- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
- 28
- Konu Sahibi edasinanhira
-
Benimde böyle nerdeyse görünmüyor eşim dalga geçti hatta benimleKızlar benim testimede bakarmısınız regl olmama 5 gün var şuan gribim ve hapşururken öksürürken sağ kasığım sanki bıçakla kesiliomuş gibi oluo ve uzanırkende bacaklarıma kadar kasık ağrısı neredeyseikinci çizgi kuruma değil çünkü çok çabuk oldu ve daha kuruyacak kadar eskimedi
Benimkide aynı tepkiyi verdiBenimde böyle nerdeyse görünmüyor eşim dalga geçti hatta benimlehayal mi görüyorsun diye yok ikinci çizgi felan demişti ben bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapacam inşallah senin de vardır
Benimde böyle nerdeyse görünmüyor eşim dalga geçti hatta benimleKızlar benim testimede bakarmısınız regl olmama 5 gün var şuan gribim ve hapşururken öksürürken sağ kasığım sanki bıçakla kesiliomuş gibi oluo ve uzanırkende bacaklarıma kadar kasık ağrısı neredeyseikinci çizgi kuruma değil çünkü çok çabuk oldu ve daha kuruyacak kadar eskimedi
ayyyy inşallah canım ya sende haber ver belki yarın sağlık ocağına giderim ben duramıyorum gümde 2 tane test yapıyorumBenimkide aynı tepkiyi verdiinşallah ikimizde hamişizdir sonucu haber et merak ederim
Ahahahah ben deee muhtemelen yarın gidip kan vereceğimBenimde böyle nerdeyse görünmüyor eşim dalga geçti hatta benimlehayal mi görüyorsun diye yok ikinci çizgi felan demişti ben bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapacam p
ayyyy inşallah canım ya sende haber ver belki yarın sağlık ocağına giderim ben duramıyorum gümde 2 tane test yapıyorum
İyi de imkansız kanda değerlerin yükselmeden idrarda çıkmaz zaten ikinci çizgi ama testin tarihi geçmiştir ya da bozuktur olabilir 2-3 gün sonra tekrar kan ver ya da tekrar test yap bence yoksa baya baya hamilesin diyor testKışlar bide benim testlerime bakın ya sizce var mı kan da verdim ama kanda yok gözüküyor kafam karıştı
2 gün sonra tekrar test yapacağım bakalımİyi de imkansız kanda değerlerin yükselmeden idrarda çıkmaz zaten ikinci çizgi ama testin tarihi geçmiştir ya da bozuktur olabilir 2-3 gün sonra tekrar kan ver ya da tekrar test yap bence yoksa baya baya hamilesin diyor test
Noldu canım gittin mi sağlık ocağına sonuç ne merak ettim ben bugün sabah gene test yaptım bişey çıkmadı hevesim kırıldı bi kaç gün beklet sonra yine yaparım inşallah sende vardırAhahahah ben deee muhtemelen yarın gidip kan vereceğim
Bende bugün kan verdim sonuç negatif benimde umudum kalmadı bu ay için gerçi hiç bi ay için kalmadı sanırım artık ya olmayacak kafasındayımNoldu canım gittin mi sağlık ocağına sonuç ne merak ettim ben bugün sabah gene test yaptım bişey çıkmadı hevesim kırıldı bi kaç gün beklet sonra yine yaparım inşallah sende vardır
Abi millet korunmalı ilişkide hamile kalıyo biz deniyoz deniyoz olmuyo neden acabaBende bugün kan verdim sonuç negatif benimde umudum kalmadı bu ay için gerçi hiç bi ay için kalmadı sanırım artık ya olmayacak kafasındayım
İnşallah seninki olumlu olur umut olursun bana
Bende anlamıyorum yaAbi millet korunmalı ilişkide hamile kalıyo biz deniyoz deniyoz olmuyo neden acaba
Çatlama iğnesi etkili oluyormu acaba ya ben de regl olcakmışım gibi şuanda eğer regl olursam ben de yaptırmak istiyorum çünkü artık canıma tak etti yani bu durum hep negatif negatif sinir sistemimi bozduRegle beş gün kaldı bugun çatlatma iğnesinin 8.günü test yaptım yine pozitif çıktı iğneden herhalde ama bugün regl şişkinliği ve ağrısı arada yokluyor hamilelikte de oliyor mu böyle acaba bilmiyorum nasip
Regle beş gün kaldı bugun çatlatma iğnesinin 8.günü test yaptım yine pozitif çıktı iğneden herhalde ama bugün regl şişkinliği ve ağrısı arada yokluyor hamilelikte de oliyor mu böyle acaba bilmiyorum nasip
Hayirli olsun net positif3 gün sonra tekrarladım testi bi bakın bakemmm
Bozuk değil mi yani test anlamadım ben 2 gün önce kan testim negatifti 3 gün sonra regl tarihim görünüyor uygulamaya göreHayirli olsun net positifbat gunun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?