Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

eylülcüm banada dostnex vermişti doktorum ama ben kullanmadım 36 falan çıkmıştı prolaktin kullanırsan iki üç ay çoçuk yapmayı düşünmicekmisin biz çocuk istetiğimizden kullanmadım hem öyle yüksek olursa adet düzensizliğine yumurtlayamamaya yol açıyormuş benim öyle bi sorunum yok ama neden yüksek çıktı anlamadım senin kaç çıktı

slm arkadaşlar şuan bi arkadaşın olmasını çok isterdim ama saat geç oldu kimse yoktur sanırım tatlıcadı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün darısı hepimize olsun inşallah benim 2martta adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım önce tek çizgiydi sonra diğer çizgi belirdi bi süre sonra acaba hamile olabilirmiyim hamile olmadan o çizgi belirirmi acaba kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olurmusunuz

canım tebrik ederim bence sen hamilesin. ikinci çizgi soluk olunca gebelik oluyor

iyi dileklerini okudukça daha mutlu oluyorum arkadaşlar çok teşekkür ederim :) Darısı sizlere inşallah

slm kızlar,

şimcik ben belirtilerimi yazayım siz de yorumlarınızı eksik etmeyin...

normalde 10 mart regl günüm ve ben 1 martta kanamam oldu ama çok az bugün 4. gün ve hergün 2-3 damla gibi oluyor.gittikçede kahverengini alıyor. bunun dışında halsizlik var çok aşırı bir bulantı yok ama sanki böyle çıkarsam rahatlıycakmışım gibi miğdemde bi sıkıntım var. dün akşamda sadece karın kısmım ateş gibi yanıyodu sanki...arada bi baş ağrımda oluyor..

evet arkadaşlar sizce ??????

arkadaşlar bugün regl olmam garekiyordu ama gelen giden bişey yok idrar testi yapsammıki çıkarmı acaba yoksa aksamış olabilirmi normalde 3üncü gün yada 4üncü gün olurdu bilmiyorum neyapıcamı testtende korkuyorum

tebrık ederım canım bence hamılesın:1hug::1hug: allahım ısteyen herkese versın, tedavı falan goruyomuydun canım merak ettım bıde kac aydır bebek ıstıyodun ayy ne cok soru sodum dımı

canım bence bır ıkı gun bekle ve yap testı, bunda korkucak bsıey yok olumlu veya olumsuz bır sekılde gercegı ögrenıceksın, test yapmasanda reglı olunca gercegı ogrenmıs olucaksın onun ıcın cekınmeden testını yap derım ben, bende her reglı gunumden gectıgı zaman test yapmaktan korkarım cunku o tek cızgıyı gormek benı yıkıyooosenağlama o korktugum tek cızgı 9 aydır karsıma cıkıyo ve ben artık onu gormek ıstemıyorummm

merhabalar..bi çogunuz benden cok daha tecrubeli olduğunuz için paylaşmak istiyorum..hamile olduğumu dusundugum için eczanden tes alıp uyguladım sonuc pozitif cıktı..cok heyecanlanmıştım hemen doktora gittim kan testi yaptırdım test sonucuna göre 3-4 haftalık hamile olduğum görunuyordu..sonraki hafta hemen doktoruma tekrar gidip ultrason yaptırdım ve kese dahi görunmuyordu:senağlamasenağlamasenağlamadoktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi ama ben o gune kadar napıcam hayal kırıklığına ugramak cok kötu bişey daha önce böyle bi durum başınıza geldiyse lütfen paylaşın benimle...sevgiler..

merhaba canım basımdan hamıleleık gıbı bır olay gecmedı ama doktorumun soledıgı bısey var o aklıma geldı ve sneınle paylasmak ıstedım, reglımden 1 hafta gecmıstı dr gıttım ultrasyon ıle baktı ve kucuk kucuk kıstlerın var gebe olsan bıle keseyı goremem cunku bu kıstler keseyı gormemı engeller demıstı kan testınde gebelık anlasılır demıstı , ınsallah bır problemın yoktur ve bebegını saglılı bır sekılde kucagına alırsın tatlım, belkıde daha cok erken oldugu ıcın gorunmemıstır, kalbını ferah tut canım a.s.

arkadaşlar bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor yani adetim 3 yada 4 üydü hamilemiyim sizce :1rolleyes:

Kizlar Benimde 3 Gün Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin

Kizlar Benimde 3 Gün Var Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin

sağol canım inşallah hamişimdir allah herkese tattırsın bu duyguyu

tebrik ederim canım
bu siteden öğrendiğimiz kadarıyla eğer silik de olsa çıktıysa testinde
büyük bir ihtimallae hamişsin canım:teytey::dance:
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
bu arada belirtilerin oldu mu?:uhm:
bizimle paylaşırsan seviniriza.s.

tebrık ederım canım bence hamılesın:1hug::1hug: allahım ısteyen herkese versın, tedavı falan goruyomuydun canım merak ettım bıde kac aydır bebek ıstıyodun ayy ne cok soru sodum dımı

tşkler cnm darısı herkesin başına 3 yıllık evliyim ilk yıl düşük yaşadım sonra 2 yıl düşünmedik doktora falan gitmedim düşükte görüştüğümde herşey normal demişti 3 aydır falan deniyoruz tam olarak bu ay adet olmadım işte test yapıyorum biraz soluk ama çizgi çıkıyo umarım hamileyimdir doktora gidicem işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…