CANIM hormonlar hemen dusuyo merak etme bende senin iyi haberleini bekliyorum insallah
CANIM hormonlar hemen dusuyo merak etme bende senin iyi haberleini bekliyorum insallah
Canım ben daha yeni gittim herşeyimi araştırdı doktor sağolsun.Bi sürü test yaptı.Hormon,kan,idrar vs.2 ay sonra da rahim filmi çekecek.Yani araştırıyo herşeyimi.İhmal etme iyi bi doktor olsunda sorunu araştırsın iyice.Zaman kaybetmezsin en azından.İnşallah dileğimiz gerçek olurda o can seninle olur ama fazla kaptırma kendini de sonra çok üzülürsün.Yine de umutsuzluğa kapılma.Her yeni gün yeni bir umut.Hayırlısı bakalıma.s.
:uhm:kizlar benim kasiklarim agriyor en cokda sag tarafi gögüslerimde büyüdü kasiniyolar en cokta karnim bazen tansüyonumda düsüyor..hamilelik belirtilerimi bunlar bide su karbonat testini yaptim köpürdü sizce dogrumudur
anlattıklarına göre doktorunu değiştirme vaktin gelmiş te geçiyor bile iyi edersin. 18 ina git bakalım ne olacaksa olsun. bizi de haberdar et :)
Benimde bugun regl gunumdu ama tik yok. Bu ay ilk defa goguslerim cok kasindi. neden acaba? Kasik ve bel agrisi tam gaz devam ediyor. Uff uff!!!
İnşallah hamişsinzidir arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Bi gün bizde güzel haberler vermek istiyoruz bakalım:içelim:
Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba,
Bir haftadır sizleri özenle takip ediyorum..Ancak üyeliğim yeni aktif edildi. Yorumlarınızla acaba hamilemiyim die kendime hep soruyodum ve dün akşam kan testi yaptırarak gebe olduğumu öğrendim ve çookkk mutluyummmm..Sizlere yaşadığım belirtileri anlatarak yardımcı olmak istiyorum..
Benim bu ay ilk denememdi..ve bariz belirtilerim göz bebeklerimin büyümesi, aşırı yorgunluk ve uyku hissi ve en önemliside adetime 2 hafta kala başlayan kasık ağrılarım...Özellikle sol kasıklarım şiddetli ağrıyodu, akıntılarımda aşırı çoğalmadı normalden biraz fazla diyebilirim idrar kokusunada pek rastlamadım ama hamile olduğumu bikini bölgesinde bulunan kıl çizgisi üzerindeki çok hafif şişlikten ve sol kasık ağrılarımdan anlamıştım ve adet olmama 2-3 gün kala vücuduma kramplar girmeye başlamıştı ve vucudumun herhangi bi yerine batan iğneler...(çok olmadı ama)..gögüslerimdede pek ağrım olmadı sadece uclarında biraz koyuluk oluştu hassasiyetlik yapmadı..ve ben adet olmama 3-4 gün kala meraktan idrar testi yaptırdım çıkmadı. adetimin üzerinden geçen 3.günü idrar testi yaptırdım yine negatifti ve dün tam 5.günümdü kan testi yaptırdım pozitif çıktı sizlere tavsiyem eğer bebek düşünüyorsanız adetiniz 1gün dahi geçse bile kan testi yaptırmanız.Çok heyecan yapmıştım şayet kan testide negatif çıksaydı çok üzülceğimi bile düşünüyodum oyüzden lütfen benim gibi çok kafanıza takmayın ve kan testinizi bi an önce yaptırın..
Rabbim İnşallah hayırlısıyla bebek isteyen tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?