Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Achel cim çok tebrik ederim canım çok sevindim.Böyle haberler mutlu ediyo valla.
Sevgicim adetimin 10.günündeyim.Doktora gidiyorum denemeye devam diyor.Geçenlerde testler yapıldı hormon,kan,idrar vs. bi sorun çıkmadı.2 ay daha denicez olmazsa rahim filmim çekilecek.Onda da bi sorun çıkmaz umarım.Onda da sorun çıkmazsa eşime yapılacak testler.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ama çok istiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.Dualarım sizinle.Sizinde benimle olsun.Isı ölçümünden bahsediliyo sürekli bu ay başlayacaktım geç kaldım öbür aya artık.Adetinin ilk dönemlerinde başlamak gerekiyomuş.Bilginiz olsun.

evet beyaz belek bana beyaz dilek ler edermisin:a015: cunku buna cok ihtiyacim var bir bebis istiyoruz artik yaaaaallahim kimsenin kucagini bos birakmasin amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

ciciannecim tüm iyi dileklerim seninle rabbim inşallah en kısa zamanda bir evlat versin size de

ya kızlar adetim geçti 2 gün kadar ve hala tık yok bugün test yaptım tek çizgi çıktı yani hamiş değilmişim neden böyle çıktı ya

ya kızlar adetim geçti 2 gün kadar ve hala tık yok bugün test yaptım tek çizgi çıktı yani hamiş değilmişim neden böyle çıktı ya

şekerim benimde 4. günüm bugün benimde negatif çıktı....ah bende bilsem cevap vericemde bilmiyom....biraz daha bekliycez artık....:sm_confused:

sudenaz222 cim ya benimde çıkmadı ve çok canımn sıkıldı ağlayacam valla eşimde hergün gözümün içine bakıyor varmı bişey diye offff ben nasıl söylecem ya

sudenaz222 cim ya benimde çıkmadı ve çok canımn sıkıldı ağlayacam valla eşimde hergün gözümün içine bakıyor varmı bişey diye offff ben nasıl söylecem ya

aaaa canım böyle üzülme ama......
bazı arkadaşlarım var.5. gün bakıyolar negatif 10. gün bakıyolar pozitif...yani eşinede söyle sabır isteyen bişey bu....birbirinize destek olun...
Allah sağlık sıhhat versinki umutlarımız tükenmesin hiç....gerisi olur zaten......

canım istersen bi kan testi yaptır orda çıkabilir yaniiii

Sudenaz222

erkenmi diye düşünüyorum kan testi içinde pazartesiye kadar bekleyecem eğer olmazsan direkt kan testi yaptıracam ama yinede canım sıkıldı ben çok istiyorum artık

Sudenaz222

erkenmi diye düşünüyorum kan testi içinde pazartesiye kadar bekleyecem eğer olmazsan direkt kan testi yaptıracam ama yinede canım sıkıldı ben çok istiyorum artık

canım inan hepimiz aynıyız...her ay çırpınıyoruz......
sen bilirsin canım pzt yaptır..sonucunuda bildirmeyi unutma........
o zamana kadarda stres yapma kendine....düşünmemeye bak......:içelim:

canım inan hepimiz aynıyız...her ay çırpınıyoruz......
sen bilirsin canım pzt yaptır..sonucunuda bildirmeyi unutma........
o zamana kadarda stres yapma kendine....düşünmemeye bak......:içelim:

valla canım stres yapmamaya çalışıyorum işte ama elimde değil umarım pazartesi iyi haberler verecemlaelaelaelaelae

arkadaşlar eşim acura diye bi gebelik testi almış acaba kulanan var mı

hiç duymadım ben hep miratech alıyom daha doğrusu eczacı bunu veriyor....sırnaşık şey

neyse canım test testtir sen ziyan etmede kullan sonucu öğrenelim.......umarım çift çizgi gösterir....:dance:

saol canım inş daha günüm var diye birkaç tane istedim gitmiş bi tane almış bari iyisini alsaydın dedim tabi dedi istersen kutusuyla alayımnaniknanik

saol canım inş daha günüm var diye birkaç tane istedim gitmiş bi tane almış bari iyisini alsaydın dedim tabi dedi istersen kutusuyla alayımnaniknanik

canım ben acura kullandım bugün daha önce kuzenimde bu markayla test yapmıştı işte bildik gebelik testi diğerlerinden pek bi farkı yok canım

arkadaşlar merhaba benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.sorum şu ki ben geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım bu ay 5 günlük bi gecikme yaşıyorum 2 gün evvel test yaptım malesef negatif çıktı bacaklarımda ağrı var alt karnım çok hassas sürekli idrara çıkıyorum dudaklarımda uçuklar çıktı kasuklarımda ağrı var bu hastalnmama delaletmi sizce yoksa test yanlış sonuç vermiş olabilirm?

arkadaşlar idrar testinde o kadar erken çıkmayabiliyor boşuna üzmeyin kendinizi gidin kan testi yaptırın olumsuz olumsuz ne çıkarsa çıksın, en azından bu stresten çok daha iyidir emin olun. İnşşalah güzel haberler verirsiniz bize

kizlae bisey sorcam cvp verirseniz cok sevirim benim kasiklarimda agri var ama sag taraftan yani hamile olsaydim sol tarafim agrimazmiydi.adet günüm bugün daha gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…