canım gerçekten enteresan yaa. ben iki kere yaptırdım kızılayda. biri 20 dakıkada, biri de 1 saatte çıktı. ne çıktı diye soracak olursan, fos çıktı. hadi hayırlı haberler verirsin inşallah.
arkadaşlar kimse war mı orada?
İnşallah hamişsindir cnm güzel haberlerini bekliyoruz:teytey:
kızlar hiç bir belirti yok bende 4 gün kaldı adetime çok üzülüyorum gene hayalkırıklığı sanırsam((((
Kızlar benım yaklasık 4 5 gundur sol kasıgımda agrı var sureklı arada bır batmalar oluyor ve goguslerım hafif de olsa sisti akıntım yok ama su sol kasıgımın agrısı benı cok umutlandırıyor daha hastalanmama 8 gun var sizce hamıle kalmıs olabılırmıyım ?
Lutfen cvp yazarsanız cok mutlu olurum sol kasık agrısı ceken oldumu olmasa bıle nedır bu?a.s.
kasıklardaki ağrılar tabiki bir belirti olabilir.. bi kere benimde öyle olmuştu kasığıma bişey batıyo sanki çok şiddetliydi..doktora gittim ...herşey normal bi sorun yok dedi (gebelikte yok)....ama bazı hamile arkadaşlarında oluyor mesela..
genede sen kötüye yorumlama..hayırlısı inşallah..
cok tesekkur ederım canım ben hamilemıyım dıye cok merak edıyorum aslında butun heyecanım o cunku daha once hıc boyle kasık agrım olmamıstı ayrıca sıskınlık karnımın alt tarafında gerılme de var butun hepsı tuhaf geldı bana yada ben oyle olmasını ıstıyorum hersey kısmet ama aınsan cok arzuluyor ıste
dileğimbebeğim biraz daha bekle canım bu saydıklarının hepsi hamilelik belirtisi olabilir, adet belirtisi de olabilir. Birkaç gün daha geçsin, adetin gecikince kesinleşir canım hemen gider bir test yaparsın. ama bir hafta daha beklemen iyi olur daha çok var adetine. BEnim de hamişlik belirtilerim aynı zamanlarda başlamıştı, adetime 8 gün kala falan
beyaz melek cok sagol hayatım bunları duymak benı cok sevındırdı bılıyorum umutlanmamam lazım ama zaten herhalukarda umutluyuma.s oyuzden hamıle bırınden bunu duymak ıyı oldu destegınız ıcın cok sgalun sızler olmasaydınız ne yapardık ınsanın destekcısı olması cook guzel:teytey:
beyaz melek cok sagol hayatım bunları duymak benı cok sevındırdı bılıyorum umutlanmamam lazım ama zaten herhalukarda umutluyuma.s oyuzden hamıle bırınden bunu duymak ıyı oldu destegınız ıcın cok sgalun sızler olmasaydınız ne yapardık ınsanın destekcısı olması cook guzel:teytey:
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim,1,5 yillik evliyim ve cocuk istiyoruz,ama korunmamamiza ragmaen olmuyor,son adet oldugum gun 31 ocakti ve dun test yaptim negatif cikti,belim cok agiriyor adet sancilarim var ama adetim hic bukadar gec kalmadi,ondan suphelendim ama testim negatif cikti,sizce daha erken mi test icin yoksa hamilemiyim,arkadaslar lutfen bana cevap yazin.Hepimize Allah saglikli cocuklar nasip etsin isallah bizede bu guzel duyguyu tatirsin...Hepinize selamlar....
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim,1,5 yillik evliyim ve cocuk istiyoruz,ama korunmamamiza ragmaen olmuyor,son adet oldugum gun 31 ocakti ve dun test yaptim negatif cikti,belim cok agiriyor adet sancilarim var ama adetim hic bukadar gec kalmadi,ondan suphelendim ama testim negatif cikti,sizce daha erken mi test icin yoksa hamilemiyim,arkadaslar lutfen bana cevap yazin.Hepimize Allah saglikli cocuklar nasip etsin isallah bizede bu guzel duyguyu tatirsin...Hepinize selamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?