Erken gebelik testime acil bakarmisiniz

Hafif denildi ameliyat olacak. Morfoloji 2 canım
Doktor kesin ameliyati oneriyormu yani bu yuzden oldu dedi mi? bize sorun teskil etmedigini ileride sıknti oldugunu soyledi zaten esimde agri sizi yok ameliyatin yan etkiside olabiliyor yakin bir tanidigimn esi olmustu tabi onlarin ileri dereceydi ameliyattan sonra agrilari cogalmis ve spermde düşus olmuş genetige gonderdiniz mi?

Ciddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyaz
Hamilelikdede adet ağrıları oluyo zaten ben kaç gün adet ağrısı ceksldim ilk hamileliyimde.adet olmadim ama tesdede geç cikiyo bende kandada çıkmadı öylece kafayı yedim kaç gün sora 7 haftalık ahmile codkim
Ciddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyaz

Evet öneriyor. İleri de kısırlık da yapıyormuş. Zaten şuan ameliyat olmasa da canlı doğum yapamıyorum. En azından şansımızı deniyeceğiz

Kızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bu dedi şimdi yaptım çıktı silik üstteki de dünkü testim erken gebelik olan

Eklentiler

• IMG20220711190832.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG20220711190832.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG20220711190145.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi

Eklentiler

• IMG20220712080535.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20220712080456.webp
    9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…