Hala çok erkenKızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi
Tmm canım çok sağol bugün tekrar kan vereyim benHala çok erken2 gün önce 7yse değeriniz bugün en az 14 olmuş olmalı. Hala düşük olduğu için silik çıkması çok normal lütfen stres yapmayın boş yere
Sonuçları buraya da yazar mısınızTmm canım çok sağol bugün tekrar kan vereyim ben
Tmm canımSonuçları buraya da yazar mısınız
Baya iyi 2 katından fazla çıkmış34.01 çıktı kızlar bugünkü değerim nasıl sizce
Güzel yükselmiş Allah tamamına erdirsin inşallah34.01 çıktı kızlar bugünkü değerim nasıl sizce
Amin canım Allah razı olsun bu bir mucize çok şükür Allah'ımaGüzel yükselmiş Allah tamamına erdirsin inşallah
Allah'ım sagoikli bir şekilde kucağıma aldığım günü de gösterir inşallah o kadar sıkıntılar cektimki anlatamam sonunda rabbim bana bağışladı mucizemi hala inanamiyorum sakın Allah'tan umudunuzu kesmeyin sakın o öyle bir yaradan ki olnderse her şey oluverirBaya iyi 2 katından fazla çıkmış
İnşallah sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınızaAllah'ım sagoikli bir şekilde kucağıma aldığım günü de gösterir inşallah o kadar sıkıntılar cektimki anlatamam sonunda rabbim bana bağışladı mucizemi hala inanamiyorum sakın Allah'tan umudunuzu kesmeyin sakın o öyle bir yaradan ki olnderse her şey oluverir
Erken gebelik testi adet günü adetten 3 4 gün önce cikanda var belli olmuyor ben adet gunumde yaptım çıktı sonucum 34.01 çıktıAllah’ım tüm isteyenlere afiyetle nasip etsin. Erken gebelik testi adetten önce yapılır mı yapılırsa en az fazla kaç gün doğru sonuç verebilir?
Bu arada sonucunuz ne çıktı?
Benim 3 günüm var reglime. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Fakat 2 gün öncesinden adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Normalde ağrılar başladığında olurum olmayınca gebelik şüphemde olduğundan hala tereddütteyim. Bu yüzden size de sormak istedim.Erken gebelik testi adet günü adetten 3 4 gün önce cikanda var belli olmuyor ben adet gunumde yaptım çıktı sonucum 34.01 çıktı
Bekle canım geçsin günün öyle yap tekrardan Allah'ım gönlüne gire verir inşallah dikkat et birde her şeyeBenim 3 günüm var reglime. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Fakat 2 gün öncesinden adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Normalde ağrılar başladığında olurum olmayınca gebelik şüphemde olduğundan hala tereddütteyim. Bu yüzden size de sormak istedim.
Çok teşekkür ederim. Amin. Dua edin, ben de günüm geçsin diye dua ediyorum. Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Tüm isteyenlere de bana da.Bekle canım geçsin günün öyle yap tekrardan Allah'ım gönlüne gire verir inşallah dikkat et birde her şeye
Sürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım niyet et anlamını oku nasıl güzel bir dua dilinden düşürmeÇok teşekkür ederim. Amin. Dua edin, ben de günüm geçsin diye dua ediyorum. Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Tüm isteyenlere de bana da.
Hayırlı uğurlu olsun var canım.bugun bende yaptım sırf bu gibi silikte olsa çizgi görmek için neler vermez dim testin içine kadar açıp baktım en Ufak çizgi göremedim.senin adına sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına Rabbim acısını göstermesin.Şimdi çektim bunu da
Amin canım Sana da nasip olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun var canım.bugun bende yaptım sırf bu gibi silikte olsa çizgi görmek için neler vermez dim testin içine kadar açıp baktım en Ufak çizgi göremedim.senin adına sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına Rabbim acısını göstermesin.
Aminn canım inşallah adetime 5 gün var olsaydı silik te olsa çıkardı hayırlısı artık ne diyelimAmin canım Sana da nasip olsun inşallah
Yok canım daha erkenAminn canım inşallah adetime 5 gün var olsaydı silik te olsa çıkardı hayırlısı artık ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?