- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
Canım sonucun ne çıktı ben tekrardan test yaptım ama bu sefer 5 tllik olanlardan ilk önce bişey belli olmadı çıkmadı bi saat sonrasında silik çizgi çıktı çok net değil ama gözüküyor pembemsi çizgi silik şeklinde kan veremedim dahaDün regl olmadım bugün de gelen bir şey yok. Sağlık ocağında vermiştim kan sonucuna verdikleri kodla baktım sonuç bulunamadı diyor heralde çıkmadı daha meraktan çatlamak üzereyim. Kasıklarım felaket ağrıyor dün sol kasığıma iğne battı sanki ara ara
Kızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titriyor heyecandan
Kızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titriyor heyecandan
Normal kaset testler ilk 5 dakika erken gebelik testleri de ilk 30 dakika dikkate alınmalı. Bu zamanlardan sonra çıkan çizgiler geçersiz oluyor maalesefHamilelik var mı erken yaptım testleri sonradan çıktı hepsi
Canım 1 çıktı beta hcg sağlık ocağının verdiği barkod ile açılmadı sonuçlar ben de aradım bana hamile değilsiniz zaten ha ha ha yaptı sinir oldum kapadım eşim almaya gitti sonucu 1 yazıyor ama netten okuduğuma göre geç döllenme ise artabilirmiş bu değer hala regl yok idrarım geliyor sürekli enfeksiyon olduğunu sanmıyorum yanma kaşıntı hiçbir şey yok birkaç gün daha bekliycem kesin sonuç içinCanım sonucun ne çıktı ben tekrardan test yaptım ama bu sefer 5 tllik olanlardan ilk önce bişey belli olmadı çıkmadı bi saat sonrasında silik çizgi çıktı çok net değil ama gözüküyor pembemsi çizgi silik şeklinde kan veremedim daha
Bir daha kan ver bence belki geç döllenmedir kan vermek en kesin yolu test yapmaktansa yada farklı markaların testlerini yapınKızlar pazartesi günü kan verdim negatif çıktı demiştim değer 1di. Bugün reglimin 3.günü olacaktı hala gelen bir şey yok. Ben de dayanamadım artık bu belirsizliğe kaset test yaptım ilk defa bu kadar belirgin çıktı
Bana da öyle geliyor biraz artış olsun diyorum ya cuma ya da pazartesi tekrar vereceğimBir daha kan ver bence belki geç döllenmedir kan vermek en kesin yolu test yapmaktansa yada farklı markaların testlerini yapın
anladım canım evet öyle olabilir bekle bakalım olmadıysan vardır belirtilerin de varmış birşey sorucam bu normal 5 tlliklerde çıkan silik ne oluyor erken gebelik te çıktı onda da çıktı bilmiyormuusun sen belim ağrıyor benimde iğne batmaları oluyor kasığıma karnımın sağ tarafına birdeCanım 1 çıktı beta hcg sağlık ocağının verdiği barkod ile açılmadı sonuçlar ben de aradım bana hamile değilsiniz zaten ha ha ha yaptı sinir oldum kapadım eşim almaya gitti sonucu 1 yazıyor ama netten okuduğuma göre geç döllenme ise artabilirmiş bu değer hala regl yok idrarım geliyor sürekli enfeksiyon olduğunu sanmıyorum yanma kaşıntı hiçbir şey yok birkaç gün daha bekliycem kesin sonuç için
Canım benim bhcg nin 1 olmasına inanamadım, öyle olsa asla iki üç testte pozitif çıkmaz. Sen bu kaset testi yarın tekrarla git gide koyu çıkarsa kana git tekrar. Hayrılısıyla pozitiftir inşallah.Kızlar pazartesi günü kan verdim negatif çıktı demiştim değer 1di. Bugün reglimin 3.günü olacaktı hala gelen bir şey yok. Ben de dayanamadım artık bu belirsizliğe kaset test yaptım ilk defa bu kadar belirgin çıktı
İnşallah ya sanırım geç döllenme oldu testlerin hepsi de farklı markaCanım benim bhcg nin 1 olmasına inanamadım, öyle olsa asla iki üç testte pozitif çıkmaz. Sen bu kaset testi yarın tekrarla git gide koyu çıkarsa kana git tekrar. Hayrılısıyla pozitiftir inşallah.
Silik çıkıyorsa ikinci çizgi sürekli pozitiftir canım ama farklı markalarla deneAnladım cank
anladım canım evet öyle olabilir bekle bakalım olmadıysan vardır belirtilerin de varmış birşey sorucam bu normal 5 tlliklerde çıkan silik ne oluyor erken gebelik te çıktı onda da çıktı bilmiyormuusun sen belim ağrıyor benimde iğne batmaları oluyor kasığıma karnımın sağ tarafına birde
Silik çıkıyorsa ikinci çizgi sürekli pozitiftir canım ama farklı markalarla dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?