ben 11 hafta 5 günlük hamileyim canım
inşAllah bu ay sen de hamile haberini verirsin inşAllah bütün isteyenler..
canım sende bozma moralini. bizde 2 aydır istiyoruz, 2 aydır da hüsrana uğruyoruz. bizde hemen olucak zannediyorduk.hiç böyle birşey beklemiyordum. şimdide hiç olmayacakmış gibi geliyor. ben çok karamsarımdır çünkü. inşallah hepimiz bir gün buradan haykırırız, hamileyiiiiiiiiiiimm diye. reglimin bitmrsine 2 gün var. sabırsızlıkla bekliyorum...
Arkadaşlar iki gün geçti bugün kan testi yaptırdım pozitif hamişim :)))
cok sevindim arkadasim allah acisini yasatmasin ve YUCE RABBIM benim gibi BEBISISTEYENLERE NASIP ETSIN AMIIIIIIIIIIIIIIINNNNNN
hamilelik belirtileri
hamile olmadan hergün siteye girer öğrenmeye çalışıdım nasıl oluyor diye ve psikolojik olarak hepsinide yaşardım ve adet olunca karamsarlığa düşrdim hamile olayım tüm belirtileri paylaşaçam dedim işte hamilelik belirtileri ama adet beliritilerine çok yakın sakın adet oluom deyip üzülmeyin ğöğüs sık idrar kasık ve bacak ağrısı en belirgin özelliği
adet ağrısı şeklinde ağrı
göğüslerde hassasiyet ağrıbiriyle sarıldığmda bile canım acıyodu 7haftalık hamleyim hala ağrıyor ve biyüme
sık idrara gitme 20 kere falan gittim heralde
göğüslerde damarların belirginleşmesi 1 göğsümde damar belirginleşti sonra geçti
bacak ağrıları
bel ve kasık ağrıları adetimi 3 gün geçince idrar testi yaptım pozitifti ama ona rağmen sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyordum
ıuyuma hali vardı uykum kaçıyordu
ha birde karnım kaşındı hala arada bir kaşınıyor bu kadar
umarım hepiniz hissedersiniz
tebrik ederim beyaz melek allah tüm isteyenlerede nasip etsin
beyaz melek tebrik ederim hayırlı olsun..
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşAllah ..
kızlar adetden 2 gün önce yapılan kan tahlilinde sonuç belli olurmu?bir arkadaşım soruyor bunu?
ya benım sorum bıraz garip olcak ama adetime 8 gün var ve hiç bir belirti yok her ay gögüslerim 15gün önceden acımaya başlardı ,ağrılarım olurdu şimdi hiç bir belirti yok. bu ne oluyor şimdi anlam veremedım, arkadaşlar nolur yorum yapın benım gibi olup sonradan hamıle olduğunu öğrenen oldumu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?