Erken gebelik testime acil bakarmisiniz

Kızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi
Hala çok erken 2 gün önce 7yse değeriniz bugün en az 14 olmuş olmalı. Hala düşük olduğu için silik çıkması çok normal lütfen stres yapmayın boş yere

Baya iyi 2 katından fazla çıkmış
Allah'ım sagoikli bir şekilde kucağıma aldığım günü de gösterir inşallah o kadar sıkıntılar cektimki anlatamam sonunda rabbim bana bağışladı mucizemi hala inanamiyorum sakın Allah'tan umudunuzu kesmeyin sakın o öyle bir yaradan ki olnderse her şey oluverir

İnşallah sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza

Allah’ım tüm isteyenlere afiyetle nasip etsin. Erken gebelik testi adetten önce yapılır mı yapılırsa en az fazla kaç gün doğru sonuç verebilir?

Bu arada sonucunuz ne çıktı?

Allah’ım tüm isteyenlere afiyetle nasip etsin. Erken gebelik testi adetten önce yapılır mı yapılırsa en az fazla kaç gün doğru sonuç verebilir?

Bu arada sonucunuz ne çıktı?
Erken gebelik testi adet günü adetten 3 4 gün önce cikanda var belli olmuyor ben adet gunumde yaptım çıktı sonucum 34.01 çıktı

Erken gebelik testi adet günü adetten 3 4 gün önce cikanda var belli olmuyor ben adet gunumde yaptım çıktı sonucum 34.01 çıktı
Benim 3 günüm var reglime. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Fakat 2 gün öncesinden adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Normalde ağrılar başladığında olurum olmayınca gebelik şüphemde olduğundan hala tereddütteyim. Bu yüzden size de sormak istedim.

Bekle canım geçsin günün öyle yap tekrardan Allah'ım gönlüne gire verir inşallah dikkat et birde her şeye

Çok teşekkür ederim. Amin. Dua edin, ben de günüm geçsin diye dua ediyorum. Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Tüm isteyenlere de bana da.
Sürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım niyet et anlamını oku nasıl güzel bir dua dilinden düşürme

Şimdi çektim bunu da
Hayırlı uğurlu olsun var canım.bugun bende yaptım sırf bu gibi silikte olsa çizgi görmek için neler vermez dim testin içine kadar açıp baktım en Ufak çizgi göremedim.senin adına sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına Rabbim acısını göstermesin.

Amin canım Sana da nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…