Erken gebelik testi silik çizgi olması

Usttekini biraz önce yaptım alttakini dün yaptım.ikisi farklı marka.yarın ilk yaptığım test markasından bir daha yapıcam daha da koyulasırsa hamileyim demek bence

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-22-18-59-44-544_com.miui.gallery.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 194
Usttekini biraz önce yaptım alttakini dün yaptım.ikisi farklı marka.yarın ilk yaptığım test markasından bir daha yapıcam daha da koyulasırsa hamileyim demek bence
Bebis var duruyor insallah pozitif kan sonucuda alirsiniz saglikla

Kasık ağrısı idar koyu gelmesi baş ağrısı halsizlik uyku isteği 13 gün var adetime kan tahlili versem çıkarmi sonuç

Ben adetime 2 gün kala yani tam 4. Haftada kan verdim yani dün verdim ve sonucu bu sabah çıktı 166 değerim hamileyim
Bende bugün verdim 10 gün. Var adetime belirtiler var 3 tane çocuğum var olursa 4 olucak hayırlısıyla

Sizce var mı kızlar ümitlenmek istemiyorum
Hemenmi cikti bekleyince kurudukcami belirdi hemen cikarsa gebelik var ama yarimsaatten sonra cikani dikkate almayin yaziyor testin arksnda yarin testi takrarlayin sabah uyannca ilk idrarla nekdar surede belirdigine bakın ve kan verin ikinci cizgi cikarsa insallah

5 dk içinde daha silikli bir 10 dk sonra iyice kızardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…