Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ikinci silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sonucun ne çıktı ben tekrardan test yaptım ama bu sefer 5 tllik olanlardan ilk önce bişey belli olmadı çıkmadı bi saat sonrasında silik çizgi çıktı çok net değil ama gözüküyor pembemsi çizgi silik şeklinde kan veremedim daha

Eklentiler

• 16377521512062039282212660483378.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 201

Canım 1 çıktı beta hcg sağlık ocağının verdiği barkod ile açılmadı sonuçlar ben de aradım bana hamile değilsiniz zaten ha ha ha yaptı sinir oldum kapadım eşim almaya gitti sonucu 1 yazıyor ama netten okuduğuma göre geç döllenme ise artabilirmiş bu değer hala regl yok idrarım geliyor sürekli enfeksiyon olduğunu sanmıyorum yanma kaşıntı hiçbir şey yok birkaç gün daha bekliycem kesin sonuç için

Beta hcg 1 ama felaket kötüyüm başım çok dönüyor halsizlik var kasık ağrılarım yok oldu regl ortada yok göğüsler hala şiş bilmiyorum yani

Kızlar pazartesi günü kan verdim negatif çıktı demiştim değer 1di. Bugün reglimin 3.günü olacaktı hala gelen bir şey yok. Ben de dayanamadım artık bu belirsizliğe kaset test yaptım ilk defa bu kadar belirgin çıktı

Eklentiler

• 20211124_192603.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 212
Bir daha kan ver bence belki geç döllenmedir kan vermek en kesin yolu test yapmaktansa yada farklı markaların testlerini yapın

Anladım cank
anladım canım evet öyle olabilir bekle bakalım olmadıysan vardır belirtilerin de varmış birşey sorucam bu normal 5 tlliklerde çıkan silik ne oluyor erken gebelik te çıktı onda da çıktı bilmiyormuusun sen belim ağrıyor benimde iğne batmaları oluyor kasığıma karnımın sağ tarafına birde

anladım canım evet öyle olabilir bekle bakalım olmadıysan vardır belirtilerin de varmış birşey sorucam bu normal 5 tlliklerde çıkan silik ne oluyor erken gebelik te çıktı onda da çıktı bilmiyormuusun sen belim ağrıyor benimde iğne batmaları oluyor kasığıma karnımın sağ tarafına birde çok akıntım da var

Canım benim bhcg nin 1 olmasına inanamadım, öyle olsa asla iki üç testte pozitif çıkmaz. Sen bu kaset testi yarın tekrarla git gide koyu çıkarsa kana git tekrar. Hayrılısıyla pozitiftir inşallah.

Silik çıkıyorsa ikinci çizgi sürekli pozitiftir canım ama farklı markalarla dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…