Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sayin beyazmelek,ne guzel yazmissin hamile kalmayi dusunmek bile guzel,sagol canim bize yardimci oldugun icin ,kendine iyi bak ,ishallah en kizsa zamanda biz de bu mutlu haberi aliriz hayirlisiyla...

sayin beyazmelek,ne guzel yazmissin hamile kalmayi dusunmek bile guzel,sagol canim bize yardimci oldugun icin ,kendine iyi bak ,ishallah en kizsa zamanda biz de bu mutlu haberi aliriz hayirlisiyla...

rica ederim merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin cnım. Sabırlı ol karşılığını mutlaka oalırsın gönlünü ferah tut iyi akşamlar yerimseniben

Tesekur ederim,evet idrar testi yaptim ama negatif cikti,ama bugun belim dahada cok agiriyor ve afedersin canim bulanik kahverengi akintim var,belkide adet olucam icindir,cevabin icin cok cok tesekurler,olmassa yarin hastaneye ttest yapttirmaya gidicem ve sizi de haberdar ederim ,,,cok cok tresekurler canim...

canim benim tesekur ederim bukadar cana yakin oldugun icin ve guzel sozlerin icin,,isallah dedigin gibidir,onceleri adetim hic gec kalmadi herzaman tam gunude adet gordum ama bu kez bilmiyorum...BUgun kahberegni akintim var sanki adet olucam gibime geliyor,,ama olmassa yarin doktora gidip kan testi yaptiricam,,,cok cok tesekur ederim,,,

canim benim tesekur ederim bukadar cana yakin oldugun icin ve guzel sozlerin icin,,isallah dedigin gibidir,onceleri adetim hic gec kalmadi herzaman tam gunude adet gordum ama bu kez bilmiyorum...BUgun kahberegni akintim var sanki adet olucam gibime geliyor,,ama olmassa yarin doktora gidip kan testi yaptiricam,,,cok cok tesekur ederim,,,

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.aslında uzun süredir takip ediyordum konuları ama ancak yeni üye olabildim.....hoşgeldim

bu arada size bir soru sorucam aranızda çok tecrübeliler vardır umarım...benim adet günüm 2 gün geçikti.ama bugün belim ağrıyor karnımda ara ara sancı oluyor.acabe hamilemiyim...yani adet günüm geçtiği için seviniyoruz ama adet olucakmışım gibi ağrı olunca hüsrana uğradık neden böyle oldu sizce....bu arada idrar tahlili yaptım çıkmadı kan tahlili yaptırsam çıkarmı ki?lütfen bilen varsa aranızda yada belirtileri aynı olupta hamile olan bana yazın arkadaşlar

merhaba canım biliyomusun sendeki belirtilerin aynıları bende de var yaklaşık 5 gündür falan adetim de 2 gün geçti bakalım yarın kan tahlili yaptırcam inşallah çıkar.eğer bu belirtiler hamilelik ile ilgiyse sende hamilesindir inşallah en kısa zamnda oluruz :a015:

sende hoşgeldin aramıza canım

adetinin 2 gün geçmesi ve ağrıların tabiki bir gebelik belirtisi olabilir..idrar testinde çıkmamasıda normaldir..burda çoğu arkadaşlarımız adetinden 10 gün sonra testten sonuç alabiliyorlar..geç döllenme olduysa buda tarihi ileri atar..o yüzden biraz daha bekle..ama kan testi şu durumda kasin sonuç verir ...bu arada adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı.çoğu arkadaşımızda adet olcağını sanırken hamile kalıyor...

hayırlısı olur inşallah senin için...:teytey:

günaydın arkadaslar ben 6 aylık evliyim 3 aydırda istiyoz ilk ay oldu fakat düştü buayda gebelik belirtilerim arada kasığıma iğne batması gibi ağrılar,göğüsümdeki kararma ve çevresinin genişlemesi ya inanmayacaksınız ama hamile kadınların göbekten aşagı inen çizgi var ya o oluşmuş silik ama belli adetime 2 gün var kan testi yaptırsammı bide benim yumurtlama erken oluyo 9 gün falan adetimde 31 gün.sizce napayım meraktan ölüyomm

kız bide hala duruyon git yap çabuk....sonucunuda bildir....umudumuzu kaybetmeyelim.

bencede hemen test yaptır, nasıl sabrediyorsunuz Allah bana da öylesini nasip etsin, ben adetime 10 gün kala başlıyorum testlere :) yaptır testini sudenaz sendende hayırlı haberler bekliyoruz inş.

merhaba kızlar bende bir anne adayı olarak belirtilerimi yazıyorum öncelikle ben tedavi ile 6 ayın sonunda ilk çatlatma iğnesi ile hamile kalnlardanım çatlatma iğnesinden 15 gün sonra test yaptım 2. çizgi açık renk çıktı ve bende teit etmek için kan testi yaptırdım oda pozitif allahıma hamd olsun belirtilkere gelince kasıklarımda batmalar göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet şuan komle ağrıyorlar dokunamıyorum bel ağrısı ve ateş basmaları mide yanması oldu yarın ilk kez doktora gideceğim bebeğimi görmeye allah herkeze nasip etsin

çok çok tebrik ederim canım ...
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib eder inşallah.....

bencede hemen test yaptır, nasıl sabrediyorsunuz Allah bana da öylesini nasip etsin, ben adetime 10 gün kala başlıyorum testlere :) yaptır testini sudenaz sendende hayırlı haberler bekliyoruz inş.

ya erken, belki varsada cıkmaz diye düşündüm korkuyorum yoktur diye ne bileyim işte....

allah sağlıklı bi bebiş doğurmanı nasip etsin darısı başımızasırnaşık şey

bende internetten fortel diye bir erken gebelik testi var, adetten 7 gün önce doğru sonuç veriyor diyorlar onu sipariş etmiştim dün, şimdi geldi, yarın sabahı bekleyeceğim 8 gün var reglime.... Ah Allahım hepimize hayırlı evlatlar ver inş... tüm gün kendimde belirti arıyorum, ama henüz belirgin bişey yok malesef sadece göğüslerimde hafif şişlik var o kadar...

BENCE HEMEN DENEME BENDE 3 GÜN KALA DENEDİM AMA ÇIKMADI BUGUN DE ADET OLMAMA GERKİYORDU AMA HALA OLMADIM İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR.

kızlar selamm benım agrılarım gıttıkce artıyor ne oluyor anlamıyorum sol kasıgımın agrısı dısında bıde batmalar basladı sımdı gerılme ve sıskınlık hala devam edıyor senağlama
ınsallah hamılelık belırtısıdır yoksa bence ıltıhap var heralde ama ıltıhap olsa ates yapmazmı kızlar?

saol canım ya çok istiyoruz artık inşallah hamileyimdir.saat 4 te gidicem tahlil yaptırmaya hemen veriyolar mı tahlil sonucunu bliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…