Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar; Beyazmelek ve tatlı cadi sizleri tebrik ediyorum allah güzel bir hamilelik geçirmenizi ve sağlıklı bebişler kucağınıza almanızı nasip etsin....bizlere de kısa süre4de hamiş olabilmeyi... ( amiiiin )
:teytey:
arkadaşlar lütfen bana yardım edin ...
1.martta regl oldum günümdü bekliyordum ama sadece o gün kanamam geldi ve çok ağrılıydı ağrı kesici aldım zor geçti. Ertesi gün hi. kanamam gelmedi sadece lekelenme şeklinde oldu bugün de aynı şekilde. 7 aylık evliyim ve eşimle hiç korunmadık acaba bişey olabilirmi ? Adetlerim düzenlidir hep ve doktora da gitmiştim herşey normaldi...
Üstüne görme nasıl oluyor bilen var mı ? çok merak ediyorum...
Allah isteyen herkeze en kısa zamanda bebişler versin... ( amin )

hazirancım çok tşk ederim ALLAH sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir inşallah ya cnm benim arkadaşım da 2 ay üstüne qörmüş yani üstüne qörme normal adetinden biraz daha hafif kanaman oluyor diye biliyorum.

Arkadaşlar iki gün geçti bugün kan testi yaptırdım pozitif hamişim :)))

Canım çok sevindim ya çok güzel bi haber.Eminim çok güzel bi duygudur.a.s.Darısı başımıza inşallah.Benimde bugün adet günüm ama çok sancım var olucam yani.:1no2:

Bu arada normal test yapmış mıydın yaptıysan onda sonuç ne çıktı?

Oh oh hamişler çoğalıyor.
Beyazmelek ve tatlı cadı çok tebrik ederim sizi. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.
Hazirancım benim regli günümde kanama olarak değil de çok hafif kahverengi-sarı karışık bir akıntım olmuştu ve 3 gün sürdü. Ben regli olmadığım için test yaptırmıştım bir gün sonrasında. Hamileydim ama çok az akıntım oluyordu. Ama hiç kan şeklinde değildi. Sen bence hiç gecikmeden bir kan testi yaptır. Eğer birşey olursa baştan önlemini almış olursun. Buarada sana tavsiyem eğer bebek düşünüyorsanız canım pek ilaç içme. Dayanabildiğin kadar dayan. Ama dayanamıyorsan da hamileler için olan ağrı kesiciler var. Onlardan içmeye özen göster. Bana doktorum vermidon ya da minoset önerdi. İnşallah iyi haberlerin olur canım.

Merhaba Arkadaşlar... Tüm Anne Adaylarini Kutlarim. Bir şey Sormak Istiyorum. Bilginiz Var Mi Bilemiyorum. Yardimci Olursaniz Sevinirim. En Son 14 şubatta Adet Gördüm. 13 Martta Adet Görmem Gerekiyor. Son 6 Aydir Düzensizlik Görmedim. Fakat 1 Mart Yani Cumartesi Günü Kahverengimsi Bir Kan Geldi. Adet Görüyorum Zannetim. Fakat 1 Saat Kadar Geldi Sonra Gelmedi. Ikinci Gün Ise Yani Dün çok Az Pihti şeklinde Bir Kan Geldi. Acaba Neden? Yardimci Olursaniz Sevinirim...

Canım bu implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir. Benim de reglimden 1,5 - 2 hafta kadar önce böyle kahverengimsi bir akıntım olmuştu ve çok uzun sürmemişti. Adet kanaması kadar yoğun olmuyor. İnşallah bebeğin tomurcuklanmıştır pufpufcum. Hayırlısı olsun..

myangel ciğim teşekkür ederim canım... Vrmidon almıştım ağrı kesici olarak. Ablamdan biliyordum o da hamileliğinde vermidon alıyordu. Ben hiç kanama gelmemesini vermidona bağlıyorum birazda ilaçlar kesiyor kesin ben normal adet gördüm... Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı zamanı gelince olacak demekki birde sabretmeyi öğrenebilsek.....

merhaba arkadaşlar bişey sorcam benim reglim 3 şubattı bir önceki 4ocak bugün regl olmam gerekiyomu yoksa şubat 29 çektiğinden aksarmı yardım ederseniz sevinirim

myangel ciğim verdiğin bilgi için çok teşekkür ediyorum ama ben hamile miyim şimdi?? doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıca.

slm kızlar günlerdir okuyorum ve çocok istiyorum bende.16 aylık evliyim.doktora gittim prolaktin hormono yüksek çıktı.dostineks kullanıyorum.bu ilacı kullanan varmı

kimse yokmu
ne olur cevap yazın prolaktin konusunda yardım istiyorum

pufpufcum doğum kontrol hapı kullanıyorsan ve düzenli bir şekilde içiyorsan bu durumda sanırım hamilelik olması çok zor. Belki de ilacın neden olduğu bir şey olabilir. Eğer reglilerin düzenli değilse bence bir doktora görün canım. Bazen ufak kistçikler de ayda birkaç kere kanama yapabiliyor. Bunlar hamile kalmana da engel olabiliyor. Eğer bebek düşünüyorsan canım bir ön kontrol yaptırmanı tavsiye ederim. Ben yaptırmıştım ve bende de iltihap çıkmıştı. 1 ay kadar tedavi olmuştum. Sonra pap smear testi de yaptırdım. Tabi yine de sen bilirsin canım.

myangelcığım çok teşekkür ederim ama 1 ay kadar önce devamlı ağrım vardı kasıklarımda doktora gittim ve bir ilaç verdi. iltihap söktürücü. iyi geldi. ağrılarım kesilmişti ki yeniden kan ile beraber ağrılar tekrar geldi. çarşamba günü gideceğim canım. gerçekten çok teşekkür ediyorum. öpüyorum :)

myangelcığım çok teşekkür ederim ama 1 ay kadar önce devamlı ağrım vardı kasıklarımda doktora gittim ve bir ilaç verdi. iltihap söktürücü. iyi geldi. ağrılarım kesilmişti ki yeniden kan ile beraber ağrılar tekrar geldi. çarşamba günü gideceğim canım. gerçekten çok teşekkür ediyorum. öpüyorum :)

pufpufcum doğum kontrol hapı kullanıyorsan ve düzenli bir şekilde içiyorsan bu durumda sanırım hamilelik olması çok zor. Belki de ilacın neden olduğu bir şey olabilir. Eğer reglilerin düzenli değilse bence bir doktora görün canım. Bazen ufak kistçikler de ayda birkaç kere kanama yapabiliyor. Bunlar hamile kalmana da engel olabiliyor. Eğer bebek düşünüyorsan canım bir ön kontrol yaptırmanı tavsiye ederim. Ben yaptırmıştım ve bende de iltihap çıkmıştı. 1 ay kadar tedavi olmuştum. Sonra pap smear testi de yaptırdım. Tabi yine de sen bilirsin canım.

pufpufcum rica ederim canım. Sen de sağol. Yeterki sağlık olsun :) :) Ben de çok öptüm seni..

Eylül 47'cim sana da çok geçmiş olsun canım. Bu konuda açıkçası benim bir fikrim yok sadece hamile kalmayı engellediğini biliyorum. Ama sayfanın üst menüsündeki anahtar kelimeler kısmına girip oraya Prolaktin diye yazarsan ve aratırsan karşına birsürü forum konusu çıkacak. Orada senin durumunda olan kişilerin görüşlerini bulabilirsin canım.

Her ikinize de tekrar geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısını dilerim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…