Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

1 hafta kala cıkıo sanırım adetin yaklaştıkca cıkıyo cocostarcım ama bellide olmuyo kimisi hicbisey hissetmio belli olmuyo gecmişe donuk oku istersen faydalı olur

CANIM hormonlar hemen dusuyo merak etme bende senin iyi haberleini bekliyorum insallah

İnsallah canım..Ne olacaksa hayırlısı olsun insallah.. Onceleri cok heyecanlıydım her ay hamileyim sanıp kendimi kandırdım durdum ama bir kaç aydır daha mantıklı davranabiliyorum.. :içelim:

CANIM hormonlar hemen dusuyo merak etme bende senin iyi haberleini bekliyorum insallah

İnsallah canım..Ne olacaksa hayırlısı olsun insallah.. Onceleri cok heyecanlıydım her ay hamileyim sanıp kendimi kandırdım durdum ama bir kaç aydır daha mantıklı davranabiliyorum.. :içelim:

a.s.kendimi ister istemez kaptiriyorum canim yaa:a015: cunku ben kaptirmasam kendimi esim beni etgiliyo:sm_confused:cunku oda ck istiyor herkes gibia.sama insallah yuce allahim bos birakamz umutlarimizi bu aycanim sen ne icin kendini tahliller yaptiriyorsun benimle paylasirsan sevinirim cunku benimde aklimda olanlarla karsilastiririma.sfikir olur benim icinde:uhm:

canimsin su karbonat testi nasil oluyor :sm_confused: benimlede paylasirmisin lutfen yaaa:içelim:

anlattıklarına göre doktorunu değiştirme vaktin gelmiş te geçiyor bile iyi edersin. 18 ina git bakalım ne olacaksa olsun. bizi de haberdar et :)

evet beyaz belek bana beyaz dilek ler edermisin:a015: cunku buna cok ihtiyacim var bir bebis istiyoruz artik yaaaaallahim kimsenin kucagini bos birakmasin amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

heh simdi oldu. karbonat testi soyle. Bi kaba idrarini koyuyorsun ustunede 1 tatli kasigi karbonat kabarirsa hamilesin demek diyorlar.

Benimde bugun regl gunumdu ama tik yok. Bu ay ilk defa goguslerim cok kasindi. neden acaba? Kasik ve bel agrisi tam gaz devam ediyor. Uff uff!!!

evet buyudu ve acida var anlamadim bende emin olamiyorum. Birde benim genelde gogus uclarim hic yoktur ama simdi cok belirgin. Kasik ve bel agrisi bu kadar olurmu bilmiyoruzki hamileyken yoksa hafif mi geciyor? Senin baska belirtiler var mi?

bendede var o kasinti arkadaslarya benimde belim ve kasiklarim agriyyp duruyor.2gün sonra adet günüm.gögüslerin büyüdümü yada acima varmi rockwell.

Benim bugun tam gunuydu. gecen ay 12sinde olmustum. 1 gun bile gecmedi sayilir. Umutlanmak istemiyorum ama elimde degil. Surekli tuvalete gidiyor musun peki?

benim gögüslerim biraz büyüdü ama acimiyor fazla adet tarihime 2 gün var kasiklarim belim bazende karnim agriyor.bide tansuyonum düsüyor arada.senin günün gectimi

canim ben herzaman cok sik tuvelete gidiyorum oyüzden fark yok yani.senin kabartma tozu kabardi yaptinmi

Benimde bugun regl gunumdu ama tik yok. Bu ay ilk defa goguslerim cok kasindi. neden acaba? Kasik ve bel agrisi tam gaz devam ediyor. Uff uff!!!

İnşallah hamişsinzidir arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Bi gün bizde güzel haberler vermek istiyoruz bakalım:içelim:

Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba,
Bir haftadır sizleri özenle takip ediyorum..Ancak üyeliğim yeni aktif edildi. Yorumlarınızla acaba hamilemiyim die kendime hep soruyodum ve dün akşam kan testi yaptırarak gebe olduğumu öğrendim ve çookkk mutluyummmm..Sizlere yaşadığım belirtileri anlatarak yardımcı olmak istiyorum..
Benim bu ay ilk denememdi..ve bariz belirtilerim göz bebeklerimin büyümesi, aşırı yorgunluk ve uyku hissi ve en önemliside adetime 2 hafta kala başlayan kasık ağrılarım...Özellikle sol kasıklarım şiddetli ağrıyodu, akıntılarımda aşırı çoğalmadı normalden biraz fazla diyebilirim idrar kokusunada pek rastlamadım ama hamile olduğumu bikini bölgesinde bulunan kıl çizgisi üzerindeki çok hafif şişlikten ve sol kasık ağrılarımdan anlamıştım ve adet olmama 2-3 gün kala vücuduma kramplar girmeye başlamıştı ve vucudumun herhangi bi yerine batan iğneler...(çok olmadı ama)..gögüslerimdede pek ağrım olmadı sadece uclarında biraz koyuluk oluştu hassasiyetlik yapmadı..ve ben adet olmama 3-4 gün kala meraktan idrar testi yaptırdım çıkmadı. adetimin üzerinden geçen 3.günü idrar testi yaptırdım yine negatifti ve dün tam 5.günümdü kan testi yaptırdım pozitif çıktı sizlere tavsiyem eğer bebek düşünüyorsanız adetiniz 1gün dahi geçse bile kan testi yaptırmanız.Çok heyecan yapmıştım şayet kan testide negatif çıksaydı çok üzülceğimi bile düşünüyodum oyüzden lütfen benim gibi çok kafanıza takmayın ve kan testinizi bi an önce yaptırın..

Rabbim İnşallah hayırlısıyla bebek isteyen tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun..

Teşekkür ederiz achel bizimle paylaştığın için. bende de aynı belirtiler var adetim 2 gün geçti 2 gündürde çok halsizim başımda ağrı midemde hafif hafif arada bir olan bir bulantı var bişeyler yiyince geçiyor ama. sol kasığım 1 haftadır batıyor gibi bir ağrı var. inş bende hamişimdir. sen çok şanslısın biz 1,5 senedir deniyoruz bebişi.

paylaştığın çin teşekkürler....çok şanslısın bak ilk denemende hamiş kaldın......bizim artık ilkler bitti de sonumuz senin gibi olsun.......Allah sağlıkla kucağına versin canım......bu arada kendine çok dikkat et risli bi dönem bu......:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…