kızlar ya bişey sorcam reglin 18.gunumdeyim dunden beri karnımın içi kıpır kıpır gaz sancısı goguslerimde sızlamaya başladı hafiften 27 gun suruyo reglim arada sancı girip cıkıyo boyl ebir belirti varmı yasadınızmı yoksa erkenmi daha
kızlar ya bişey sorcam reglin 18.gunumdeyim dunden beri karnımın içi kıpır kıpır gaz sancısı goguslerimde sızlamaya başladı hafiften 27 gun suruyo reglim arada sancı girip cıkıyo boyl ebir belirti varmı yasadınızmı yoksa erkenmi daha
Sevgili Stella bende 17.günümdeyim ve belirtilerimiz aynı gögüs uclarında sızlama bel agrısı var bende de.. bekleyecegiz arkadasım psikolojik olabilir.. bir hafta içinde lekelenme tarzı bir durum olursa belki ümitlenebiliriz. :) kafamçokkarıştı
Balsurat ve mutluluk, glişmeleri takip edelim ben bu ay klomen kullandım ama catlatma iğnesi felan vermedi doktor sadece 1er adet kullan dedi ondan biraz umidim var. dun cok fena sancım oldu bu sabahta gogus sızısı ile uyandım 9 gun kala psikolojik belirti olmaz hamiş degilsekte vucuttaki hormon degişimlerin etkisidir bence . Psikolojik belirtiler adete 2-3 gun kala oluyo yada adet belirtilerini biz hamişliğe yoruyoz hep ondan.karnımın içi pır pır edio bazen belkide usutmektendir bekleyelim bakalım irtibatı koparmayalım :)
merhaba ben foruma yeni üye oldum. yaklaşık 10 aylık evliyim. artık bir bebek istiyoruz. bu nedenle bu ovulasyon tarihi nedir. öğrenebilirmiyi. teşekkürler.[/QUOT
Merhaba,
Hiç denediniz mi yoksa ilk denemeniz mi olacak.Yani deneyipte tutmadı gibi bi durumun var mı canım?Bende 8 aylık evliyim ama korunmadığımız halde olmuyo.Doktora gidiyorum.Yumurtlaman vücut ısısına bağlı.Bunu ölçenler var hergün.Ben doktora gittiğim gün adetimin 12-13.günümdeydim.Ultrasona girdim ve yumurtlamam olduğunu söyledi.Doktor her ay bu zamanları dikkate al dedi.Ama daha bişi yok bakalım.Hemşerim çıktın bak ne güzel:teytey:
merhaba ben foruma yeni üye oldum. yaklaşık 10 aylık evliyim. artık bir bebek istiyoruz. bu nedenle bu ovulasyon tarihi nedir. öğrenebilirmiyi. teşekkürler.
ya kızlar dün adet olmam gerekiyorsu olmadım haftasonuna kadar bekleme kararı aldım....
acaba hamileyimdir ya bana yardımcı olun ne gibi belirtileler olması gerek sadec 2 gün önce tansiyonum çok düştü bide ne şişlik ne ağrı hiç bişeyim yok ?????
belirtiler nelerdir ya?
canım benımde az önce sol kasığımın sabıt nokta olan dediğim yer pır pır etti.aynı bölgede bıseyın varlığını hıssedıyorum sankı .böyle birşeyı yaşamamıştım çünkü bu güne kadar .sende belınde sancı oluyormu.göbeğin ortasında falan :teytey:
Balsuratcım ve Mutlulukcum kıslar kac gunde bir regl oluyosunuz ?
ya kızlar dün adet olmam gerekiyorsu olmadım haftasonuna kadar bekleme kararı aldım....
acaba hamileyimdir ya bana yardımcı olun ne gibi belirtileler olması gerek sadec 2 gün önce tansiyonum çok düştü bide ne şişlik ne ağrı hiç bişeyim yok ?????
belirtiler nelerdir ya?
Balsuratcım gobegimin ortasında sancı oluyor evet pır pır ediyor hatta kalp atısı gibi oldu biara bugun bişey attı ama bosa yormak istemiyorum reglim 22 mart , senin nezaman ?
Peki kasıklarınız da batma var mı ? Ateşi nize de dikkat edin 36.5 ve yuksegi olmalı adet gününe kadar..
olsun canım bir ümit bile olsa belki bebeğimiz bize işaret veriyordur.benım :roflol:roflol:27mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?