Canım su an yazamıyorum ama sonra yazayım bizdede vardı aynı sıkıntılar neler yaptığımı yazacağım inşallah 2 3 gün sonra kan vereceğim değerim yükselirse inşallahHafif denildi ameliyat olacak. Morfoloji 2 canım
Doktor kesin ameliyati oneriyormu yani bu yuzden oldu dedi mi? bize sorun teskil etmedigini ileride sıknti oldugunu soyledi zaten esimde agri sizi yok ameliyatin yan etkiside olabiliyor yakin bir tanidigimn esi olmustu tabi onlarin ileri dereceydi ameliyattan sonra agrilari cogalmis ve spermde düşus olmuş genetige gonderdiniz mi?Hafif denildi ameliyat olacak. Morfoloji 2 canım
Hamilelikdede adet ağrıları oluyo zaten ben kaç gün adet ağrısı ceksldim ilk hamileliyimde.adet olmadim ama tesdede geç cikiyo bende kandada çıkmadı öylece kafayı yedim kaç gün sora 7 haftalık ahmile codkimCiddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyaz
Ciddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyaz
Evet öneriyor. İleri de kısırlık da yapıyormuş. Zaten şuan ameliyat olmasa da canlı doğum yapamıyorum. En azından şansımızı deniyeceğizDoktor kesin ameliyati oneriyormu yani bu yuzden oldu dedi mi? bize sorun teskil etmedigini ileride sıknti oldugunu soyledi zaten esimde agri sizi yok ameliyatin yan etkiside olabiliyor yakin bir tanidigimn esi olmustu tabi onlarin ileri dereceydi ameliyattan sonra agrilari cogalmis ve spermde düşus olmuş genetige gonderdiniz mi?
Anladim canim insallah faydasi olur hayirli sağlikli evlat sahibi olursunuz Allah yardimciniz olsunEvet öneriyor. İleri de kısırlık da yapıyormuş. Zaten şuan ameliyat olmasa da canlı doğum yapamıyorum. En azından şansımızı deniyeceğiz
Allah razı olsun dualarınız da eksik etmeyin beniAnladim canim insallah faydasi olur hayirli sağlikli evlat sahibi olursunuz Allah yardimciniz olsun
Allah gönlündeki ni versin canım benimAllah razı olsun dualarınız da eksik etmeyin beni
Bol bol rabbi yesir bela tuasir oku lütfen dilinden düşürmeAllah razı olsun dualarınız da eksik etmeyin beni
Rabbi yesir vela tuasirBol bol rabbi yesir bela tuasir oku lütfen dilinden düşürme
Teşekkür ederim tamam canımBol bol rabbi yesir bela tuasir oku lütfen dilinden düşürme
Ismininle dua edicem canimAllah razı olsun dualarınız da eksik etmeyin beni
ZeynepIsmininle dua edicem canim
Tamm canim❣Zeynep
Canm gebelik var ama daha çok küçük benimde öyleydi vardı kan ver bence sendeKızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bu dedi şimdi yaptım çıktı silik üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
Verdim dün 7.17 çıktı canım tekrar vereceğimCanm gebelik var ama daha çok küçük benimde öyleydi vardı kan ver bence sende
İns yükselir daha çok yeniymisVerdim dün 7.17 çıktı canım tekrar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?