Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım hamiş olsan bile idrarda çıkmayabilir. bir arkadaşım 5 gün geçince yaptı çıkmadı. 8. gün çıktı. sabredemiyorsan hemen git kızılaya falan, kan testi yaptır. (en ucuz kızılayda, 20ytl )1 saatte çıkıyor sonucu.adet gününden önce bile belli oluyormuş kan testinde. bende her ay kızılayın yollarını aşındırıyorum. ama sonuç hüsran. bu ay söz verdim kendime, yaptırmıycam, bekliycem diye ama bakalım... Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah...

arkadaşlar benim 2 günüm kaldı adetime ve 2 aydır bebiş yapmak için uğraşıyoruz henüz bi adet sancısm yada şişkinliğim falanda yok çok ilginç canım tatlı falanda istemiyor ya yardım edin çok heyecanlıyım acaba olabilirmi? yada ne gibi belirtiler olmalı

arkadaşlar adetime 3 gün varbu ay kasıklarım çok ağrıyor ve oradaki damarlar çok belli ve göğüsümdeki

ya kızlar adetim geceli bı 3.gün ama 2 3 günlük gecikmeler yaşayabiliyorum 2 aydır.neyse cuma hastaneye kan testi yaptırmaya gittim cihaz bozuk pazartesi gel dediler adet günümde pazardı.neyse bende kanı vermedim dedim bekleyim.eve gelirkende test aldım 2 tane.öğlen idrarıyla yaptım sabredemedim ve negatif.gittim geldim baktım teste hep bembeyazdı 2.çizgi.bide bugün yapayım dedim sabah idrarıyla yaptım yarım saatten sonra pembe bi çizgi oluştu hala adet olmadım ve acaip telaşlandım.yarım saat sonra pembe çizgi oluşması ne anlama geliyo.belki yarım saat gec bi süre fakat cuma yaptığımda 2 3 saat sonra bile 2.çizgi yoktu .sizce ne düşünmeli ne yapmalıyım benim gibi yarım saatten sonra 2.çizgiyi gören var mı yorumlarınızı bekliom

canım benim testin içindekini okuduysan ilk 10 dkkadan sonra çıkan sonuç geçersizdir herzaman..o yüzden ona takılma sen..biraz daha sabret tekrar yenilersin.benimde bugün 2. günüm gecikti.bende yaptım sabah negatif. 3-4 daha bekliycem...:teytey:

peki bi yarım saat sonra senindemi 2.çizgi belirdi negatif olanlarında yarım saat sonra ikinci çizgi beliriyomu ayrıca cumada aynı marka testi yaptım ama 3 ssat sonra ikinci çizgi hiç yoktu bilemiom

peki bi yarım saat sonra senindemi 2.çizgi belirdi negatif olanlarında yarım saat sonra ikinci çizgi beliriyomu ayrıca cumada aynı marka testi yaptım ama 3 ssat sonra ikinci çizgi hiç yoktu bilemiom

canım 15 dkka sonra çöpe attım...bakmadım yani.....

benim adetim geceli 3 gün oldu hala kan testi yaptırmadım en iyisi beklemeke gibi gelio ama bu 3.ayımız olmazsa 4.aya ratık sende sıkma kendini hayırlısını versin rabbim

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum.yazdıklarınızı bi kaçgundur takip ediyorum ve sizinle sevinip sizinle üzülüyorum.benimde adetime 3-4 gun kaldı ve sabırsızlandığımdan oramı buramı oksayıp duruyorum acaba su belirti varmı bu belirti varmı diye..sadece bu ay çok heyecanlandım çünkü ilk defa kasıklarım agrıdı basım döndu ve biraz öncede midem bi tuaf oldu midem bulandı.daha önceden hiç böle olmazdı.umutlandım anlıycagınız.inş.çok çabuk bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı allah nasip eder.

canım sende hoşgeldin aramıza....inşaallah seninde güzel haberlerini alırız buralardan.....kendine stres yapma sakin ve rahat olmak çok önemliiiiiii.......

az kalmış tarihine biraz sabret ve testini yaptır canım......:içelim:

sudenazcım ilgin için tşk edrim.bu akıntı olayı kafamı karıstırıyo bende hiç akıntı yok son bir haftadır sadece cok az su kıvamında oluyo ama diger belirtiler var acaba pisikolojikmi duyorum sende ne belirtileri var seninde bebiş haberini paylasıcagını dusunuyorum bugunlerde...

bende bu ay kesin diyodum o kadar çok belirtim vardıki....kan testim ve idrar testim negatif çıktı....adetim 2 gün geçti beklemedeyim hala....hayırlısı olsun canım.:içelim:

canım hiç umutsizlige kapılıp morelini bozma... çalışmalara devam inş onumuzdeki ay bebişinin hayırlısıyla haberini alırız...

bugun 7. gunum ve pembelik gelmeye başladı adet olucam heralde yani hamiş değilim kaptırmıştım kendimi hamişim diye gerçi istemiyodum ama kocam istiyo ben erken oldugunu düşünüyorum :çok üzgünüm: neyse,, kızlar Allah bebiş isteyenlere verir inşallaahh a.s.

ya kıslar yeni anne adaylarının gebelik belirtilerini bizimle paylasması için bi baslık açalım nasıl olcak kim yapabiliyo bunu???

Kızlar inşallah olur hepimizin dileği yaa.Çok istiyorum bende ama hayırlısı bakalım.Sıkı çalışalım bu ayumudumuzu hiç kaybetmeyelim.Bizde o mutlu anı bigün yaşıcaz inşallah.Bekleyen arkadaşlar inşallah hamişsinizdir.Darısı başımızaa.s.

benim adetim 22 mart daha çok erken ama ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler var akıntı ve agrılarım çok eğer hamileysem bunuda kaybetme korkusu sardı şimdiden..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…