Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?

Karının şişme nedeni progesteron hormonu mu acaba?

arkadaşlar anne olmak isteyen bizlerin en kısa zamanda hamile kalmamız dileğiyle bu ayki belirtilerimi yazıyorum. bu ayki adet belirtileri geçen aykinde biraz farklı adet tarihi 18 veya 20 mart geçen aylar yumurtalıklarda sancı olurdu bu ay alt karında sancı ve batmalar var. göğüs uçları hassaslaştı ve sol kasıkta geçmeyen hafif batma veya sancı tarif edemiyorum. halsizlik (bahar yorgunluğuda olabilir) uyuma isteği, ara ara göğüste kaşıntı bunlar beni umutlandırıyor. ama adetin ilk gününden beri ateş ölçüyorum 36,7 olan ateş 3 gündür düştü 36,5 di bugünde 36,4 inşallah beklenen adet başlamaz ve hamileyimdir.

kizlae bisey sorcam cvp verirseniz cok sevirim benim kasiklarimda agri var ama sag taraftan yani hamile olsaydim sol tarafim agrimazmiydi.adet günüm bugün daha gelmedi.

canım benim de sağ tarafım daha çok ağrıyordu, solda da oluyordu bazen ama en çok sağda oluyordu. Doktora kesemi görmeyi gittiğimizde doktorum baktı ki ben ağrılarımdan bahsetmemiştim henüz dedi ki sağ yumurtalığından hamile kalmışsın dedi, belki böyle birşeydir

güzelim benim arkadaşımın da adet olmadan önce karın şişerdi, hamile kaldığı ay şişmedi karın zaten oradan tahmin etti hamile kaldığını. ama bazen de adet belirtileri aynen devam ediyor ama kadın hamile. o yüzden bilemeyiz sadece bir örnek vereyim dedim :)

ya gerecektenmi cok sagol beyaz melekcimya yarinida atlatirsam hamileligimi ilan edicem cünki ben hic gecikmem beni cok mutlu ettin bezyaz melek allah bebegini ve seni korusun canim

gulsu demek hala adet olmadin. Sende biseyler var gibi geliyor bana. Bende hala olmadim 1 gun gecikti sadece ama benim genelde 2-3 gun gecikiyor. Gogus uclari cok hassas ve kasinti devam ediyor.

ya gerecektenmi cok sagol beyaz melekcimya yarinida atlatirsam hamileligimi ilan edicem cünki ben hic gecikmem beni cok mutlu ettin bezyaz melek allah bebegini ve seni korusun canim

çok sağol canım amin inşallah rabbim sana da nasip eder bize güzel haberlerini verirsin. sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme canım mudunu hiç yitirme allahın istediği zamanda oluyor mutlaka inan buna

canim benim genelde bigün önce geliyor normalde günüm yarin en son 16subatta oldum 28de birgün yarinda olmazsaminsallah kesin diycem

Zaten adetleri duzenli olan insanlarin hamile kalma sanslari daha yuksek. Insallah hamilesindir. Ne kadardir istiyorsunuz?

2. ayim benim aralikta bi düsük yaptim ama o hamileligi bilerek yapmamisitik süpriz olmustu gelisi gidiside öyle oldu.senin kacinci denemen

Bizimde bu ay 3. ay. Ilk ay yumurtlama gunlerimi falan hesaplamamistim gecen ay yaptim ilk kez olmadi. Bu ay bakalim. Ben gerci bele yastik koyma veya ayaklari havaya kaldirma gibi seyleri yapmiyorum. Esim hic sevmez batil inanc gibi olan seyleri o yuzden kiziyor bana oyle seyler yaptigim zaman. Olacagi varsa olur zaten diyor. (

canim o batil inanc degilki bi arkadasima dokturuda öyle demis ilskiden sonra ayaklarini kaldir 15 dk ayaga kalkma demis.esinede söyle ben cikiyorum kizlar kendiniza iyi bakin by

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebek yapmak için çalışmalara başladım.inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Ya iste ne bileyim herseyin caba harcamadan olmasini isteyenlerden diyelim benim esim icin. Sende gurbetciymissin benim gibi gulsu.

kızlar benimde dün sag göğsümde agrı vardı bugün cok yok bide sag kasıgımda bazende sol kasığımda ara ara batmalar var yüzüm de alev alev yanıyo ama adetime en az 10 n gün var

şekerim tabiki olacağı varsa olur ama yani bencede bunu dr.lar bile diyor....
valla ben dikeltiyom 1 saat..artık bacaklarım ağrıyana kadar:dance: .sonuçtu bu olayın bir gerçekleşme süreci var..sen yaptıktan sonra hemen kalkar tuvalete gidersen spermler yumurtaya ulaşmadan gider.......
ayrıca biz ozaman yumurtlama günlerinide takmayalım..hiç olurmu o zaman....Allaha dua etmeliyiz ama elimizden gelenide yapmalıyız canım.....yerimseniben

arkadaşlar bende de kimyasal gebelik oluştu yani adetime 10 gün kala karın ve kasık ağrılarım başlamıştı.ve adetim genelde benim hep 2 veya 3 gün önce gelirdi bu tam gününde geldi ve çok yoğun oldu kanamam.embriyo tutunamadı sanırım çünkü gebelik testi yaptığımda 2.çizgi çok belirgindi.hamile kaldım ama rahime tutunamadı adetle atıldı benim ki de

canım çok geçmiş olsun....üzme kendini....Allahtan hayırlısı böyleymiş....nasılsa oluyomuş öğrendin..çalışmalara devam et canım :teytey:

arkadaşlar benimle konuşmak isteyen yok mu ya aranızda klomen kullanan var mı bende cumartesi günü doktora gidecem yumurta takibi için bana doktorum klomen verecekmiş bir de yumurtanı çatlatalım dedi sizce bunun başarı oranı var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…