyor şuan idrar testi tekrarladım kaset test negatif çıktı ama erken gebeliklerde silik çizgi çıkıyor geç döllenme oldu belki bilmiyorum bu kadar belirtiye vardır heralde

Canım testim pozitif çıkmıştı regl olmamıştım sonrasında kanamam oldu 5 gün sürdü kahverengi çamur gibi geldi sonrasında kırmızı kanama geldi 2 gün sonra durdu sonra 2 gün tekrar geldi ve bitişi de kahverengi kanamayla bitti bende tekrar yaptım kanamadan bi hafta falan sonra bu şekil çıktı iki tane testte silik çıktı daha regl günüme 2 hafta var ama kramp şeklinde hafif sabahları sancım oluyor anlayamadım

İnşallah vardır benim cok değişik cikiyor ilk 10 dk içinde gölge gibi çıkıyor bakalım perşembe günü bekliyorum gerçi dayanamayıp sabah da test tekrarlicagim.

Reglm gecikmişti o şekil oldu sonradan düşük mü oldu yoksa üstüne regl olmuş olabilirmiyim acaba gerçekten bu şekil kanaması olup hamile olan varmıdır

Gebelik var bence sen bir doktora görün mutlaka canım gecikme de yaşamışsın kanda beta hcg baktır

İnşallah vardır benim cok değişik cikiyor ilk 10 dk içinde gölge gibi çıkıyor bakalım perşembe günü bekliyorum gerçi dayanamayıp sabah da test tekrarlicagim.
Canım benim 2 tane erken gebelik testimde silik çizgi çıktı bir tane kaset testte hepsinden daha silik çizgi çıktı iki kaset test negatif biri de arızalı çıktı zaten

İnşallah sonucunuz pozitif çıkar hayırlısı olsun canım
Dün regl olmadım bugün de gelen bir şey yok. Sağlık ocağında vermiştim kan sonucuna verdikleri kodla baktım sonuç bulunamadı diyor heralde çıkmadı daha meraktan çatlamak üzereyim. Kasıklarım felaket ağrıyor dün sol kasığıma iğne battı sanki ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…