Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yumurtlama dönemini kaçırma sakın canım...
bu arada ben daha adet olmadım ama olmuş olsaydı tahlilde çıkardı her ay tahlillere dünya kadar para veriyoruz bu kadar verdiğimiz çıksa ahhhhhhhhhh keşke acaba olucakmı artık bunu merak etmeye başladım

yumurtlama dönemini kaçırma sakın canım...
bu arada ben daha adet olmadım ama olmuş olsaydı tahlilde çıkardı her ay tahlillere dünya kadar para veriyoruz bu kadar verdiğimiz çıksa ahhhhhhhhhh keşke acaba olucakmı artık bunu merak etmeye başladım

--------------------------------------------------------------------------------

cok sevindim arkadasim allah acisini yasatmasin ve YUCE RABBIM benim gibi BEBIS ISTEYENLERE NASIP ETSIN AMIIIIIIIIIIIIIIINNNNNN

inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum inan Allah isteyen herkese nasip etsin. Dün bebeğimi gördüm ultrasonda :dance: Allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin çok güzel bir duygu. a.s.

yağmurcum benimde adetime 9 gün var kasıklarım belim özellikle bacaklarım çok ağrıyo sabaha kadar yatakta geriniyorum bu sefer kıramp giriyo işşallah sonuç pozitif olursırnaşık şey

kızlar adetden 2 gün önce yapılan kan tahlilinde sonuç belli olurmu?bir arkadaşım soruyor bunu?

beyaz melek tebrik ederim hayırlı olsun..
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşAllah ..

slm kızlar öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutlarım....

dünkü hayal kırıklığını anca atabildim üzerimden........

bu güzel günde hamişlik haberi verecek yokmu? şöyle moralimiz yerine gelsin....:dance::dance:

Beyaz melek hayirli olsun canim allah bebegini kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi bizim basimiza,,,,Sudenaz222 uzulme bende 2 gun once hayal kirikligina ugradim ama herseyin basi saglik iyi dusunelim iyi olalim isallah bu ayda bizde hayirli haberler veririz.Herkezin kadinlar gununu kutluyorum,,,kendinize ve hamisler bebeklerinize iyi bakin ....

ya benım sorum bıraz garip olcak ama adetime 8 gün var ve hiç bir belirti yok her ay gögüslerim 15gün önceden acımaya başlardı ,ağrılarım olurdu şimdi hiç bir belirti yok. bu ne oluyor şimdi anlam veremedım, arkadaşlar nolur yorum yapın benım gibi olup sonradan hamıle olduğunu öğrenen oldumu hiç?

evet bebeisiiim,benimde aynen,hic bi belirti olmadan hatta reglim 8 gün gecmisdi ama arada bi az akinti oluyordu,test aldim test sonucu negatifdi sonra tekrar bi gün sonra denedim bi test daha bu seferde pozitif cikmisdi.

ben de duymuuştum canım hiç bir belirti olmadan hamile kaldığını öğrenenler var.

hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.allahım kucagınıza almak nasip eder inş.Benim gibi olmayanlarada biran önce o mucize duyguyu yaşatır inş.

ya benım sorum bıraz garip olcak ama adetime 8 gün var ve hiç bir belirti yok her ay gögüslerim 15gün önceden acımaya başlardı ,ağrılarım olurdu şimdi hiç bir belirti yok. bu ne oluyor şimdi anlam veremedım, arkadaşlar nolur yorum yapın benım gibi olup sonradan hamıle olduğunu öğrenen oldumu hiç?

--------------------------------------------------------------------------------
canım benimde ilk hamile kaldıgımda(düşük yaptım)hicbi belirti yoktu ögrendiğim gün düştü bir aylık hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…