kızlar benim de dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım
bilmiyorum kasıklarım ağrıyor tıpkı adet olacakmışım gibi
yine de bugün test aldım ama henüz yapıp yapmamakta kararsızım
inşallah bu ay bekleyen ve isteyen herkesin yüzü güler
kizlar bende hayal kirikligina ugradin,dun adet oldum,bu ay kesin hamileyim diye icicmde bir his vardi ama olmadi iste ,son adetim 31 ocaktaydi ve benim adetlerim hic gec kalmazdi bu ay cok gec kaldi test yaptim teste negatif cikti belki cok erken diye dusundum ama dun adet oldum,,,ne yapalim allah isi isallah rabbim bizlerede cocuk sahibi olmayi nasip eder isallah ,,,saygilar,,,
iyi akşamlar kızlar ben birşey sorcam implantasyonla ilgili bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
sen ne kadarlık hamişsin
minikanniş
kızlar testimin sonucunu aldım :çok üzgünüm: negatif çıktı çok üzüldüm....
moralim bozuldu....napalım artık kısmet..
gerçi daha hala günüm gelmedi yinede bekliycem günümü......:çok üzgünüm:
kızlar ben kan tahlilini yaptırdım negatif çıktı morelim çok bozuldu ya o kadar da çok heveslenmiştik
0,175 çıktı yani negatif
bu ayda olmadı nasip diyorum artık
hamilelik belirtileri
hamile olmadan hergün siteye girer öğrenmeye çalışıdım nasıl oluyor diye ve psikolojik olarak hepsinide yaşardım ve adet olunca karamsarlığa düşrdim hamile olayım tüm belirtileri paylaşaçam dedim işte hamilelik belirtileri ama adet beliritilerine çok yakın sakın adet oluom deyip üzülmeyin ğöğüs sık idrar kasık ve bacak ağrısı en belirgin özelliği
adet ağrısı şeklinde ağrı
göğüslerde hassasiyet ağrıbiriyle sarıldığmda bile canım acıyodu 7haftalık hamleyim hala ağrıyor ve biyüme
sık idrara gitme 20 kere falan gittim heralde
göğüslerde damarların belirginleşmesi 1 göğsümde damar belirginleşti sonra geçti
bacak ağrıları
bel ve kasık ağrıları adetimi 3 gün geçince idrar testi yaptım pozitifti ama ona rağmen sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyordum
ıuyuma hali vardı uykum kaçıyordu
ha birde karnım kaşındı hala arada bir kaşınıyor bu kadar
umarım hepiniz hissedersiniz
canım kısmet bu ay değilmiş demek ki üzülme :1no2:
hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşAllah a.s.
valla bu ay 3. ay yine olmadı nasıl olcak bakalım....inşallah olur ama çok zormuş hamile olmak
bizde hemen olucak diye bekliyorduk çok büyük hayal kırıklığına uğradık gerçi doktorumuz diyorki ilk 7 ay olmaması çok normal diye ama insanda korunmayı bıraktıktan sonra hemen olsun istiyor işte...bu arada seni tebrik ederim kesin mükemmel bir anne olursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?