Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya bende bu ay reglimden 7 qün önce falan test yaptım çıkmadı regliyi qeçmeden testler varsada çıkmıyor bence bekle reglin geçsinn belirtiler önemli değil bünyeden bünyeye değişiyor cnm sen yinede umudunu kaybetme herşeyin hayırlısı

canım ya sen hemen başka bi doktora git bence....

ha bide test al evde bi dene bakalım...

çok kötü miğdem bulanıyorr hamilemiyimmm yoksa psikolojik mi anlayamıyorum off

meraba kızlar benimde dün adet olmam gerekiyodu olmadım daha da bişiy yok olıcakmışım gibi dedeğil ama sabah test yaptım çıkmadı çok düzenlidir benim gecikme yada erken gelme olmaz genede bilemiyorum tabi bu günüde atlatırsam rahatlarım

g.gül benimde dün adet olmam lazımdı ama olmadım bikaç qün önce bende test yaptım ama negatif çıktı ama inşallah ikimizde hamileyizdirrr birlikte burda 9 ayımızı doldurmak istiyorum :))

beyazmelek Rabbim analı babalı büyütsün eminim çok mutlusundur allah mutluluğunuzu bozmasın darısı başımıza inşallahhhhh

beyaz melek süper bir haber. umarım herşey yolunda gider.rabbim seni ve aileni korusun. bebişinle mutlu mutlu tadını çıkara çıkara yaşayın inşallah, allah analı babalı büyütsün

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun sizlerin de desteklerini çok gördüm ben. allah sizlere de nasip etsin. Aylardır istediğimiz halde, planlı bebek olduğu halde eşim de ben de hala şoktayız :) ama çok güzel birşey yine de

tebrikler beyaz melek darısı bizlerin başına hamislerin duası kabul olurmus sende bizim için dua edermisin canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin insallah

bende hamişim arkadaşlar dün sabah test yaptım pozitif çıktıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…