- 1 Eylül 2022
- 1.084
- 247
- 53
- Konu Sahibi ipekyolu55
-
Guzel haberlerini bekliyoruz canim kac gun gecti reglindenYarın ilk işim test vermek ozaman gerçekten çıkarsa çok mutlu olacağım inşallah canım teşekkürler
Daha reglme 6 gün var canım bekleyemedim bugün denedim sabah sonuç böyleydi yarın sabah terçkrar idrar yapacağım hastaneye ona göre gideceğim dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallahGuzel haberlerini bekliyoruz canim kac gun gecti reglinden
Eger varsa da baya erken ogrenmisin canim amin dualarinizda bizi de eksik etmeyin sonucunu yaz canimDaha reglme 6 gün var canım bekleyemedim bugün denedim sabah sonuç böyleydi yarın sabah terçkrar idrar yapacağım hastaneye ona göre gideceğim dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
İnşallah eğer test yanıltmıyorsa daha önce de yapmıştım hiç böyle bir çizgi görmedim silikte olsa dualarım isteyen herkesle Allah hayırlısını versin öncelikle umarım en Kısa zamanda sizde kavuşursunuz canımEger varsa da baya erken ogrenmisin canim amin dualarinizda bizi de eksik etmeyin sonucunu yaz canim
Amin cok tesekur ederim rabim kimsenin kucagini bos birakmasin guzel sonuclarini bekliyoruz dualarimdasin canimİnşallah eğer test yanıltmıyorsa daha önce de yapmıştım hiç böyle bir çizgi görmedim silikte olsa dualarım isteyen herkesle Allah hayırlısını versin öncelikle umarım en Kısa zamanda sizde kavuşursunuz canımtabi ki güncelleme yaparım
Allah razı olsun canım inşallah benimde dualarımdasın çok sağ olAmin cok tesekur ederim rabim kimsenin kucagini bos birakmasin guzel sonuclarini bekliyoruz dualarimdasin canim
Tebrik ederimİnşallah eğer test yanıltmıyorsa daha önce de yapmıştım hiç böyle bir çizgi görmedim silikte olsa dualarım isteyen herkesle Allah hayırlısını versin öncelikle umarım en Kısa zamanda sizde kavuşursunuz canımtabi ki güncelleme yaparım
Belirtim yoktu ama bu defa hissettim gibi bişey oldu çok merak ettim bakalım kan testi verdim canım umarım güzel sonuç alırızTebrik ederimbelirtiniz mi vardi 6 gün öncesinden test yaptınız varsa eğer nelerdi belirtiler
İnşallahBelirtim yoktu ama bu defa hissettim gibi bişey oldu çok merak ettim bakalım kan testi verdim canım umarım güzel sonuç alırız
Sonuc ne cikti canimBelirtim yoktu ama bu defa hissettim gibi bişey oldu çok merak ettim bakalım kan testi verdim canım umarım güzel sonuç alırız
Canım daha çıkmadı ya sağlıkocagına verdim de öğleden sonra umarım çıkar pazartesiye kalacak yoksaSonuc ne cikti canim
Tabi kiİnşallahhaber verin mutlaka
İnsalah cikar test denedin mi tekrar canimCanım daha çıkmadı ya sağlıkocagına verdim de öğleden sonra umarım çıkar pazartesiye kalacak yoksa
Denedim çok az göründü önceki gibi net değildiİnsalah cikar test denedin mi tekrar canim
Beta cikti mi canim yoksa pazartesiye mi kaldiDenedim çok az göründü önceki gibi net değildi
Negatif maalesefSonuc ne cikti canim
Negatif çıktı canım maalesefBeta cikti mi canim yoksa pazartesiye mi kaldi
Kac cikti tam olarak degerin canimNegatif çıktı canım maalesef
Çok silik gözüküyorHayal mi görüyorum yoksa silik de olsa çizgi var mı lütfen yorumlarınızı yazar mısınız Eki Görüntüle 3217394
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?