- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Aynen insan ne kadar üstüne düşerse o kadar zorlaşıyor herşey akişina bırakın burda bu forumda kaç kişi bu siteyi bırakıp kafa dağıtmaya gitti hamile olup geri döndüler biz çok araştırıyoruz üstüne düşüyoruz ben ikici gebelikte hiç üstüne düşmedim belirti aramadım oldu ama sonu hüsran bu seferde tatil yapicam nasip artıkAaaynenn bizde yarın şehir dışına tatile gidicez 2 hafta falan kafa dağıtırım hiçbişey düşünmek istemiyorum olacak olan zaten olur biz hiçbişey yapmasak ta nasipte varsa
Aynen benim de öyle oldu hiç önemsemediğim ay hamile kalmıştım bemimde hüsran oldu sonucum ama ilk hamilelik olduğu için hamile kalabiliyor olmamam bile sevdindim o derece ama gerçekten beklemediğin zaman oluyorAynen insan ne kadar üstüne düşerse o kadar zorlaşıyor herşey akişina bırakın burda bu forumda kaç kişi bu siteyi bırakıp kafa dağıtmaya gitti hamile olup geri döndüler biz çok araştırıyoruz üstüne düşüyoruz ben ikici gebelikte hiç üstüne düşmedim belirti aramadım oldu ama sonu hüsran bu seferde tatil yapicam nasip artık
Aynen benim tatil iptal oldu yaAynen benim de öyle oldu hiç önemsemediğim ay hamile kalmıştım bemimde hüsran oldu sonucum ama ilk hamilelik olduğu için hamile kalabiliyor olmamam bile sevdindim o derece ama gerçekten beklemediğin zaman oluyor
Niye iptal oldu ki yaaaAynen benim tatil iptal oldu yaartık bende başka bir şey bulucam kafa dağıtmak için ya
Ertelendi ya bir yakinimiz.vefat etti o yüzdenNiye iptal oldu ki yaaabul valla bişeyler yap aklımıza hiç bebek konusunu getirmeyelim
Anladım cnm Allah rahmet eylesinErtelendi ya bir yakinimiz.vefat etti o yüzden
Bende bugün adet sancısı vardi ya biraz bende adete 19 gün varAynen benim tatil iptal oldu yaartık bende başka bir şey bulucam kafa dağıtmak için ya
merhaba naptınız çıktı mı sonuc? İnşallah güzel haberler vardır yoksa da ağustosa inşallahVerdim canım kan, 1,5 2 saat arası çıkar dedi hiç böyle olmamıştım
Yumurtlama sancısı olmasın o cnm yumurtlamayı takip ediyomuydunBende bugün adet sancısı vardi ya biraz bende adete 19 gün var
Yok ben takip etmiyorum bir dolu bir boş devam ediyoruz bazen de iki dolu böyle üst üste yani yumurtlama artık denk gelirse bugün de oldu yarın boş ama bütün uygulamalarda yaptığım uygulamalar da yumurtlama uygulaması 12 tarihinden sonra hamile kalınacağını tarih diyor yumurtlama olarak da 17/18'i gösteriyorYumurtlama sancısı olmasın o cnm yumurtlamayı takip ediyomuydun
Hımm iyi yapıyorsun cnm bende öyle denediğim ay hamile kalmıştım adet bitimi başlayıp bi dolu bi boş geçerekYok ben takip etmiyorum bir dolu bir boş devam ediyoruz bazen de iki dolu böyle üst üste yani yumurtlama artık denk gelirse bugün de oldu yarın boş ama bütün uygulamalarda yaptığım uygulamalar da yumurtlama uygulaması 12 tarihinden sonra hamile kalınacağını tarih diyor yumurtlama olarak da 17/18'i gösteriyor
Bende en son 12 haziran da adet oldum. 11 temmuz adet olmam lazımdı. 8 temmuzda yani adete 2 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı ve adetim 4. Günü geciktim yarinda olmazsam 5 gün olcak adetim hep ağrılı geçer günü hiç geçmez. Hiç belirti yok adet olcakmisim gibi ya anlamadım. Adet öncesi negatif çıktığı için çok üstüne dusmemistim ama gün bitti 5. Güne gireceğim yani pozitif dönermi ki anlamadımHımm iyi yapıyorsun cnm bende öyle denediğim ay hamile kalmıştım adet bitimi başlayıp bi dolu bi boş geçerek
Bende öyle devam ediyorum kızımda da öyle kalmıştım bakalım bu sefer tutucakmi iki sağlıksız gebelik olduHımm iyi yapıyorsun cnm bende öyle denediğim ay hamile kalmıştım adet bitimi başlayıp bi dolu bi boş geçerek
Canım belki geç döllenme olabilir yada taktigimiz için stres yaptığımızda da gecikiyor yada belki başka bir sıkıntı kadın hastalık olabilir doktorlar hamilelik olsamasa 7 gün gecikmeyi normal görüyorlar hakkında hayırlısı olsunBende en son 12 haziran da adet oldum. 11 temmuz adet olmam lazımdı. 8 temmuzda yani adete 2 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı ve adetim 4. Günü geciktim yarinda olmazsam 5 gün olcak adetim hep ağrılı geçer günü hiç geçmez. Hiç belirti yok adet olcakmisim gibi ya anlamadım. Adet öncesi negatif çıktığı için çok üstüne dusmemistim ama gün bitti 5. Güne gireceğim yani pozitif dönermi ki anlamadım
Hiç gecikme olmaz bi sorun olsa da oncede gecikirdi diye düşünüyorum hafiften hafiften batmalar oluyo zaten çok hafif sıcaklardan heralde ya olcam heralde bakalimCanım belki geç döllenme olabilir yada taktigimiz için stres yaptığımızda da gecikiyor yada belki başka bir sıkıntı kadın hastalık olabilir doktorlar hamilelik olsamasa 7 gün gecikmeyi normal görüyorlar hakkında hayırlısı olsun
Belki de olmasan bir uzmana danis yada test yada kan ver tekrarHiç gecikme olmaz bi sorun olsa da oncede gecikirdi diye düşünüyorum hafiften hafiften batmalar oluyo zaten çok hafif sıcaklardan heralde ya olcam heralde bakalim
Danistim şirket doktoruna cumartesi 5 pazar 6 dedi pazartesi 7. Günün eğer pazarteside adet görmessen sali günü kan ver dedi düzenli adet goruyosan eger 7 gün gecikme fazla bile dediBelki de olmasan bir uzmana danis yada test yada kan ver tekrar
Aynen canım inşallah hayırlısı olsunDanistim şirket doktoruna cumartesi 5 pazar 6 dedi pazartesi 7. Günün eğer pazarteside adet görmessen sali günü kan ver dedi düzenli adet goruyosan eger 7 gün gecikme fazla bile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?