Erken gebelik testi silik çizgi olması

Anladım bize de haber verin
Tamam sizde durum ne
Kaç günlük acaba ne kadar gecti regliden ? Soruyorum kendimle kıyaslıyorum dr a daha gitmedim ama pozitifim
Hayırlısı olsun adetime gore 3 hafta 6 gün daha erken diye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum dr

Tamam sizde durum ne

Hayırlısı olsun adetime gore 3 hafta 6 gün daha erken diye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum dr
Kan testi tekrarladınız mı? Bende belirtilwr kayboldu silik testler negatifleşti bi iki güne adet olmam gerekiyor (ilaç kullandım gecikmenin 20.günü) anlamlandıramıyorum artık ama olsun ne olacaksa göreceğiz bakalım.

Gebelik var mıdır sizce adetime 4 gün kala yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-22-13-53-03-507_com.miui.gallery.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 175
Gebelik var mıdır sizce adetime 4 gün kala yaptım
4 gün kala çok bariz belli var görünüyor iki günde bir testi tekrarlayarak çizginin belşrginleşmesini takip edebilirsin. Ben diğer topiclerde testlerimi attım regliden 3 gün öncesi var, regli geçmesinden 3 gün sonrası var ve arada bir test var giderek çizgi koyulaştı

Yarın aile hekimine gidip kan vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?

Neden takip etmem gerekiyor bilmiyorum süreci de?
Sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini anlamak için. Betahcg hormonu iki günde bir en az yüzde 60 katlanarak artması lazım hormon kanda arttıkça da idrar testinde daha net çıkıyor. Eğer değer artmıyorsa ya da düşüyorsa kimyasal gebelik oluyor ve kendi kendine regl gibi atıyor vücut.

Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…