- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Evet cnm bazı vitaminlerle birlikte folic asit kullanıyorum omega 3 var içinde hamile kaldığım ay kullanmıyodum ramazan ayında kalmıştımİnşallah bu sefer pozitif olur ve sağlıklı olurbekleyip göreceğiz, folik asit alıyorsun dimi
Teşekkür ederimAnladım, ovulasyonla takip etmenizi öğrenirim bu ara bu testleri deneyebilirsiniz istersenizsonuçların iyi olması çok iyi
İnşallah şimdi daha güzel haberler alırız olmadı sen bir kan ver canım yarınEvet cnm bazı vitaminlerle birlikte folic asit kullanıyorum omega 3 var içinde hamile kaldığım ay kullanmıyodum ramazan ayında kalmıştım
Amin cnmİnşallah şimdi daha güzel haberler alırız olmadı sen bir kan ver canım yarın
Haber et canım benide, kan ver yarın olmadı sen aAmin cnm
Yarın da sabah eşim evde ya ona belli etmicektim bu sefer du bakalım üşenmezsem sabah gidicem erkenci insan değilim hiç ondan bu kadar gecikmeye hamileyimdir inşallahHaber et canım benide, kan ver yarın olmadı sen a
Aynen canım Erkenden git kan ver sağlık ocağında mı vereceksin ? Sağlık ocağında verirsen sonuç pazartesi kalırYarın da sabah eşim evde ya ona belli etmicektim bu sefer du bakalım üşenmezsem sabah gidicem erkenci insan değilim hiç ondan bu kadar gecikmeye hamileyimdir inşallah
Yaaaa inanmıyorum hastaneye acile mi gitsem acabaAynen canım Erkenden git kan ver sağlık ocağında mı vereceksin ? Sağlık ocağında verirsen sonuç pazartesi kalır
Sağlık ocağına gitcektim ilk gebeliğimde özele gitmiştik sırf beta değerini öğrendik diye 800 tl ödeme çıkarmıştı normal hastanelerde hiç yakında randevu çıkmıyo ve işin tuhafı cumartesi yola çıkıyoruz Sinoba gidice hatta ordaki hastaneye baktım randevu varmı gidicemiz zaman diye ordan başka yere geçicez çünkü bi kaç gün kalıp galiba bebek varsa geç fark edilmek istiyoAynen canım Erkenden git kan ver sağlık ocağında mı vereceksin ? Sağlık ocağında verirsen sonuç pazartesi kalır
Evet hafta sonu randevu falan almadan özel bir hastaneye gidip kan baktırdım, randevu almana gerek yok ki beta baktıracağım demen yeterli oluyor benceSağlık ocağına gitcektim ilk gebeliğimde özele gitmiştik sırf beta değerini öğrendik diye 800 tl ödeme çıkarmıştı normal hastanelerde hiç yakında randevu çıkmıyo ve işin tuhafı cumartesi yola çıkıyoruz Sinoba gidice hatta ordaki hastaneye baktım randevu varmı gidicemiz zaman diye ordan başka yere geçicez çünkü bi kaç gün kalıp galiba bebek varsa geç fark edilmek istiyo
İnşallah tutarKızlar selam :) benimde 1 haftadır göğüs yanlarım ve ucu acıyo bugün daha da ağrı arttı sızlıyolar bide kasıklarıma agrı giriyo çıkıyo adet zamanımı bilmiyorum ama en son ne zaman oldum kaydetmedım eşimle korunmayalı 3 hafta oluyo ama ilkinde tutar mı bilmiyorum 2. İstiyoruz nasipse
Canım test verdin mi ne yaptın ? Hadi güzel haberler ver benimde bugün regli günüm yine mide bulantısı ile uyandımSağlık ocağına gitcektim ilk gebeliğimde özele gitmiştik sırf beta değerini öğrendik diye 800 tl ödeme çıkarmıştı normal hastanelerde hiç yakında randevu çıkmıyo ve işin tuhafı cumartesi yola çıkıyoruz Sinoba gidice hatta ordaki hastaneye baktım randevu varmı gidicemiz zaman diye ordan başka yere geçicez çünkü bi kaç gün kalıp galiba bebek varsa geç fark edilmek istiyo
Cnm kan verdim şimdi bende sabah bulantıyla uyandım ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmışCanım test verdin mi ne yaptın ? Hadi güzel haberler ver benimde bugün regli günüm yine mide bulantısı ile uyandım
Sağlık ocağında mı verdin ? Ay içime doğuyor sen hamilesin canımCnm kan verdim şimdi bende sabah bulantıyla uyandım ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmış
Ayyy çok heyecanlıyım arada kaldım resmen hamilemiyim değilmiyim yarın belli olcak artık evet sağlık ocağında verdim cnm kanımıda zor aldı kız ya gerçekten bebiş belli etmek istemiyo kendini varsa 3. Denemede kanım alındı enteresan şeyler yaşıyorumSağlık ocağında mı verdin ? Ay içime doğuyor sen hamilesin canım
Bende mi gitsem sağlık ocağına bilemedim, benim regli günüm bugün yada beklesem mi sence ne yapayım bekleyeyim dimi, ay inşallah güzel haberler alırız canım inşallahAyyy çok heyecanlıyım arada kaldım resmen hamilemiyim değilmiyim yarın belli olcak artık evet sağlık ocağında verdim cnm kanımıda zor aldı kız ya gerçekten bebiş belli etmek istemiyo kendini varsa 3. Denemede kanım alındı enteresan şeyler yaşıyorum
Canım bekle 1 gün geçsin en azından inşallah sende hamilesindir bende hamileyimdir rabbim dualarımızı kabul etmiştirBende mi gitsem sağlık ocağına bilemedim, benim regli günüm bugün yada beklesem mi sence ne yapayım bekleyeyim dimi, ay inşallah güzel haberler alırız canım inşallah
Amin canım amin, birbirini tanımayan insanlar dua ederse kabul olurmuş diye bir yerde okumuştum, inşallah güzel haberler alırız. Ben çok bebek rüyası gördüm bu ara, birde az önce bir yerde okudum gözün beyaz olan kısımları daha beyaz olurmuş sanki benim öyle, her zamanki gibi kendime yine belirti buldumCanım bekle 1 gün geçsin en azından inşallah sende hamilesindir bende hamileyimdir rabbim dualarımızı kabul etmiştir
Aaaaaa inanmıyorum bende ikizim ikiz kardeşim var ve benim sülalemde de ikiz çok ayy Allah mı söyletti kız bende de mi acaba amannn hayallere kapişmiyim şimdi balla bazı hurafe belirtiler gerçekten var mesela gebelik belirtisi olarak kirpikler böyle tek tek ayrıl duruyor rimel sürmüş gibi yazmıştı biri ne alakaaaa demiştim ilk gebeliğimde kirpiklerim aynen denilen gibi olmuştuAmin canım amin, birbirini tanımayan insanlar dua ederse kabul olurmuş diye bir yerde okumuştum, inşallah güzel haberler alırız. Ben çok bebek rüyası gördüm bu ara, birde az önce bir yerde okudum gözün beyaz olan kısımları daha beyaz olurmuş sanki benim öyle, her zamanki gibi kendime yine belirti buldumçok sabırsızlanıyorum çünkü bana iki yumurtan gelişmiş hatta bu ay olursa ikiz olabilir demişti histeroskobi kontrolünde, eşimin ailesinde çook ikiz var ben böyle olmazdım ama doktorum çok umutlandırdı hatta ;( beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?