slm arkadaşlar şuan bi arkadaşın olmasını çok isterdim ama saat geç oldu kimse yoktur sanırım tatlıcadı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün darısı hepimize olsun inşallah benim 2martta adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım önce tek çizgiydi sonra diğer çizgi belirdi bi süre sonra acaba hamile olabilirmiyim hamile olmadan o çizgi belirirmi acaba kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olurmusunuz
slm arkadaşlar şuan bi arkadaşın olmasını çok isterdim ama saat geç oldu kimse yoktur sanırım tatlıcadı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün darısı hepimize olsun inşallah benim 2martta adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım önce tek çizgiydi sonra diğer çizgi belirdi bi süre sonra acaba hamile olabilirmiyim hamile olmadan o çizgi belirirmi acaba kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar bugün regl olmam garekiyordu ama gelen giden bişey yok idrar testi yapsammıki çıkarmı acaba yoksa aksamış olabilirmi normalde 3üncü gün yada 4üncü gün olurdu bilmiyorum neyapıcamı testtende korkuyorum
merhabalar..bi çogunuz benden cok daha tecrubeli olduğunuz için paylaşmak istiyorum..hamile olduğumu dusundugum için eczanden tes alıp uyguladım sonuc pozitif cıktı..cok heyecanlanmıştım hemen doktora gittim kan testi yaptırdım test sonucuna göre 3-4 haftalık hamile olduğum görunuyordu..sonraki hafta hemen doktoruma tekrar gidip ultrason yaptırdım ve kese dahi görunmuyordu:senağlamasenağlamasenağlamadoktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi ama ben o gune kadar napıcam hayal kırıklığına ugramak cok kötu bişey daha önce böyle bi durum başınıza geldiyse lütfen paylaşın benimle...sevgiler..
arkadaşlar bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor yani adetim 3 yada 4 üydü hamilemiyim sizce :1rolleyes:
tebrık ederım canım bence hamılesın:1hug::1hug: allahım ısteyen herkese versın, tedavı falan goruyomuydun canım merak ettım bıde kac aydır bebek ıstıyodunayy ne cok soru sodum dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?