CADIARZUya beyaz melek gögüslerimde bi agirlik var sanki yük gibi belim agriyor kasiklarimda.dünde tansiyonum düstü ayaga kalkamadim cok yorgun hissediyorum kendimi persembe olmam lazim.acaba hamis olabilirmiyim
tessür ederim beyaz melek gögüslerim okadar sidettli degil agrisi sadece bana agirlik veriyo gibi beklicez artikya insallah bebisim icimdedir
inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum inan Allah isteyen herkese nasip etsin. Dün bebeğimi gördüm ultrasonda :dance: Allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin çok güzel bir duygu. a.s.
ayin 13 ne esimin dogum gunu ve ben daha hediye almadim :çok üzgünüm:cunku ona en guzel hediyeyi vermek istiyorum Şeniz hamileysem insllah o haberi vermek istiyorumbu verecegim haber esim icin en guzel bir hediye olacak:dance: insallah bebis vardir ve ona bu mutlulugu yasatirim allahim o sevindi mutlulugu bizede yasatsin AMIIIIIIN:içelim:Benim tam 64 gunum geciyor hafta evde test yaptim ama yine negatif:1no2:ama ozaman neden 2 aydir olmadin:sm_confused:ilk hamileliklerde böyle sorunlar yasanirim sence:uhm:
ayin 13 ne esimin dogum gunu ve ben daha hediye almadim :çok üzgünüm:cunku ona en guzel hediyeyi vermek istiyorum Şeniz hamileysem insllah o haberi vermek istiyorumbu verecegim haber esim icin en guzel bir hediye olacak:dance: insallah bebis vardir ve ona bu mutlulugu yasatirim allahim o sevindi mutlulugu bizede yasatsin AMIIIIIIN:içelim:Benim tam 64 gunum geciyor hafta evde test yaptim ama yine negatif:1no2:ama ozaman neden 2 aydir olmadin:sm_confused:ilk hamileliklerde böyle sorunlar yasanirim sence:uhm:
kizlar su karbonat isi dogrumu sizce ben yaptim köpürdü.ofya 2 günkaldi adetime acayip heycanliyim
2 ün sadece 2 gün beklicez artik umarim dogrudurya.
:1shok: tatlım 64 günden bahsediyosun....yabana atılcak bi şey değil......hiç gitmedinmi doktora??
Bencede bi kan testi yaptır.Olumsuz çıkarsa doktora git.Sorunun ne olduğunu öğrenirsin en azından.Belki de farkında olmadan içinde bi can taşıyorsundur inşallah:teytey:
Ama ihmal etme fazla da bekleme git bi sorununu araştır canım.:uhm:
kizlar su karbonat isi dogrumu sizce ben yaptim köpürdü.ofya 2 günkaldi adetime acayip heycanliyim
canım 64 gün az bir zaman mı belki testte görünmüyordur, kan testi yaptırdın mı? Yaptırmadıysan kan testi yaptır derim daha kesin bir sonuç alabilirsin. hatta hiç bekleme git yaptır, orada da negatif çıkarsa doktora uğra bir de ultrasonla baksın. Hadi bebek yoksa bile neden adet olmadığını söyler için rahatlar bari. Hiç bekleme canım. güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?