Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

insallah canim allahim bizede tüm isteyenlerede nasip eder hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

canim benimde düsük yapmadan önce hamile oldugumu hic anlamaistim bile ne agrim ne sizim vardi

kizlar bazen burda yazilanlari okuyorumda her zaman disimiz agrisa hamilemiyz diyoruz ben bu ay iyice umudumu yitirdim ne belirtim var ne icimde bi ssim var bazen acaba hamilemiyim diyorum

canim insallah hamilesindir allahim her isteyene anne olmayi nasip eder insallah

saol canım ama malesef negatif çıktı+bugün adet oldum.çok mutsuzum.bakalım bu ay şu ovulasyon testini denicem eğer olursa zaten herkese siteden alın ovulasyonla hamile kaldım diyicem

selam kızlar yaa bende yazıları okuyunca içim garip oldu bende mi hamileyim acaba geçen ayda adetimi takip etmemiştim (( tahminen 4üydü diyorum yani 6 gün gecikti yumurtalıklarımda garip bişiler oluyo gibi kadet sancısı gibi agrıo gögüs hassasiyeti koku duyarlılıgı goguslerimde damarlar belirgin oldu test yapsammı yoksa adet gecikmesnden 10 sonramı yapılmasnda dah dogru sonuc verir heyecanlandım birden :) gerçi bilerek bişey yapmadık ama kazala olduysa :)

bence beklemeye gerek yok test yaspsan sonucu belli olur..hamile olaolasılığın var tabiki..
umarım istediğin sonucu alırsın......

Ya kıslar banada cevap verin bugun 4.gün adetim geçeli ben bit gun geçince hemen ertesi gun test yaptım negatif çıktı ve üzüldüm ama bugun 4.gun oldu geçeli sizce ne zaman yapmalıyım tekrar testi bırde acaba dişetleri belirti verirmi hamilelikle ilgili bir kaç gundur dişetlerimde tuhaflık var sanki rekleri çekildi dpleri kıpkırmızı ama üstleri bembeyaz ve bir tarafı yara oldu damağım yara oldu ayrıca inanılmaz derece sıkmak istiyorum dişetlerimi bunlar neden olabailir bilen varmı acaba.

TESTİ TEKRARLA CANIM BAŞKA BELİRTİN VARMI PEKALA BAYA GEÇMİŞ ?

canım endişelenme...testler yanıltabiliyor..adet geçtikten 1 hafta sonra kesin sonuç verir idrar testleri...1-2 gün sonra tekrarla bence......
umarım hamişsindir......:içelim:

Arkadaşlar inşallah hamişsinizdir.Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu.Umarım bizimde bi gün gerçekleşir hayalimiz.

İnşallah hamişimdir arkadaşlar allahım tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı sıhhatli bır bebek

testi yaptım ama negatif çıktı %99.9 dogrudur diyo ama bi kaç gün sonra tekrar mı denesem .. gerçi benim adetlerim hep düzensizdir akıntıda baya var akacak kadar cok :S üşütmüşte olabilirim .. akıntı oluyomu hamilelikte ??

hamilelikte akıntı oluyomuş......bencede biraz bekledikten sonra tekrar dene.....

canım yaa biz bayanlar böyleyiz işte...sabredemiyoruz bir an önce bebişimizi vücudumuzda hissetmek istiyoruz ama sonuç malum oluyor.......bende aynı yatırdım paraları testlere sonuç NEGATİF!!!

arkadaşlar merhaba bişey sorucam adetim yeni bitti yumurtlama dönemindede degilim ama kasıklarımda kasılmalar oluştuğunu hissediyorum.tam olarak ağrı şeklindede değil bana acı vermıyor ama neden olabilir sizce?

Ya arkadaşlar be bu akşam yapsam sizce bu testi 2.defa olurmu dayanamıycam çünkü artık bır an önce o çift çizgiyi görmek için sabırsızlanıyorum. Bugun zaten sürekli mide bulantım oldu ve bır arada baş dönmem oldu :) adetim 4 gun oldu geçeli bu akşam bırkez daha yapmak istiyorum testi

bence akşam yapma bi gece daha sabret sabah idrarınla dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…