Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba hanımlar bende bişey sormakistiyorum çatlama iğnesi kullandım bu ay ve kasıklarımda hafif ağrılar var ara ara sağ tarafımda.akıntım oluyor adetime bir hafta var sizce amile olabilirmiyim?3yıldır bebiş istiyoruz tedaviye bu ay başladık ne dersiniz hamile olabilirmiyim

kız bide hala duruyon git yap çabuk....sonucunuda bildir....umudumuzu kaybetmeyelim.

cevabını sonradan okudum canım gittim ama cihazları bozukmuş geri geldim 2 gün kaldı beklicez bakalım gelirkende gebelik testi aldı 4 saat bekleyip yapsammı yoksa sabahımı beklesem bilmiyom yaa:sm_confused:

cevabını sonradan okudum canım gittim ama cihazları bozukmuş geri geldim 2 gün kaldı beklicez bakalım gelirkende gebelik testi aldı 4 saat bekleyip yapsammı yoksa sabahımı beklesem bilmiyom yaa:sm_confused:

canım benim umarım hamişsindir..

bence testini sabah ilk idrarınla yap daha iyi sonuş alırsın...

dualarım seninle... Şeniz

bende yarım saat sonra tes sonucumu öğrenicem..çok heycanlıyım..:uhm:

cnm benim bende senin kadar heyacanlandım umarım hamişsindir hakkında hayırlısı olsun

olabilir cnm inşallah öyledir ama en zor dönem çünkü sancıların ne olduğunu anlayamıyoruz ama ben bu ay hisstmiştim ağrılar iğne batıyo gibi oluyo başkada hiç bi belirti hissetmedim göğüsler falan aynıydı birazcıkta akıntım oldu ama çok değil umarım seninde ümitlerin doğru çıkar Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım inşAllah kalbinden geçirdiğin gibi hamilesindir.. a.s.
kasık ağrısı ve akıntı olmuştu bende ama belirtiler farklı oluyor herkeste hayırlısı neyse o olsun
tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim en kısa zamanda

kızlar testimin sonucunu aldım :çok üzgünüm: negatif çıktı çok üzüldüm....
moralim bozuldu....napalım artık kısmet..
gerçi daha hala günüm gelmedi yinede bekliycem günümü......:çok üzgünüm:

kızlar benim de dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım
bilmiyorum kasıklarım ağrıyor tıpkı adet olacakmışım gibi
yine de bugün test aldım ama henüz yapıp yapmamakta kararsızım
inşallah bu ay bekleyen ve isteyen herkesin yüzü güler

merhaba canım bence hemen git kan tahlili yaptır senin ki kesin çıkar?

canım bana belırtılerımızın aynı oldugunu yazmıssın test yaptırmaya gıdeceksın heralde ınsallah hamıssındır eger senınkı pozıtıfse belkı benımde pozıtıf cıkar:dance:ama benım adetıme daha 7 gun var sen ınsallah haıssındır ama degılsende uzulmek yok denemeye devam yerimseniben

arkadaşlar adet olmama bir hafta var ve bugün sırtıma sol tarafıma ara ara şiddetli bi ağrı giriyo böyle bişey olabilirmi bu bir belirtimidir normalde kasıklara sancı gireremiş ama sırtıma olması kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim:çok üzgünüm:

uzulme canım hersey kısmet dedıgın gıbı belkı gunun daha gelmedıgı ıcınde cıkmamıs olabılır lutfen uzulmek yok bızım moralman yuksek olmamız herzaman ıcın ebek sahınbı olma sansımızı arttırır oka.s.

canım ben boyle bır belırtı oldugunu duymadım ama tabıkı herkesde farklı belırtıler oluyor yınede blmıyorum daha adet olmana zaman var mı?

canım benım sol tarafımda agrı var bıde tam kasıklarımda iğne batmasına benzer seyler oluyor ama ara sıra herzaman degıl sence hamıle olabılırmıyım sende sol kasıkagrısı tamda kasık degıl yumurtalık sanırım kasıgın bıraz ustu varmıydı boyle bır agrı cok yorulunca artıyor:uhm:

Kizlar Subatin Sekizindeadet Olmuşdum Bugun Olmam Lazimdi Ama Olmadim Iki Gün önce Test Yapdim Ama Negatif çikdi Kaç Gündür Belimde Ve Kasiklarim Agiriyor Geceleri Uyuyamiyorum Beklemekten Sikildim Ben Ya.

ayzencim bende 5 haftalık hamişim, ilk olarak bende de sırt ağrısı olmuştu feci şekilde şimdi bile ara ara giriyor. kesin hamişlik belirtisidir denemez ender görülen bişey ama ben de olmuştu. İnşallah sende de bu sebeptendir.

Kizlar Subatin Sekizindeadet Olmuşdum Bugun Olmam Lazimdi Ama Olmadim Iki Gün önce Test Yapdim Ama Negatif çikdi Kaç Gündür Belimde Ve Kasiklarim Agiriyor Geceleri Uyuyamiyorum Beklemekten Sikildim Ben Ya.

idrar testinde hemen çıkmayabiliyor canım arkadaşım deti 3 gün geçince yaptı çıkmış 8 gün geçtikten sonra çıktı mesela. benimki de 9 gün geçtikten sonra yaptım göründü. ama iki gün geçince gittim kan testi yaptırdım sonucu hemen öğrendim bence sende kan testi yaptır, daha kesin sonuç alırsın

fatercim idrar testi için henüz erken olabilir kan testini denesen ?

cnm ben sana yaşadıklarımı söyleyim herzaman yumurtlama döneminde kasıklarımda ağrı olurdu bu ay hiç bi ağrım olmadı adetime 1 hafta kala sancılarım başlardı başlamadı 3 gün kala böyle ince bi ağrıydı farklıydı anlamıştım ben iğne batar gibi adet olacağım gün olmadım bi gün sonra akşam test yaptım soluk çizgi çıktı sonra doktora gittim kan tahlilinde çıktı günün geçmeden bişey söylemek erken biliyorum zor geçmesi ama bekle birazdaha ben geçen ay kesin hamileyim dedim adet oldum günümde ama bu ay kendimi çok rahat bıraktım düşünmemeye çalıştım sende öyle yapmaya çalış en kısa zamanda RABBİM verir inşallah sana ve isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…