Ya arkadaşlar be bu akşam yapsam sizce bu testi 2.defa olurmu dayanamıycam çünkü artık bır an önce o çift çizgiyi görmek için sabırsızlanıyorum. Bugun zaten sürekli mide bulantım oldu ve bır arada baş dönmem oldu :) adetim 4 gun oldu geçeli bu akşam bırkez daha yapmak istiyorum testi
arkadaşlar adetime 3 gün varbu ay kasıklarım çok ağrıyor ve oradaki damarlar çok belli ve göğüsümdeki
ya kızlar adetim geceli bı 3.gün ama 2 3 günlük gecikmeler yaşayabiliyorum 2 aydır.neyse cuma hastaneye kan testi yaptırmaya gittim cihaz bozuk pazartesi gel dediler adet günümde pazardı.neyse bende kanı vermedim dedim bekleyim.eve gelirkende test aldım 2 tane.öğlen idrarıyla yaptım sabredemedim ve negatif.gittim geldim baktım teste hep bembeyazdı 2.çizgi.bide bugün yapayım dedim sabah idrarıyla yaptım yarım saatten sonra pembe bi çizgi oluştu hala adet olmadım ve acaip telaşlandım.yarım saat sonra pembe çizgi oluşması ne anlama geliyo.belki yarım saat gec bi süre fakat cuma yaptığımda 2 3 saat sonra bile 2.çizgi yoktu .sizce ne düşünmeli ne yapmalıyım benim gibi yarım saatten sonra 2.çizgiyi gören var mı yorumlarınızı bekliom
canım benim testin içindekini okuduysan ilk 10 dkkadan sonra çıkan sonuç geçersizdir herzaman..o yüzden ona takılma sen..biraz daha sabret tekrar yenilersin.benimde bugün 2. günüm gecikti.bende yaptım sabah negatif. 3-4 daha bekliycem...:teytey:
peki bi yarım saat sonra senindemi 2.çizgi belirdi negatif olanlarında yarım saat sonra ikinci çizgi beliriyomu ayrıca cumada aynı marka testi yaptım ama 3 ssat sonra ikinci çizgi hiç yoktu bilemiom
Arkadaşlar umarım hepiniz hamişsinizdir. Birisi bu ay ben hamişim dese de önümüzü açsa...:dance:Bu ay ben hiç canımı sıkmama kararı aldım. Biliyorum ki ay sonunda farklı düşüneceğim. Yine kan testi için koşturacağım. Allahım hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum.yazdıklarınızı bi kaçgundur takip ediyorum ve sizinle sevinip sizinle üzülüyorum.benimde adetime 3-4 gun kaldı ve sabırsızlandığımdan oramı buramı oksayıp duruyorum acaba su belirti varmı bu belirti varmı diye..sadece bu ay çok heyecanlandım çünkü ilk defa kasıklarım agrıdı basım döndu ve biraz öncede midem bi tuaf oldu midem bulandı.daha önceden hiç böle olmazdı.umutlandım anlıycagınız.inş.çok çabuk bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı allah nasip eder.
sudenazcım ilgin için tşk edrim.bu akıntı olayı kafamı karıstırıyo bende hiç akıntı yok son bir haftadır sadece cok az su kıvamında oluyo ama diger belirtiler var acaba pisikolojikmi duyorum sende ne belirtileri var seninde bebiş haberini paylasıcagını dusunuyorum bugunlerde...
canım hiç umutsizlige kapılıp morelini bozma... çalışmalara devam inş onumuzdeki ay bebişinin hayırlısıyla haberini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?