Tamm canım için o kadar rahat ki anlatamam korkum şüphem yok Rabbime sığınıyorum yapayım dabah atarımYok canım normal kaset test al en garanti o inşallah hayırlı haberler vereceksin
Benim eşim de de varikosel var ben de düşük yapıyorumAhh bu eşler bizimde 4. senemiz hafif varikosel ve degeri dusuktu 3 defa catlatma oldum sonuc alamadim en sonunda c life kullandim 3. ayimda hamile kaldim dusuk yaptim tekrar basladim yine 3 aydan sonra hamile kaldim beklemek sabretmek cok zor abbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizimde imtihanimiz boyleymis
Oncelikle hayirli olsun canim ilk kontrol 4 haftaydi sanirim cok kucuktu keseyi gorduk daha sonra 6+2 de gittim kalp atisini duydumGüzel düşün güzel olsun canım bence senin için en güzeli olacak
İlk doktor kontrolüne ne zaman gittin canım hatirliyor musun ben 5+5 te gideceğim ama erken mi geç mi bilemedim..
Ilk dusugunuzmuBenim eşim de de varikosel var ben de düşük yapıyorum
Benim içimde senin için çok rahat inşallah hamilesin canımTamm canım için o kadar rahat ki anlatamam korkum şüphem yok Rabbime sığınıyorum yapayım dabah atarım
Yerim ben onu minnoş, inşallah sağ salim doğar canımOncelikle hayirli olsun canim ilk kontrol 4 haftaydi sanirim cok kucuktu keseyi gorduk daha sonra 6+2 de gittim kalp atisini duydum
Sağol Allah razi olsun canim rabbim butun evlatlari annelerine bağislasinYerim ben onu minnoş, inşallah sağ salim doğar canım
Ben de 18 inde 5+5 olduğunda gideceğim inşallah anca o zamana randevu bulabildim inşallah her şey yolundadırSağol Allah razi olsun canim rabbim butun evlatlari annelerine bağislasinsağlikla gelsinler insallah biraz bekleyip kalp atisini duyabilirsin ama ben hemen keseyi gorme taraftariyim
Amin inşallah canım benimBenim içimde senin için çok rahat inşallah hamilesin canım
Yüreğini ferah tut canim iyi duşün sağlikla gelsin insallah miniklerimizBen de 18 inde 5+5 olduğunda gideceğim inşallah anca o zamana randevu bulabildim inşallah her şey yolundadır
Keşke ilk olsaydı 3 kez yaptımIlk dusugunuzmu
Çok geçmis olsun Allah sabir versin sorun neydi?Keşke ilk olsaydı 3 kez yaptım
Ay heyecanlanıyorum ilk defa bu duyguyu yaşayacağımYüreğini ferah tut canim iyi duşün sağlikla gelsin insallah miniklerimiz
5 senede sabrimin sonu selamete çıkar inşallahAy heyecanlanıyorum ilk defa bu duyguyu yaşayacağım
Bir kadinin yaşayabileceği en güzel duygu Allah kucağina almayi nasip etsin canim sağlikla gelsinAy heyecanlanıyorum ilk defa bu duyguyu yaşayacağım
Amin aminnnnnBir kadinin yaşayabileceği en güzel duygu Allah kucağina almayi nasip etsin canim sağlikla gelsin
Eşim de varikosel ve morfoloji düşük onun dışında bi sorun gözükmüyorÇok geçmis olsun Allah sabir versin sorun neydi?
Varikosel kacinci derece morfoloji kaç ?Eşim de varikosel ve morfoloji düşük onun dışında bi sorun gözükmüyor
Hafif denildi ameliyat olacak. Morfoloji 2 canımVarikosel kacinci derece morfoloji kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?