mutluluk bende var canım kasıklarda batma ve sancı cok rahatsız edıcı degıl ama bugun bısey pırıldadı .Ateşimi yarın sabah olcucem bugun gunduz olctum sayılmaz o 36,7 dı
Stella cım canım seninki acaba ovulasyon belirtisi olabilir mi? 27 Mart ise 16 gü falan var. daha . riskli dönemlerin ne zaman? cunku benim riskli dönemlerimde kasıklarımda cok hafif sancılar olur... ona dikkat et bence..
Stella cım canım seninki acaba ovulasyon belirtisi olabilir mi? 27 Mart ise 16 gü falan var. daha . riskli dönemlerin ne zaman? cunku benim riskli dönemlerimde kasıklarımda cok hafif sancılar olur... ona dikkat et bence..
bılmıyorum ınsallah bebegım bana işaret veriyordur.aslında bugün düne göre daha çok var belimde adet olucakmışım gibi agrıyor çekiyor sırtımdan aşağıya.senin atesın kaç çıktı
haklisiniz canima.s ama beklemem lazim ayin 18 ne kadar cunku doktorumu degistirdim ve termini ogune alabildim :sm_confused:1 seneden belli gittigim doktordan memnun degilim ne zaman gitsem bir sorunu yok deyip duruyotatlicadiarzu bebeyi ne yapacan daha kucuksun diyip beni sinir ediyo bakiyo hemile deyilim bitti:sm_confused:yani arastirmiyo biseyi hic bir sorun yok herseyin saglikli.Tamam allaha sukur saglikliyim :dance: AMA NEDEN hamile kalamiyom bir sey söylemiyoki:uhm:bende degistirmeye kara verdim ve yeni toktorumlada 18 ne görüseceminsallah guzel cvp alirim arkadaslarda ve sizlerle paylasirima.s.
mutlulukcum benim reglim 22 mart yani bugun 18.gunum dolayısıyla yumurtlamam 11-12-13-14.gunlerden birinde oldu die tahmin ediyorum klomen icmiştim erken oldu gibime geldi. tamda atesimi olcemedim, son 3 gundur olcuyorum hani ovulasyon gecmişmidir diye 36,7 de sabit.3 gundur yuksek yani ovulasyon bu 3 gun oncesinde oldu bitti. bugun sabaha karsı wc ye gittim o sırada sanki regl agrısı gini bel agrım oldu ve goguslerim sızladı halada sızlıyo.dun geceden beride ara ara saplanma ve sancım var bakalım.
gecen ay ısım 10 gun yuksek gitti 11.gun dustu 12.gun regl oldum ondan ısı hamilelik belirtisi deil bence sadece yumurtlamayı gosteriyor. senin nezaman reglin?
:uhm:kizlar benim kasiklarim agriyor en cokda sag tarafi gögüslerimde büyüdü kasiniyolar en cokta karnim bazen tansüyonumda düsüyor..hamilelik belirtilerimi bunlar bide su karbonat testini yaptim köpürdü sizce dogrumudur
Mutlulukcum ben klmomeni ilk bu ay kullandım 3.gunu gunde 1 adet ondan umudum var biraz bakalım. Atesimi ölçmesem regl gunu olcsem psikolojim acısından daha iyi olacak ama yapamıyorum zaten sabah kalktıgımda anlıyorum alev ates yandıgımı sabaha karsıda usume gelio atesten kaynaklanıyor. 1 hafta oncesine kadare ayak tabanlarım yanıyodu uyuyamıyodum resmn 3 bardak su içiodum ardarda sonra 5 kez wcye gidiodum sanırım yumurtlama belirtileriydi. simdi hepsi gecti ama gaz sancısı gibi karın agrısı basladı bilmiyorum 9 ay oldu bıktım yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?