kizlae bisey sorcam cvp verirseniz cok sevirim benim kasiklarimda agri var ama sag taraftan yani hamile olsaydim sol tarafim agrimazmiydi.adet günüm bugün daha gelmedi.
kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?
Karının şişme nedeni progesteron hormonu mu acaba?
ya gerecektenmi cok sagol beyaz melekcimya yarinida atlatirsam hamileligimi ilan edicem cünki ben hic gecikmem beni cok mutlu ettin bezyaz melek allah bebegini ve seni korusun canim
Bizimde bu ay 3. ay. Ilk ay yumurtlama gunlerimi falan hesaplamamistim gecen ay yaptim ilk kez olmadi. Bu ay bakalim. Ben gerci bele yastik koyma veya ayaklari havaya kaldirma gibi seyleri yapmiyorum. Esim hic sevmez batil inanc gibi olan seyleri o yuzden kiziyor bana oyle seyler yaptigim zaman. Olacagi varsa olur zaten diyor.(
Ya iste ne bileyim herseyin caba harcamadan olmasini isteyenlerden diyelim benim esim icin. Sende gurbetciymissin benim gibi gulsu.
arkadaşlar bende de kimyasal gebelik oluştu yani adetime 10 gün kala karın ve kasık ağrılarım başlamıştı.ve adetim genelde benim hep 2 veya 3 gün önce gelirdi bu tam gününde geldi ve çok yoğun oldu kanamam.embriyo tutunamadı sanırım çünkü gebelik testi yaptığımda 2.çizgi çok belirgindi.hamile kaldım ama rahime tutunamadı adetle atıldı benim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?