kızlar karar verdim öğleye doğru sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam......
yoksa bu şüpheden kurtulamıycam ......
Allahım inşallah pozitif çıkar bana dua edin lütfen arkadaşlar morale ihtiyacım var....
Arkadaşlar merhaba; ben en son siteye 2007 de bebeğimi kaybetmeden önce üye olmuştum. 3 aydır tekrar denemeye başladık. Allah herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin. Ben de bu ay belirtileri yoğun bir şekilde yaşamaya başladım. Ama 3 yıldan sonra neler yaşamıştım unutmuşum. Dün de normalde kanamamın olması gerekirdi. Dün ve bugün sabah idrar da test yaptım negatif çıktı. ne yapacağım bilmiyorum. beklemek ölüm gibi saatler geçmiyor. kan testi yaptırıp olmadığını duymak da çok korkutuyor. idrar da negatif çıkması normal değil mi ilk iki gün için. yoksa gerçekten ben tüm bu baş ağrılarımı, mide bulantılarımı, göğüslerimin aşırı şişmesini, kasıklarımda ve bacaklarımda damarlarımın çekildiği hissini sadece yormak istediğim gibi hamileliğe mi yoruyorum. gecikmemde cabası oldu. Çıldırmak üzereyim. Ne olur bana cevap verin ve neler yaşıyorsunuz paylaşın.
Ben yarın doktora gideceğim hormon testi için aynı zamandada eczaneden bir test alıp yapacağım bakalım hakkımızda hayırlısı. Kanamam çok az geldi bu ay, bugüne kadar hiç gebelik testi yapmadım hep adetlerim düzenliydi ama bu ay böyle olması acaba mı dedirtti bana dua edelim arkadaşlar allah kıza zamanda sevindirsizn bizleri....
Sudenazcım takma lütfen bu kadar kafana şükürler olsun ki anne olma şansımız var birde allah korusun başka dertleri olan ve asla bu duyguyu tadamayacak durumda olan arkadaşlarımız da var, rabbim zamanı gelince bizede verecektir....
Arkadaşlar merhaba; ben en son siteye 2007 de bebeğimi kaybetmeden önce üye olmuştum. 3 aydır tekrar denemeye başladık. Allah herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin. Ben de bu ay belirtileri yoğun bir şekilde yaşamaya başladım. Ama 3 yıldan sonra neler yaşamıştım unutmuşum. Dün de normalde kanamamın olması gerekirdi. Dün ve bugün sabah idrar da test yaptım negatif çıktı. ne yapacağım bilmiyorum. beklemek ölüm gibi saatler geçmiyor. kan testi yaptırıp olmadığını duymak da çok korkutuyor. idrar da negatif çıkması normal değil mi ilk iki gün için. yoksa gerçekten ben tüm bu baş ağrılarımı, mide bulantılarımı, göğüslerimin aşırı şişmesini, kasıklarımda ve bacaklarımda damarlarımın çekildiği hissini sadece yormak istediğim gibi hamileliğe mi yoruyorum. gecikmemde cabası oldu. Çıldırmak üzereyim. Ne olur bana cevap verin ve neler yaşıyorsunuz paylaşın.
sonunda kan testini yaptırdım.....
ama şansınsızlığın bu kadarı sonucu cuma günü belli olcakmış.....
yav ben zaten sabırsızlıktan yaptırmışım....bu ne şimdi?
cumaya ya çok sevinicem yada hüsrana uğrıycam
hadi hayırlısı bakalım......
cnm hayırlısı olsun hakkında ama neden o kadar uzun süre olmuş anlamadım bugün bende yaptırdım 1 saatte belli oldu hamileyim inşallah sende bu güzel haberi alırsın Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım neden bu kadar uzun ki acaba. Ben testimi öğlen yaptırdım saat 13:00'de. Sonucu 16:00'da belli oldu.
Kuzum ya buarada senden ne haber canım? Var mı bir değişiklik?
sonunda kan testini yaptırdım.....
ama şansınsızlığın bu kadarı sonucu cuma günü belli olcakmış.....
yav ben zaten sabırsızlıktan yaptırmışım....bu ne şimdi?
cumaya ya çok sevinicem yada hüsrana uğrıycam
hadi hayırlısı bakalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?