Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sudenazcım üzülme cnm en yakın zaman da verir rabbin gönlünü ferah tut geçen ay bende çok üzülmüştüm bak bu ay hamileyim tek söyleyebileceğim içini ferah tut ve düşünmemeye çalış sen duanı et Allah verir

canım ben adetimin geçtiği ikinci gün yapmıştım ve ikinci çizgi silik de olsa belirmişti, döllenmeyle alakalı bu, belki de çıkar yarın sabah ilk idrarınla yap bence inşAllah hamilesindir Rabbim hayırlısını versin..

kizlar bende hayal kirikligina ugradim,dun adet oldum,bu ay icimde sanki hamileymisim gibi bir his vardi cunku adettim hic kackalmazdi ama bu kez 31 ocaktan dune kadar kac gun oldu gecikti ve aklima hemen hamileyim diye bir dusunce girdi ama bosuna,,,sabir napalim allah buyuk isallah bizide en kisa zamanda sevindirir isallah...

kizlar bende hayal kirikligina ugradin,dun adet oldum,bu ay kesin hamileyim diye icicmde bir his vardi ama olmadi iste ,son adetim 31 ocaktaydi ve benim adetlerim hic gec kalmazdi bu ay cok gec kaldi test yaptim teste negatif cikti belki cok erken diye dusundum ama dun adet oldum,,,ne yapalim allah isi isallah rabbim bizlerede cocuk sahibi olmayi nasip eder isallah ,,,saygilar,,,

canım inşAllah önümüzdeki ay gelir bebişin a.s.
Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşAllah ..

yani benim yumurtlama günüm 3 marttı ama bu sefer birinde oldu.değerlendirdim ama martın dördünde pembe lekelenmem oldu.şimdide belim ve kasıklarım çok ağrıyo adet olmama 10 gün var bilgilendirirseniz çok sevinirim

kızlar ben kan tahlilini yaptırdım negatif çıktı morelim çok bozuldu ya o kadar da çok heveslenmiştik
0,175 çıktı yani negatif
bu ayda olmadı nasip diyorum artık

canım benim de negatif çıktı 0,175 senin kaç çıktı
bu arada bozma morelini boşver takma kafana ben öyle yapmaya çalışıyorum sende öyle yap

kızlar ben kan tahlilini yaptırdım negatif çıktı morelim çok bozuldu ya o kadar da çok heveslenmiştik
0,175 çıktı yani negatif
bu ayda olmadı nasip diyorum artık

canım kısmet bu ay değilmiş demek ki üzülme :1no2:
hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşAllah a.s.

hamilelik belirtileri
hamile olmadan hergün siteye girer öğrenmeye çalışıdım nasıl oluyor diye ve psikolojik olarak hepsinide yaşardım ve adet olunca karamsarlığa düşrdim hamile olayım tüm belirtileri paylaşaçam dedim işte hamilelik belirtileri ama adet beliritilerine çok yakın sakın adet oluom deyip üzülmeyin ğöğüs sık idrar kasık ve bacak ağrısı en belirgin özelliği

adet ağrısı şeklinde ağrı
göğüslerde hassasiyet ağrıbiriyle sarıldığmda bile canım acıyodu 7haftalık hamleyim hala ağrıyor ve biyüme
sık idrara gitme 20 kere falan gittim heralde
göğüslerde damarların belirginleşmesi 1 göğsümde damar belirginleşti sonra geçti
bacak ağrıları
bel ve kasık ağrıları adetimi 3 gün geçince idrar testi yaptım pozitifti ama ona rağmen sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyordum
ıuyuma hali vardı uykum kaçıyordu
ha birde karnım kaşındı hala arada bir kaşınıyor bu kadar
umarım hepiniz hissedersiniz

merhaba sendeki belirtilerin hepsi bende var ama değilim işte kan tahlili yaptırdım bugün 0175 çıktı çok morelim bozuk
bu arada paylaştıkların için çok teşekkürler

canım kısmet bu ay değilmiş demek ki üzülme :1no2:
hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşAllah a.s.

valla bu ay 3. ay yine olmadı nasıl olcak bakalım....inşallah olur ama çok zormuş hamile olmak
bizde hemen olucak diye bekliyorduk çok büyük hayal kırıklığına uğradık gerçi doktorumuz diyorki ilk 7 ay olmaması çok normal diye ama insanda korunmayı bıraktıktan sonra hemen olsun istiyor işte...bu arada seni tebrik ederim kesin mükemmel bir anne olursun....

canım sen günün gelmeden mi yaptın kan tahlilini birde sonuç kaç çıktı

canım sende bozma moralini. bizde 2 aydır istiyoruz, 2 aydır da hüsrana uğruyoruz. bizde hemen olucak zannediyorduk.hiç böyle birşey beklemiyordum. şimdide hiç olmayacakmış gibi geliyor. ben çok karamsarımdır çünkü. inşallah hepimiz bir gün buradan haykırırız, hamileyiiiiiiiiiiimm diye. reglimin bitmrsine 2 gün var. sabırsızlıkla bekliyorum...

canım çok üzüldüm. bu duyguyu iyi bilirim. testin sonucunu alınca insan buz gibi oluyor. ne yapalım. bir dahaki ay inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…