canım üstüne görme diye birşey var hamile olsanda görebilirsin
canım bir test alıp yapsana. eğer üstüne görmüşsen bebiş 1 aylıktan fazladır ve testte kesin çıkar
a.s.a.s.Merhaba arkadaslar bu sitede yeniyim ben.Bende bir fikir danismasi yapmak istiyorum.Benim tam 21 gunum geciyor bugune kadar hic bukadar gecmemisti en fazla 5 gun filan oluyordu.ben de 1 hafta önce doktora gittim ve hamile olmadimi söyledi gecikmem icinde bir sorun olmadini beklemem gerektini söledi.ve hala adet olmadi nerdeyse 1 ay olacak yani sizlerin yazdigi bazi belirtiler var.Ama doktorda yok diyor:sm_confused:SIZCE HAMILE olma ihtimalim olabilirmi:uhm:dedigim gibi gunum hic bugune kadar bukadar gecmemisti bu ilk oldu:aranizda benim yasadila ilgili bi konu bilen varsa lutfen bana msj atsin :1no2: cok rahatsizlik veriyo bu konu bana doktorum bir ilac yazma geregi bile duymadi yaaaaAslinda arkaslar gunum gecmesine seviniyorum cunku bende ANNE olmak isteyenlerin icindeyim yanitlarinizi bekliyorum:uhm:
canım ya sen hemen başka bi doktora git bence....
ha bide test al evde bi dene bakalım...[/QUOTE
a.s. haklisin ama hemen insan doktorunuda degistirmek istemiyo:sm_confused:bakalim böyle devam ederse degistirmek zorunda kalacam a.s ama neden böyle anlamis deyilim :uhm:evlenelim 9 ay oldu ondan labilirmi.HORMANSAL BIR SORUN YANI SIZCE :a015:
Arkadaşlar iki gün geçti bugün kan testi yaptırdım pozitif hamişim :)))
a.s. haklisin ama hemen insan doktorunuda degistirmek istemiyo:sm_confused:bakalim böyle devam ederse degistirmek zorunda kalacam a.s ama neden böyle anlamis deyilim :uhm:evlenelim 9 ay oldu ondan labilirmi.HORMANSAL BIR SORUN YANI SIZCE :a015:
canım bende doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle uzun süren düzensizliklerim olmuştu
hala daha devam ediyor
ama benim dr.um ilaç vererek adet olmamı sağlıyordu
eğer hamilelik olsaydı dr. söylerdi en azından bu kadar uzun zamanda ultrasonda görünürdü
inşallah sorun yoktur canım ve babeğine kavuşursun
bence bu şikayetini ihmal etme çünkü adet düzensizliği çok zor oluyor
bende hamişim arkadaşlar dün sabah test yaptım pozitif çıktıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?