Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben yarın doktora gideceğim hormon testi için aynı zamandada eczaneden bir test alıp yapacağım bakalım hakkımızda hayırlısı. Kanamam çok az geldi bu ay, bugüne kadar hiç gebelik testi yapmadım hep adetlerim düzenliydi ama bu ay böyle olması acaba mı dedirtti bana dua edelim arkadaşlar allah kıza zamanda sevindirsizn bizleri....
Sudenazcım takma lütfen bu kadar kafana şükürler olsun ki anne olma şansımız var birde allah korusun başka dertleri olan ve asla bu duyguyu tadamayacak durumda olan arkadaşlarımız da var, rabbim zamanı gelince bizede verecektir....

kızlar karar verdim öğleye doğru sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam......
yoksa bu şüpheden kurtulamıycam ......
Allahım inşallah pozitif çıkar bana dua edin lütfen arkadaşlar morale ihtiyacım var....

hadi bakalım sizleride mart hamişleri olarak aramıza bekliyorummm kızlarr...

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın,allah gönlüne göre versin :teytey:inşallah bugun mutlu haberı halırsın

Selam Kuzucum,
Nasılsın canım? Aslında Cumartesi günü söyleyemedik. Kayınpederim rahatsızlandı yatak döşek yattı. Hastaneye falan götürdük. Yemek de iptal oldu. Biz de o yüzden bu hafta cumartesi günü yapmaya karar verdik ama bu hafta da söylemeyeceğiz. Çünkü doktora gittiğimizde çok ufacık olduğu için sadece kesesini görebildik. Rahim içinde olduğunu ve bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama biz eşimle yine de kalp atışını duymadan söylememe kararı aldık. 15'inde randevum. Aslında o kadar çok istiyorum ki söylemeyi. Sabırsızlıkla bekliyorum ama ne yapalım. O kadar bekledik azıcık daha bekleriz diyorum. Söylediğimde buradan yazarım canım tepkilerini.
Sudenazcım canım rica ederim sen de sağol ama hiç umudunu kaybetme bence. Hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar da var biliyorsun. Bence Allah'tan hayırlısını iste. Herşey olacağına varır arkadaşım.

canım üzme sen kendini rahatlamaya çalış biraz bu kadar gergin olduğun için de adetin gecikmiş olabilir. ama inşallah gebeliktendir bugün de bekle gelmezse git kan testi yaptır olumlu ve ya olumsuz en azından bu stresten kurtulursun

Slm arkadaşlar,
Hangi doktora gidiyosun arkadaşım.Benimde cuma günü hormon ve kan testlerim var.Hadi hayırlısı bakalımyerimseniben

eğer bu söylediğin belirtiler varsa hamile olabilirsin tabiki..
burda nice arkadaşlar adet bitiminden 10 gün sonra kesin sonuç alıyolar ...
ama bence yiyip bitirme kendini kan testi yaptır...rahatla..
ben bugün yaptırcam hayırlısı olsun sonucu bekleyerek değiştiremeyiz canım biliyosun....
umarım tekrar hamile kalıp sağlıkla kavuşursun bebeğine

sonunda kan testini yaptırdım.....
ama şansınsızlığın bu kadarı sonucu cuma günü belli olcakmış.....

yav ben zaten sabırsızlıktan yaptırmışım....bu ne şimdi?

cumaya ya çok sevinicem yada hüsrana uğrıycam
hadi hayırlısı bakalım......

Canım neden bu kadar uzun ki acaba. Ben testimi öğlen yaptırdım saat 13:00'de. Sonucu 16:00'da belli oldu.

cnm hayırlısı olsun hakkında ama neden o kadar uzun süre olmuş anlamadım bugün bende yaptırdım 1 saatte belli oldu hamileyim inşallah sende bu güzel haberi alırsın Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

aynen bende dedim herkez 1 saatte alıyomuş dedim niye o kadar uzun?

özele gittimde orada labaratuvar yokmuş ondan öyle yani......

neyse geç olsunda güç olmasın...

Canım neden bu kadar uzun ki acaba. Ben testimi öğlen yaptırdım saat 13:00'de. Sonucu 16:00'da belli oldu.

aynen bende dedim herkez 1 saatte alıyomuş dedim niye o kadar uzun?

özele gittimde orada labaratuvar yokmuş ondan öyle yani......

neyse geç olsunda güç olmasın...

kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama bizim bu alt katımızda eczane war ve yeni hamilelik testi gelmiş fortel diye adet gününden 1 hafta önce yüzde yüz sonuç veriyomuş

Kuzum ya buarada senden ne haber canım? Var mı bir değişiklik?

canım kayınpederine geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. boşver, bebeğin sağlıklı olsunda sonra söylersiniz.
ben de neyapayım. zaten kan testi yaptırmıştım ya negatif çıkmıştı. şuan reglyim. bu ayda kısmet değilmiş. ,nşallah bende en yakın zamanda müjde veririm size... kendine ,y, bak canımm. ağır falan kaldırma ))

canım gerçekten enteresan yaa. ben iki kere yaptırdım kızılayda. biri 20 dakıkada, biri de 1 saatte çıktı. ne çıktı diye soracak olursan, fos çıktı . hadi hayırlı haberler verirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…