kız bide hala duruyon git yap çabuk....sonucunuda bildir....umudumuzu kaybetmeyelim.
cevabını sonradan okudum canım gittim ama cihazları bozukmuş geri geldim 2 gün kaldı beklicez bakalım gelirkende gebelik testi aldı 4 saat bekleyip yapsammı yoksa sabahımı beklesem bilmiyom yaa:sm_confused:
canım benim umarım hamişsindir..
bence testini sabah ilk idrarınla yap daha iyi sonuş alırsın...
dualarım seninle... Şeniz
bende yarım saat sonra tes sonucumu öğrenicem..çok heycanlıyım..:uhm:
merhaba hanımlar bende bişey sormakistiyorum çatlama iğnesi kullandım bu ay ve kasıklarımda hafif ağrılar var ara ara sağ tarafımda.akıntım oluyor adetime bir hafta var sizce amile olabilirmiyim?3yıldır bebiş istiyoruz tedaviye bu ay başladık ne dersiniz hamile olabilirmiyim
merhaba hanımlar bende bişey sormakistiyorum çatlama iğnesi kullandım bu ay ve kasıklarımda hafif ağrılar var ara ara sağ tarafımda.akıntım oluyor adetime bir hafta var sizce amile olabilirmiyim?3yıldır bebiş istiyoruz tedaviye bu ay başladık ne dersiniz hamile olabilirmiyim
merhaba canım bence hemen git kan tahlili yaptır senin ki kesin çıkar?
kızlar testimin sonucunu aldım :çok üzgünüm: negatif çıktı çok üzüldüm....
moralim bozuldu....napalım artık kısmet..
gerçi daha hala günüm gelmedi yinede bekliycem günümü......:çok üzgünüm:
arkadaşlar adet olmama bir hafta var ve bugün sırtıma sol tarafıma ara ara şiddetli bi ağrı giriyo böyle bişey olabilirmi bu bir belirtimidir normalde kasıklara sancı gireremiş ama sırtıma olması kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim:çok üzgünüm:
olabilir cnm inşallah öyledir ama en zor dönem çünkü sancıların ne olduğunu anlayamıyoruz ama ben bu ay hisstmiştim ağrılar iğne batıyo gibi oluyo başkada hiç bi belirti hissetmedim göğüsler falan aynıydı birazcıkta akıntım oldu ama çok değil umarım seninde ümitlerin doğru çıkar Allah hepimizin gönlüne göre versin
arkadaşlar adet olmama bir hafta var ve bugün sırtıma sol tarafıma ara ara şiddetli bi ağrı giriyo böyle bişey olabilirmi bu bir belirtimidir normalde kasıklara sancı gireremiş ama sırtıma olması kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim:çok üzgünüm:
Kizlar Subatin Sekizindeadet Olmuşdum Bugun Olmam Lazimdi Ama Olmadim Iki Gün önce Test Yapdim Ama Negatif çikdi Kaç Gündür Belimde Ve Kasiklarim Agiriyor Geceleri Uyuyamiyorum Beklemekten Sikildim Ben Ya.
kızlar benim de dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım
bilmiyorum kasıklarım ağrıyor tıpkı adet olacakmışım gibi
yine de bugün test aldım ama henüz yapıp yapmamakta kararsızım
inşallah bu ay bekleyen ve isteyen herkesin yüzü güler
canım benım sol tarafımda agrı var bıde tam kasıklarımda iğne batmasına benzer seyler oluyor ama ara sıra herzaman degıl sence hamıle olabılırmıyım sende sol kasıkagrısı tamda kasık degıl yumurtalık sanırım kasıgın bıraz ustu varmıydı boyle bır agrı cok yorulunca artıyor:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?