- 6 Mart 2023
- 12
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi ipekyolu55
-
Merhaba ben adet tarihim gelmeden öğrenmiştim. 10 Mart'tı beklenen adet tarihim Şu an 6. Haftanın içindeyimKaç günlük acaba ne kadar gecti regliden ? Soruyorum kendimle kıyaslıyorum dr a daha gitmedim ama pozitifim
İnsallah bencede öylesinUsttekini biraz önce yaptım alttakini dün yaptım.ikisi farklı marka.yarın ilk yaptığım test markasından bir daha yapıcam daha da koyulasırsa hamileyim demek bence
Bebis var duruyor insallah pozitif kan sonucuda alirsiniz sagliklaUsttekini biraz önce yaptım alttakini dün yaptım.ikisi farklı marka.yarın ilk yaptığım test markasından bir daha yapıcam daha da koyulasırsa hamileyim demek bence
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahİnsallah bencede öylesinhaber vee bizede bende haftaya dr gidicem
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahİnsallah bencede öylesinhaber vee bizede bende haftaya dr gidicem
Çok teşekkür ederimBebis var duruyor insallah pozitif kan sonucuda alirsiniz saglikla
Hepımız insallahSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim
Çok erken biraz bekle adette 10 gün kala verdim cikmadi bakalım adette 4 gün var adet ğecmesini bekliyecemKasık ağrısı idar koyu gelmesi baş ağrısı halsizlik uyku isteği 13 gün var adetime kan tahlili versem çıkarmi sonuç
Ben adetime 2 gün kala yani tam 4. Haftada kan verdim yani dün verdim ve sonucu bu sabah çıktı 166 değerim hamileyimKızlar kan tahlili ne Zaman verilir
Bende bugün verdim 10 gün. Var adetime belirtiler var 3 tane çocuğum var olursa 4 olucak hayırlısıylaBen adetime 2 gün kala yani tam 4. Haftada kan verdim yani dün verdim ve sonucu bu sabah çıktı 166 değerim hamileyim
Gebelik testi miSizce var mı kızlar ümitlenmek istemiyorum
Gebelik testiyse var canım hayırlı olsun inşallahSizce var mı kızlar ümitlenmek istemiyorum
Hemenmi cikti bekleyince kurudukcami belirdi hemen cikarsa gebelik var ama yarimsaatten sonra cikani dikkate almayin yaziyor testin arksnda yarin testi takrarlayin sabah uyannca ilk idrarla nekdar surede belirdigine bakın ve kan verin ikinci cizgi cikarsa insallahSizce var mı kızlar ümitlenmek istemiyorum
Gebelik testi mi
Gebelik testiyse var canım hayırlı olsun inşallaevet
evet canım gebelik testi reglime 3 gün varGebelik testiyse var canım hayırlı olsun inşallah
5 dk içinde daha silikli bir 10 dk sonra iyice kızardıHemenmi cikti bekleyince kurudukcami belirdi hemen cikarsa gebelik var ama yarimsaatten sonra cikani dikkate almayin yaziyor testin arksnda yarin testi takrarlayin sabah uyannca ilk idrarla nekdar surede belirdigine bakın ve kan verin ikinci cizgi cikarsa insallah
Yarin sabah uyannca ilk idrarin son kismiyla yapin afedersiniz boyle soyledgm icjn ama dedigim gbi yapin idrarin bi kismini yaptktan sonra kaba alın daha saglikli sonuc alirsiniz5 dk içinde daha silikli bir 10 dk sonra iyice kızardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?