Kizlar Benimde 3 Gün Var Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin
Kizlar Benimde 3 Gün Var Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin
Merhaba,
Hamiş arkadaşları tebrik ederim.Darısı inşallah bizim başımıza.Bende akşam adet oldum.hayal kırıklığı var:çok üzgünüm:
Angelim hayalkırıklığını biliyorum çok kötü bişey yaşama demekle olmuyor onu da biliyorum ama yaşamamaya gayret göster önümüzdeki ayları düşün bence Allah mutlaka nasip edecektir ümidini hiç yitirme
Evet insan naparsa yapsın bi umut bekliyo ve hayal kırıklığına yaşamamak mümkün olmuyo.Allahtan ümit kesilmez tabiki.Cuma günü testlerim var bakalım sonuçlar ne çıkacak.Dua edin arkadaşlaryerimseniben
aşkolsun heee senağlamaslm kızlar,
şimcik ben belirtilerimi yazayım siz de yorumlarınızı eksik etmeyin...
normalde 10 mart regl günüm ve ben 1 martta kanamam oldu ama çok az bugün 4. gün ve hergün 2-3 damla gibi oluyor.gittikçede kahverengini alıyor. bunun dışında halsizlik var çok aşırı bir bulantı yok ama sanki böyle çıkarsam rahatlıycakmışım gibi miğdemde bi sıkıntım var. dün akşamda sadece karın kısmım ateş gibi yanıyodu sanki...arada bi baş ağrımda oluyor..
evet arkadaşlar sizce ??????
İnşallah.O Zaman yani en azından testlerde olumsuz bişey çıkmazsa daha rahat olurum işi oluruna bırakırım.Ama şimdi bi sorun varsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Hayırlısı olsun bakalım görücez.:çok üzgünüm:
aşkolsun heee senağlama
o kadar belirti yazdık senağlama bi yorum yapandamı yok ....
ben burda yakında dokuz doğurcam valla....
selam arkdaşlar ben 6şubatta evlendim 4gün sora adet oldum ve biz hiç korunmadık. arkadaşların hamilelik belirtilerini okudumda sankim benimkilerlen aynıı gibi.bikaçgündür kasığımda bi ağrı üşüttüm heralde diye düşünüyorum belimde öle sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı ama adetime bi hafta daha var. arkadaşım dediki sen hiç korunmadın için hemen kalmış olabilirsin bi test alıp yaptım fakat tek çizgi çıktı pek umursamadım hamile olabilme şansım varmı acaba?
hı hı evett çok istiyorum ben ama eşime çaktırmıyorum:) oda çok istiyooo oda bana çaktırmıyo nedensee:)cnm günün geçmeden bişey söylemek zor ama olabilirsin tabiii zaten adet sancısıyla hemen hemen aynı anlamak zor düşünüyomusunuz bebek
hı hı evett çok istiyorum ben ama eşime çaktırmıyorum:) oda çok istiyooo oda bana çaktırmıyo nedensee:)
cnm kusura bakma görmedim bunlar bi belirti olabilirde olmayabilirde ama günüden önce akıntının olması gebeliği işaret edebilir bunu için doktora git derim vakit geçirmeden
Sudenazcım merhaba canım,
Aslında hamilesin diyemem sana tabiki bunu testler gösterir. umut vermek de istemem ama benim de adetimden yaklaşık 10 gün kadar önce ufak sarı-kahve gibi bir akıntım olmuştu 3 gün sürmüştü. Buna yerleşme kanaması diyorlar. Yani bebeğinin rahme girdiğini gösteriyor. Başağrısı da tabiki. Ben 5+2 haftalık hamileyim. Bendeki en büyük belirti göğüslerimin koltuk altımdan itibaren büyümesi oldu canım. Hala çok canımı acıtıyorlar. Kendini çok fazla kaptırma. Ben hergün neredeyse her saat başı aynanın karşısında göğüslerime bakıyordum. Zaman geçmek bilmiyordu. Ama umarım sen de bu duyguları tadarsın canım. Daha yaşın çok genç. Elbet olur sen içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?