- Konu Sahibi ipekyolu55
-
Kan tahlili versem bu aşamada eğer varsa çıkar mı yoksa birkaç gün sonra idrar testini yeniden yapıp ona göre mi kan vereyim sizceÇok silik gözüküyor
Kanda cikabilirKan tahlili versem bu aşamada eğer varsa çıkar mı yoksa birkaç gün sonra idrar testini yeniden yapıp ona göre mi kan vereyim sizce
Evet pozitif görünüyor hayırlı olsun kan verinMerhaba bugun bende test yaptım sizce pozitif miEki Görüntüle 3217909
Aşırı silik bişey görüyorum ama bu erken gebelik testlerde yanıltma payı var adetiniz geçtiyse kaset test deneyin bideHayal mi görüyorum yoksa silik de olsa çizgi var mı lütfen yorumlarınızı yazar mısınız Eki Görüntüle 3217394
Teşekkür ederim kaset testti bu bikac gün sonra tekrar yapacagımAşırı silik bişey görüyorum ama bu erken gebelik testlerde yanıltma payı var adetiniz geçtiyse kaset test deneyin bide
MerhanaEki Görüntüle 3218595 Testim bir saar sonra böyle oldu kan verdim 0.100 pcos var acaba geç döllenme olabilir mi adetlerim düzensiz
Bu silik cizgide adetinize 2 3 gun varsa yada gectiyse cok guvenmeyin derim uzuyor bu testler insani yalanci pozitif cok veriyor insallah bebis vardir dikkat edin ama kaset test yapin kaset testte ufacik silik olsa kan degerinizde iyi bir sayi cikar ama bunlarda ben yasadim 6 cikti deger adet oldum kimyasal mi ne o oluyor sanirim tutunmadan adet gordum sevindim okdar esimede soyledim tekrar kan vermeye gitmeden adet oldumHayal mi görüyorum yoksa silik de olsa çizgi var mı lütfen yorumlarınızı yazar mısınız Eki Görüntüle 3217394
gerçekten sanırım en iyisi kaset test. böyle insan ümitleniyor boşu boşunaBu silik cizgide adetinize 2 3 gun varsa yada gectiyse cok guvenmeyin derim uzuyor bu testler insani yalanci pozitif cok veriyor insallah bebis vardir dikkat edin ama kaset test yapin kaset testte ufacik silik olsa kan degerinizde iyi bir sayi cikar ama bunlarda ben yasadim 6 cikti deger adet oldum kimyasal mi ne o oluyor sanirim tutunmadan adet gordum sevindim okdar esimede soyledim tekrar kan vermeye gitmeden adet oldum
Bu hizli testlerde hassasiyet cok ovulasyin testi gibi hep silik cikiyo sanirimgerçekten sanırım en iyisi kaset test. böyle insan ümitleniyor boşu boşuna
İnşllh yaaBence var gibi
Sanki test de sorun var canım inşallah istiyorsan bebiş vardır bu kadar silik çizgi ile ögrendim şuan 21 aylık oğlum ellerinizden öperKızlar test yaptm bugun bakarmısınız sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 3220757
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?