- Konu Sahibi ipekyolu55
-
Canım test bozuk gibi 3 çizgi gözüküyor kan testi vermeni tavsiye ederimKızlar test yaptm bugun bakarmısınız sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 3220757
Yarın kan testi vericm zaten ama ilk testi yaptığımda 2 ci çizgi belirginleşti sonrada işte böyle olduCanım test bozuk gibi 3 çizgi gözüküyor kan testi vermeni tavsiye ederim
Anladim canım inşallah iyi haberlerini bekliyorumYarın kan testi vericm zaten ama ilk testi yaptığımda 2 ci çizgi belirginleşti sonrada işte böyle oldu
Selam hamilemisiniz belli oldu mu
EvetSelam hamilemisiniz belli oldu mu
Ay benim de öyle oldu, idrar pozitif kan negatifNegatif çıktı canım maalesef
Kan verdiniz mi ne olduMerhaba bugun bende test yaptım sizce pozitif miEki Görüntüle 3217909
Merhaba vermedim daha 4 hafta diye direk dr gidicem insKan verdiniz mi ne oldu
Hayırlı olsun
Aynı durumdayız ben de hesaplarıma göre 4+3 günlüğüm 2.çizgim baya belirginleşti c.tesi randevum var Dr şimdi kan testine gerek yok dedi muhtelemen gidince orada isteyecek. Hayırlısı olsunMerhaba vermedim daha 4 hafta diye direk dr gidicem ins
Anladım bize de haber verinMerhaba vermedim daha 4 hafta diye direk dr gidicem ins
Kaç günlük acaba ne kadar gecti regliden ? Soruyorum kendimle kıyaslıyorum dr a daha gitmedim ama pozitifim
TamamAnladım bize de haber verin
Hayırlı olsun
Aynı durumdayız ben de hesaplarıma göre 4+3 günlüğüm 2.çizgim baya belirginleşti c.tesi randevum var Dr şimdi kan testine gerek yok dedi muhtelemen gidince orada isteyecek. Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun adetime gore 3 hafta 6 gün daha erken diye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum drKaç günlük acaba ne kadar gecti regliden ? Soruyorum kendimle kıyaslıyorum dr a daha gitmedim ama pozitifim
Kan testi tekrarladınız mı? Bende belirtilwr kayboldu silik testler negatifleşti bi iki güne adet olmam gerekiyor (ilaç kullandım gecikmenin 20.günü) anlamlandıramıyorum artık ama olsun ne olacaksa göreceğiz bakalım.Tamamsizde durum ne
Hayırlısı olsun adetime gore 3 hafta 6 gün daha erken diye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum dr
4 gün kala çok bariz belli var görünüyor iki günde bir testi tekrarlayarak çizginin belşrginleşmesini takip edebilirsin. Ben diğer topiclerde testlerimi attım regliden 3 gün öncesi var, regli geçmesinden 3 gün sonrası var ve arada bir test var giderek çizgi koyulaştıGebelik var mıdır sizce adetime 4 gün kala yaptım
Yarın aile hekimine gidip kan vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?4 gün kala çok bariz belli var görünüyor iki günde bir testi tekrarlayarak çizginin belşrginleşmesini takip edebilirsin. Ben diğer topiclerde testlerimi attım regliden 3 gün öncesi var, regli geçmesinden 3 gün sonrası var ve arada bir test var giderek çizgi koyulaştı
Aklında kalmasın ver ama 2 günde bir takip etmen gerekecek yorucu bir süreç. Ya da biraz daha sabredip adetinin gecmesini bekleYarın aile hekimine gidip kan vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?
Neden takip etmem gerekiyor bilmiyorum süreci de?Aklında kalmasın ver ama 2 günde bir takip etmen gerekecek yorucu bir süreç. Ya da biraz daha sabredip adetinin gecmesini bekle
Sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini anlamak için. Betahcg hormonu iki günde bir en az yüzde 60 katlanarak artması lazım hormon kanda arttıkça da idrar testinde daha net çıkıyor. Eğer değer artmıyorsa ya da düşüyorsa kimyasal gebelik oluyor ve kendi kendine regl gibi atıyor vücut.Neden takip etmem gerekiyor bilmiyorum süreci de?
Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz içinSağlıklı ilerleyip ilerlemediğini anlamak için. Betahcg hormonu iki günde bir en az yüzde 60 katlanarak artması lazım hormon kanda arttıkça da idrar testinde daha net çıkıyor. Eğer değer artmıyorsa ya da düşüyorsa kimyasal gebelik oluyor ve kendi kendine regl gibi atıyor vücut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?