Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya umarım isteyen herkese allah sağlıklısını nasip eder allh herşeyin zamanını bilir ve en iyi zamanda verir arkadaşlar umdunuzu kaybetmeyin bende bekliyroum umarım hepimiz hamişizdie :)

Rabbim hamiş olmak isteyen herkese tattırsın inşallah arkadaşlar ben her tür belirti vs buradan paylaşabilirim sizinle merak ettiğiniz şeyler olursa

CADIARZUya beyaz melek gögüslerimde bi agirlik var sanki yük gibi belim agriyor kasiklarimda.dünde tansiyonum düstü ayaga kalkamadim cok yorgun hissediyorum kendimi persembe olmam lazim.acaba hamis olabilirmiyim

CADIARZUya beyaz melek gögüslerimde bi agirlik var sanki yük gibi belim agriyor kasiklarimda.dünde tansiyonum düstü ayaga kalkamadim cok yorgun hissediyorum kendimi persembe olmam lazim.acaba hamis olabilirmiyim

canım benim olabilir tabiki benim de göğüslerimde bir ağrı vardı adet dönemi öncesinde de böyle ağrılar oluyordu ama bu kadar yoğun değildi. koltuk altımdan doğru başladı ağrılar, yürüdükçe bile ağrısını hissediyorsun. tansiyon düşüklüğü şimdilerde yeni yeni oluyor ama her zaman değil, dün biraz yoğun yaşadım o kadar. çok yorgun hissetme durumu bende de oluyordu aynı şekilde kolumu kaldıracak hali yoktu. yani hamiş olma ihtimalin olabilir güzelim bir-iki gün daha belki stres yapmamaya çalış canım

tessür ederim beyaz melek gögüslerim okadar sidettli degil agrisi sadece bana agirlik veriyo gibi beklicez artikya insallah bebisim icimdedir

tessür ederim beyaz melek gögüslerim okadar sidettli degil agrisi sadece bana agirlik veriyo gibi beklicez artikya insallah bebisim icimdedir

inşallah canım sabırlı ol eğer bebiş varsa çok yakında alırsın haberini, bizleri de habersiz bırakma sakın. :dance:

ayin 13 ne esimin dogum gunu ve ben daha hediye almadim :çok üzgünüm:cunku ona en guzel hediyeyi vermek istiyorum Şeniz hamileysem insllah o haberi vermek istiyorum bu verecegim haber esim icin en guzel bir hediye olacak:dance: insallah bebis vardir ve ona bu mutlulugu yasatirim allahim o sevindi mutlulugu bizede yasatsin AMIIIIIIN:içelim:Benim tam 64 gunum geciyor hafta evde test yaptim ama yine negatif:1no2:ama ozaman neden 2 aydir olmadin:sm_confused:ilk hamileliklerde böyle sorunlar yasanirim sence:uhm:

:1shok: tatlım 64 günden bahsediyosun....yabana atılcak bi şey değil......hiç gitmedinmi doktora??

canım 64 gün az bir zaman mı belki testte görünmüyordur, kan testi yaptırdın mı? Yaptırmadıysan kan testi yaptır derim daha kesin bir sonuç alabilirsin. hatta hiç bekleme git yaptır, orada da negatif çıkarsa doktora uğra bir de ultrasonla baksın. Hadi bebek yoksa bile neden adet olmadığını söyler için rahatlar bari. Hiç bekleme canım. güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :teytey:

Bencede bi kan testi yaptır.Olumsuz çıkarsa doktora git.Sorunun ne olduğunu öğrenirsin en azından.Belki de farkında olmadan içinde bi can taşıyorsundur inşallah:teytey:
Ama ihmal etme fazla da bekleme git bi sorununu araştır canım.:uhm:

kizlar su karbonat isi dogrumu sizce ben yaptim köpürdü.ofya 2 günkaldi adetime acayip heycanliyim

kizlar su karbonat isi dogrumu sizce ben yaptim köpürdü.ofya 2 günkaldi adetime acayip heycanliyim

canım tam inanmamak lazım ama doğru da olabilir eski zamanlarda gebelik testleri olmadığına göre bu yöntemleri kullanmış olabilirler

2 ün sadece 2 gün beklicez artik umarim dogrudurya.

2 ün sadece 2 gün beklicez artik umarim dogrudurya.

inşallah hamişsindir canım da hayırlı haerlerini verirsin bize. 2 gün çok az bir zaman, ama işte böyle bir beklenti içindeysen geçmek bilmiyor bir türlü, ama sabırlı olmak lazım her şekilde geçecek.

kızlar bu karbonat olayı nedir bana da söyler msiniz.benimde aşılama yapılalı 9 gün oldu daaaaaaaaaaaa.ayrıca bütün hamişleri tebrik ediyorum

:1shok: tatlım 64 günden bahsediyosun....yabana atılcak bi şey değil......hiç gitmedinmi doktora??

canim tabiki gittim ama 16 gun önce doktor bisey yok dedisenağlama yikildim resmen dedim doktora ozaman neden gunum gecti dieyince hic bir sorunum olmadigini herseyin cok guzel ve saglikli oldumu söyledi laelaelaelaelae ben birazda israrla sorunca busefer,bana döndü ben doktorum burda hastaliklara tehsis koymak icin duruyorumKötü Kazen bur sorunun yoksa ne tehsisi koyayim dedi.DOKTORUMU DEGISTIRMEYE KARA VERDIM VE bekledim bugune kadar ama daha ses yok tekrar termin aldim ama 18 ne kadar beklemem lazimmis o gun sira bana gelecekmisfisfisfisönemli deyil yeterki hayirli bir cvp alimda o bana yeter

EVET CANIM hic kan testi yaptimadim doktorumu degistirdim ve tekrar termin aldim ve gideceyima.sinsallah bu msj yazarken dilek kapilarin acik olmus olurda Şeniz gercekten farkina varmadan cani tasiyor olayim dusuncen bile beni sevindirdi canim Şeniz

CANIM bu karbonat isi nasil birsey:sm_confused: anlatsana benimde gunum geciyor doktora gitmeden önce bir deneyeyim ok :içelim:

haklisiniz canima.s ama beklemem lazim ayin 18 ne kadar cunku doktorumu degistirdim ve termini ogune alabildim :sm_confused:1 seneden belli gittigim doktordan memnun degilim ne zaman gitsem bir sorunu yok deyip duruyotatlicadiarzu bebeyi ne yapacan daha kucuksun diyip beni sinir ediyo bakiyo hemile deyilim bitti:sm_confused:yani arastirmiyo biseyi hic bir sorun yok herseyin saglikli.Tamam allaha sukur saglikliyim :dance: AMA NEDEN hamile kalamiyom bir sey söylemiyoki:uhm:bende degistirmeye kara verdim ve yeni toktorumlada 18 ne görüsecem insallah guzel cvp alirim arkadaslarda ve sizlerle paylasirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…