canim insallah hamilesindir allahim her isteyene anne olmayi nasip eder insallahsaol canım ya çok istiyoruz artık inşallah hamileyimdir.saat 4 te gidicem tahlil yaptırmaya hemen veriyolar mı tahlil sonucunu bliyomusun?
canim insallah hamilesindir allahim her isteyene anne olmayi nasip eder insallah
selam kızlar yaa bende yazıları okuyunca içim garip oldu bende mi hamileyim acaba geçen ayda adetimi takip etmemiştim(( tahminen 4üydü diyorum yani 6 gün gecikti yumurtalıklarımda garip bişiler oluyo gibi kadet sancısı gibi agrıo gögüs hassasiyeti koku duyarlılıgı goguslerimde damarlar belirgin oldu test yapsammı yoksa adet gecikmesnden 10 sonramı yapılmasnda dah dogru sonuc verir heyecanlandım birden :) gerçi bilerek bişey yapmadık ama kazala olduysa :)
Ya kıslar banada cevap verin bugun 4.gün adetim geçeli ben bit gun geçince hemen ertesi gun test yaptım negatif çıktı ve üzüldüm ama bugun 4.gun oldu geçeli sizce ne zaman yapmalıyım tekrar testi bırde acaba dişetleri belirti verirmi hamilelikle ilgili bir kaç gundur dişetlerimde tuhaflık var sanki rekleri çekildi dpleri kıpkırmızı ama üstleri bembeyaz ve bir tarafı yara oldu damağım yara oldu ayrıca inanılmaz derece sıkmak istiyorum dişetlerimi bunlar neden olabailir bilen varmı acaba.
Ya kıslar banada cevap verin bugun 4.gün adetim geçeli ben bit gun geçince hemen ertesi gun test yaptım negatif çıktı ve üzüldüm ama bugun 4.gun oldu geçeli sizce ne zaman yapmalıyım tekrar testi bırde acaba dişetleri belirti verirmi hamilelikle ilgili bir kaç gundur dişetlerimde tuhaflık var sanki rekleri çekildi dpleri kıpkırmızı ama üstleri bembeyaz ve bir tarafı yara oldu damağım yara oldu ayrıca inanılmaz derece sıkmak istiyorum dişetlerimi bunlar neden olabailir bilen varmı acaba.
Arkadaşlar inşallah hamişsinizdir.Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu.Umarım bizimde bi gün gerçekleşir hayalimiz.
testi yaptım ama negatif çıktı %99.9 dogrudur diyo ama bi kaç gün sonra tekrar mı denesem .. gerçi benim adetlerim hep düzensizdir akıntıda baya var akacak kadar cok :S üşütmüşte olabilirim .. akıntı oluyomu hamilelikte ??
hamilelikte akıntı oluyomuş......bencede biraz bekledikten sonra tekrar dene.....
arkadaşlar ben de en son 4 ünde mesaj yazmıştım geciktim diye kendimi daha fazla hırpalamamak için gittim kan testi yaptırdım. negatif. keşke sabredebilmeyi öğrenebilsem. her ay kendi kendime söz veriyorum bu sefer bu kadar para akıtmayacağım bu testlere diye yine de 2 idrar ve 1 kan testi yaptırmadan ayı sonlandıramıyorum. doktorum klomenin yanında bu sefer duphaston da başlatıyor. haıylısı olu inşallah kızlar hepimiz için. zaman geçtikçe zorlaşıyor hamile kalmak. ben ilk gebeliğimi 27 yaşında yaşamıştım. o zaman tam 14. günde hesaplama yapıp hemen hamile kalmıştım ve daha siklusum geçmeden idrar testimde sonucumu görmüştüm. şimdi 3 aydır deniyoruz ama bir gelişme yok. zaten bu ay da olmazsa önümüzdeki ay mikro ya geçeceğim. daha fazla psikolojimi bu beklentiyle bozmaya gerek yok. içinizde hiç duphaston kullanan var mı. duphaston konulu forumda pek bir şey bulamadım. şişkinlik yapıyormuş herhaldeç tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ya arkadaşlar be bu akşam yapsam sizce bu testi 2.defa olurmu dayanamıycam çünkü artık bır an önce o çift çizgiyi görmek için sabırsızlanıyorum. Bugun zaten sürekli mide bulantım oldu ve bır arada baş dönmem oldu :) adetim 4 gun oldu geçeli bu akşam bırkez daha yapmak istiyorum testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?