Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar Benimde 3 Gün Var Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin

cnm bence adet gününün geçmesini bekle çünkü çıkmıyo evde yapılan testlerde benim 3 gün geçti adetimden hala soluk çıkıyo kendini strese sokma oluruna bırak inan daha kolay olur herşey

Merhaba,
Hamiş arkadaşları tebrik ederim.Darısı inşallah bizim başımıza.Bende akşam adet oldum.hayal kırıklığı var:çok üzgünüm:

Kizlar Benimde 3 Gün Var Adet Olmama Bugun Gebelik Testi Baksam çikarmi Acaba Böyle 3 Gün önce Bakan Oldumu Hiç Lütfen Yazsin

güzelim idrar testinde çıkmıyor diye biliyorum ama kan testinde çıkabiliyormuş. Adetine 4 gün varken yaptıran birini duymuştum ve çıkmış. Ama yine de garanti bir sonuç istiyorsan beklemek en iyisi

Merhaba,
Hamiş arkadaşları tebrik ederim.Darısı inşallah bizim başımıza.Bende akşam adet oldum.hayal kırıklığı var:çok üzgünüm:

Angelim hayalkırıklığını biliyorum çok kötü bişey yaşama demekle olmuyor onu da biliyorum ama yaşamamaya gayret göster önümüzdeki ayları düşün bence Allah mutlaka nasip edecektir ümidini hiç yitirme

Evet insan naparsa yapsın bi umut bekliyo ve hayal kırıklığına yaşamamak mümkün olmuyo.Allahtan ümit kesilmez tabiki.Cuma günü testlerim var bakalım sonuçlar ne çıkacak.Dua edin arkadaşlaryerimseniben

dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberlerini alırız

İnşallah.O Zaman yani en azından testlerde olumsuz bişey çıkmazsa daha rahat olurum işi oluruna bırakırım.Ama şimdi bi sorun varsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Hayırlısı olsun bakalım görücez.:çok üzgünüm:

aşkolsun heee senağlama

o kadar belirti yazdık senağlama bi yorum yapandamı yok ....

ben burda yakında dokuz doğurcam valla....

cnm üzme kendini aynı duyguları bütün kadınlar yaşıyo bende diyodum bi sorun varmı diye çok üzülüyodum inşallah hiçbirimizin sorunu yoktur inşallah ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosunuz

selam arkdaşlar ben 6şubatta evlendim 4gün sora adet oldum ve biz hiç korunmadık. arkadaşların hamilelik belirtilerini okudumda sankim benimkilerlen aynıı gibi.bikaçgündür kasığımda bi ağrı üşüttüm heralde diye düşünüyorum belimde öle sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı ama adetime bi hafta daha var. arkadaşım dediki sen hiç korunmadın için hemen kalmış olabilirsin bi test alıp yaptım fakat tek çizgi çıktı pek umursamadım hamile olabilme şansım varmı acaba?

aşkolsun heee senağlama

o kadar belirti yazdık senağlama bi yorum yapandamı yok ....

ben burda yakında dokuz doğurcam valla....

cnm kusura bakma görmedim bunlar bi belirti olabilirde olmayabilirde ama günüden önce akıntının olması gebeliği işaret edebilir bunu için doktora git derim vakit geçirmeden

cnm günün geçmeden bişey söylemek zor ama olabilirsin tabiii zaten adet sancısıyla hemen hemen aynı anlamak zor düşünüyomusunuz bebek

Sudenazcım merhaba canım,
Aslında hamilesin diyemem sana tabiki bunu testler gösterir. umut vermek de istemem ama benim de adetimden yaklaşık 10 gün kadar önce ufak sarı-kahve gibi bir akıntım olmuştu 3 gün sürmüştü. Buna yerleşme kanaması diyorlar. Yani bebeğinin rahme girdiğini gösteriyor. Başağrısı da tabiki. Ben 5+2 haftalık hamileyim. Bendeki en büyük belirti göğüslerimin koltuk altımdan itibaren büyümesi oldu canım. Hala çok canımı acıtıyorlar. Kendini çok fazla kaptırma. Ben hergün neredeyse her saat başı aynanın karşısında göğüslerime bakıyordum. Zaman geçmek bilmiyordu. Ama umarım sen de bu duyguları tadarsın canım. Daha yaşın çok genç. Elbet olur sen içini ferah tut.

hı hı evett çok istiyorum ben ama eşime çaktırmıyorum:) oda çok istiyooo oda bana çaktırmıyo nedensee:)

inşallah cnm en kısa zamanda verir Allah istersen kan testi yaptırabilirsin sonuç çıkar sende rahatlarsın ama içini ferah tut daha yolun başındasın strese girmedikçe hemen olur

merhaba arkadaşlar ya birkaç gündür giremedim siteye. maşallah nekadar çok arkadaş hamiş olmuş. hepsini tebrik ediyorum. Allah sağlıklı, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah. MYANGEL canımm cumartesi aile yemeği nasıl geçti . ne dedi kayınvalidenler sevindiler mi? doktor ne dedi, her şey yolunda dimi

cnm kusura bakma görmedim bunlar bi belirti olabilirde olmayabilirde ama günüden önce akıntının olması gebeliği işaret edebilir bunu için doktora git derim vakit geçirmeden

yorumun için çok sağol canım.....doktora gidip bide hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum anlıycağın çok korkuyorum......biraz daha vakit geçsin diyorum..sanki neyi değiştirceksem :1no2:

inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz........Şeniz

ya en çok ta göğüslere taktım zaten bi onlarda belirti yok,hiç bir büyüme veya hassasiyet hissetmiyorum......sanırım değilim kendimi boşa ümitlendiriyorum.....senağlama

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…