Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mutluluk bende var canım kasıklarda batma ve sancı cok rahatsız edıcı degıl ama bugun bısey pırıldadı .Ateşimi yarın sabah olcucem bugun gunduz olctum sayılmaz o 36,7 dı

bence de ölç her sabah uyanır uyanmaz dijital en saglıklı sonuc vereni ben de ölcüyorum.. :)

bılmıyorum ınsallah bebegım bana işaret veriyordur.aslında bugün düne göre daha çok var belimde adet olucakmışım gibi agrıyor çekiyor sırtımdan aşağıya.senin atesın kaç çıktı

Stella cım canım seninki acaba ovulasyon belirtisi olabilir mi? 27 Mart ise 16 gü falan var. daha . riskli dönemlerin ne zaman? cunku benim riskli dönemlerimde kasıklarımda cok hafif sancılar olur... ona dikkat et bence..

Stella cım canım seninki acaba ovulasyon belirtisi olabilir mi? 27 Mart ise 16 gü falan var. daha . riskli dönemlerin ne zaman? cunku benim riskli dönemlerimde kasıklarımda cok hafif sancılar olur... ona dikkat et bence..

canım bilmiyorum ilk defa böyle hissettim belkide yumurtlama zamanımdır.AMA ADETIMIN 12.GUNUNDEN BERI BU KASIK SANCILARI VAR YANİ 5 GÜNDÜR VAR BUGÜN DAHA YOĞUN ŞEKİLDE BAKALIM İLERLEYEN GÜNLERDE NE GÖSTERIR .SENİN ADETİN NE ZAMAN MUTLULUK

bılmıyorum ınsallah bebegım bana işaret veriyordur.aslında bugün düne göre daha çok var belimde adet olucakmışım gibi agrıyor çekiyor sırtımdan aşağıya.senin atesın kaç çıktı

benim ölçümlerime göre ovulasyonum oldu.. ve bugun ateşim 36,6 Bilirsin hamilelik belirtileri kişiden kişiye degişir. gebelik te de bel agrısı adet belirtileri olur ama bu bir iki haftada kendine dikkat et canım yumurtluyor da olabilirsin..calısmalara devam etmeni öneririm...

anlattıklarına göre doktorunu değiştirme vaktin gelmiş te geçiyor bile iyi edersin. 18 ina git bakalım ne olacaksa olsun. bizi de haberdar et :)

arkadaşlar ben görmeyeli maşallah hamişler çoğalmış.....benim adetime daha 13 gün var,boşu boşuna umutlanmak istemiyorum ama yinede çok heyecanlanıyorum...sanki bu sefer olacakmış gibi

mutlulukcum benim reglim 22 mart yani bugun 18.gunum dolayısıyla yumurtlamam 11-12-13-14.gunlerden birinde oldu die tahmin ediyorum klomen icmiştim erken oldu gibime geldi. tamda atesimi olcemedim, son 3 gundur olcuyorum hani ovulasyon gecmişmidir diye 36,7 de sabit.3 gundur yuksek yani ovulasyon bu 3 gun oncesinde oldu bitti. bugun sabaha karsı wc ye gittim o sırada sanki regl agrısı gini bel agrım oldu ve goguslerim sızladı halada sızlıyo.dun geceden beride ara ara saplanma ve sancım var bakalım.

gecen ay ısım 10 gun yuksek gitti 11.gun dustu 12.gun regl oldum ondan ısı hamilelik belirtisi deil bence sadece yumurtlamayı gosteriyor. senin nezaman reglin?

kizlar benim kasiklarim agriyor en cokda sag tarafi gögüslerimde büyüdü kasiniyolar en cokta karnim bazen tansüyonumda düsüyor..hamilelik belirtilerimi bunlar bide su karbonat testini yaptim köpürdü sizce dogrumudur

:uhm:kizlar benim kasiklarim agriyor en cokda sag tarafi gögüslerimde büyüdü kasiniyolar en cokta karnim bazen tansüyonumda düsüyor..hamilelik belirtilerimi bunlar bide su karbonat testini yaptim köpürdü sizce dogrumudur

Stellacım, benim de 23 Mart evet ateş olayı yumurtlama takibinde kullanılıyor. Ama adet gunu de dahil ateşin yuksek se bu iyiye işaret..bu ayda tutmazsa Doktorum adetin 3.günü bir igne yapacakmış tedaviye başlıyacagız anlıyacagın.. sen klomeni ne zamandır kullanıyorsun? yerimseniben

doğru olma ihtimali var tabiki bir kan testi yaptırsana canım

a.s.beyaz melekcim ilgin ici sagol en son 16subatta oldum buay 13 yada 14 de olmam lazim sivilcem falan cikmadi bugünde biraz miem bulaniyor.pazertesi beklemeyi düsünüyorum.zaten randüvü almaya kalksam 1 haftadan önce vermez.eger bu 3 günde olmazsam pazertesi test yapcam cok merak ediyorum heycanliyimya insallah güzel bi haber verrim sizlere.

Mutlulukcum ben klmomeni ilk bu ay kullandım 3.gunu gunde 1 adet ondan umudum var biraz bakalım. Atesimi ölçmesem regl gunu olcsem psikolojim acısından daha iyi olacak ama yapamıyorum zaten sabah kalktıgımda anlıyorum alev ates yandıgımı sabaha karsıda usume gelio atesten kaynaklanıyor. 1 hafta oncesine kadare ayak tabanlarım yanıyodu uyuyamıyodum resmn 3 bardak su içiodum ardarda sonra 5 kez wcye gidiodum sanırım yumurtlama belirtileriydi. simdi hepsi gecti ama gaz sancısı gibi karın agrısı basladı bilmiyorum 9 ay oldu bıktım yoruldum artık

kızlar birşey soracağım sizlere. şu an ben de belirtilerden bazılarını hissediyorum kendimde. ancak hamilelik belirtisi mi yoksa sadece psikolojik mi emin olamadım. bu belirtiler kaç günde belli olur. mesela 1 haftadan önce belli olur mu?

Bilmezmiyim tatlım, seni cok iyi anlıyorum.. bende artık umitsizlige kapılıyorum.. biz testlerimizi yaptırdık Eşimde sorun yok ta benim hormon degerlerim biraz yuksek cıkmış bu sebepten bu ay tedaviye baslıyorum bu ay Bıkma sakın yorulma..karsılıgını alacaksın eminim..

CANIM hormonlar hemen dusuyo merak etme bende senin iyi haberleini bekliyorum insallah

kızlar çok meraklanıyorum beni duyan yok mu bilen varsa yardım etsin meraktan deli olcam ne zaman belli oluyor bu iş? yani belirtiler ne zaman meydana çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…