Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım gerçekten enteresan yaa. ben iki kere yaptırdım kızılayda. biri 20 dakıkada, biri de 1 saatte çıktı. ne çıktı diye soracak olursan, fos çıktı . hadi hayırlı haberler verirsin inşallah.

bu da benim şansım işte nerde abidik gubidik şeyler var gelir beni bulur....
labaratuvar kısmı yokmuş oyüzden geç alıcam canım..bide pahalıki sorma

ilk defa yaptırdım..çünkü bu ay ilk defa bi çok belirti yaşadım ..valla bide çıkmazsa....artık ben burda bunalım takılırım..

sende üzme canım kendini...hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşucaz bir gün meleklerimize....

İnşallah hamişsindir cnm güzel haberlerini bekliyoruz:teytey:

kızlar hiç bir belirti yok bende 4 gün kaldı adetime çok üzülüyorum gene hayalkırıklığı sanırsam((((

kızlar hiç bir belirti yok bende 4 gün kaldı adetime çok üzülüyorum gene hayalkırıklığı sanırsam((((

hiç üzülme bir çok kişide hiç belirtisiz hamile kalıyor....
o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok ona göre..no stres.....

nice arkadaşlarım 1,5 veya 2 aylıkken öğreniyolar soruyorum hiçmi anlamadın..

yoooooo diye bir cevap alıyorum.... :içelim:

sağol sudenaz desteğin için evet haklısın kız kardeşimde 2 aylıkken öğrenmişti baya bi sorun yaşamıştı hamile olana kadar bilmiyorum kendimi telkin ediyorum her zaman allah nasip ederse olacak diye ama adet günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum diyorumki 1 gün geçsin hiç yoktan acabamı diyeyim ama yok ya tam gününde yada 1 kaçgün önce hayırlısı inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin

Kızlar benım yaklasık 4 5 gundur sol kasıgımda agrı var sureklı arada bır batmalar oluyor ve goguslerım hafif de olsa sisti akıntım yok ama su sol kasıgımın agrısı benı cok umutlandırıyor daha hastalanmama 8 gun var sizce hamıle kalmıs olabılırmıyım ?
Lutfen cvp yazarsanız cok mutlu olurum sol kasık agrısı ceken oldumu olmasa bıle nedır bu?a.s.

kasıklardaki ağrılar tabiki bir belirti olabilir.. bi kere benimde öyle olmuştu kasığıma bişey batıyo sanki çok şiddetliydi..doktora gittim ...herşey normal bi sorun yok dedi (gebelikte yok)....ama bazı hamile arkadaşlarında oluyor mesela..

genede sen kötüye yorumlama..hayırlısı inşallah..

cok tesekkur ederım canım ben hamilemıyım dıye cok merak edıyorum aslında butun heyecanım o cunku daha once hıc boyle kasık agrım olmamıstı ayrıca sıskınlık karnımın alt tarafında gerılme de var butun hepsı tuhaf geldı bana yada ben oyle olmasını ıstıyorum hersey kısmet ama aınsan cok arzuluyor ıste

dileğimbebeğim biraz daha bekle canım bu saydıklarının hepsi hamilelik belirtisi olabilir, adet belirtisi de olabilir. Birkaç gün daha geçsin, adetin gecikince kesinleşir canım hemen gider bir test yaparsın. ama bir hafta daha beklemen iyi olur daha çok var adetine. BEnim de hamişlik belirtilerim aynı zamanlarda başlamıştı, adetime 8 gün kala falan

Bencede güzelim biraz daha bekle.Benimde adetime 4-5 gün kala hemen hemen bütün belirtiler oldu bu ay ama adetim tam gününde geldisenağlamayinede umudunu kaybetme ama biraz daha bekle.Günün geçerse test yaparsın.İnşallah olumlu olura.s.

beyaz melek cok sagol hayatım bunları duymak benı cok sevındırdı bılıyorum umutlanmamam lazım ama zaten herhalukarda umutluyuma.s oyuzden hamıle bırınden bunu duymak ıyı oldu destegınız ıcın cok sgalun sızler olmasaydınız ne yapardık ınsanın destekcısı olması cook guzel:teytey:

rica ederim güzelim merak ettiğin birşeyler olursa sorabilirsin ne zaman istersen. Birbirimize destek olmalıyız ki bugünleri kolay ve güzel atlatalım değil mi a.s.:enbuyukkk:

ayrıca umutlanmamam lazım diye bir şeyi kafandan sil,neden umutlanmayacağız diye kendimizi gerelim ki bu bile olumsuz etki ediyor. Hamile kalmak için çaba harcıyorum dolayısıyla umutlanacağım tabi,kısmetse Allah yazdıysa olacaktır. ÖSS ye hazırlanan birine sen sınava iyi hazırlanıyorsun ama umutlanma kazanamazsın diyormuyuz, dilediğin kadar umutlan canım, sadece olmama ihtimalinin olduğunu aklından çıkarma,her iki ihtimalde mevcut bunu düşün sadece.Bak çok daha rahatlayacaksın. Bir yerde okumuştum bebeğinin olacağının,bu ay hamile kaldığının hayalini kurmak bile hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim,1,5 yillik evliyim ve cocuk istiyoruz,ama korunmamamiza ragmaen olmuyor,son adet oldugum gun 31 ocakti ve dun test yaptim negatif cikti,belim cok agiriyor adet sancilarim var ama adetim hic bukadar gec kalmadi,ondan suphelendim ama testim negatif cikti,sizce daha erken mi test icin yoksa hamilemiyim,arkadaslar lutfen bana cevap yazin.Hepimize Allah saglikli cocuklar nasip etsin isallah bizede bu guzel duyguyu tatirsin...Hepinize selamlar....

hoşgeldin aramıza canım......
adet tarihin baya geçmiş..daha önceden düzensizliğin oluyomuydu bilmiyorum ama 1.si evde yapılan testler bazen yanıltıcı sonuçlar verebiliyor...2.side geç döllenme olabilir buda tarihi ileri atabilir.kesin sonuç öğrenmek istiyorsan kan testi yapabilirsin...
burda nice arkadaşlarımızın adetten uzun zaman sonra testleri sonuç veriyor ...o yüzden stres yapma derim ben..
umarım sende bi gün meleğine kavuşursun ...Allah hayırlısını versin inşallah..:teytey:

caınm benim idrar testi mi yaptın? İstersen hastaneye git bir de kan testi yaptır daha kesin sonuçlar veriyor. Hamileysen bile henüz idrarına karışmamış olabilir. Hamile değilsen de adetin başka bir sebepten gecikmiştir, öğrenmiş olursun en azından için rahatlar. Bu arada tekrar idrar testi yaparsan sabah ilk idrarınla yap daha doğru sonuçlar verebiliyor. Allah yardımcın olsun canım haber et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…