Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kıslar 8 gun kaldı 2 gundur gogus uclarımda inceden bir sızı var , normalde 4 gun kala ortaya cıkıo ama umutlandım bu ay bakalım klomen kullandım ondanda umudum var biraz gerci karbonay kopurmedi ama daha yerleşmemiştir die dusundum ne bileyim. gogus uclarım her ay kaoyulasıo onun için o belirti deil benim icin simdi sizi erken basladı bide ara ara batmalar var. ben bide şey duymudtum sabah uyandıgınızda yataktan kalkmadan kasıklarınıza hafif bastırın eger sonradan acıyorsa hamişsin acımıosa bişey yok :) nekadar dogru bilemeyiz :))

ROCKWELcim benimkide aynı seninkinden ne ayak dikebiliyom ne yastık koyuyom olacagı varsa korunurken bile olur diyenlerden ben ilk baslarda cok kasıodum ama artık takmıyom bende onun gibi kaderci oldum :)

kızlar benimde dün sag göğsümde agrı vardı bugün cok yok bide sag kasıgımda bazende sol kasığımda ara ara batmalar var yüzüm de alev alev yanıyo ama adetime en az 10 n gün var

doğacım belki hamiş kalmış olabilrsin çünkü benimde adetime 10 gün varken kasıklarımda ağrı oldu ateşim dahi çıktı ama düştü benim tutunamadı embriyo sen dikkatli ol

canım çok geçmiş olsun....üzme kendini....Allahtan hayırlısı böyleymiş....nasılsa oluyomuş öğrendin..çalışmalara devam et canım :teytey:

sağol sudenazcım çalışmalara devam bakalım inşallah Allah herkesin gönlüne göre varsin

kardelenim olayla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamam belki ama kimyasl gebeliğin için çok üzüldüm cidden inşallah bundan sonra tutunabilir bebeğin sana ve asla bırakmaz 9 ay boyunca a.s.

kardelenim olayla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamam belki ama kimyasl gebeliğin için çok üzüldüm cidden inşallah bundan sonra tutunabilir bebeğin sana ve asla bırakmaz 9 ay boyunca a.s.

beyazmelek sağol canım sen hamilemisin peki

kardelenex cim cok gecmiş olsun umarım bebişin bu sefer tutunur. ben klomen kullandım adetin 3 ve 7.gunu arası 1 adet ama yumurta takibi vs yapılmadı. siteyi aratırsan klomenle ilgili cok baslık var daha saglıklı bilgilere ulaşırsın şeker

teşekkür ederim stellacım ben daha korunmayı bıraktığım 1.ay hamile kaldım herhalde rahim hazır değildi sadece yumurtlama günümün 12 .ve 14.günü birlikte oldum tuttu ama rahime tutunamadı:çok üzgünüm:

ya dün doktora gittiğimde kistik ler oluşmuş çok korktum ama doktor zararı yok dedi hamile kalmama engel değilmiş.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın arkadaşlar

canım o kistler regl ile atılır korkma canım inş obur ay kalırsın kaç gunde bir regl oluyosun

canım o kistler regl ile atılır korkma canım inş obur ay kalırsın kaç gunde bir regl oluyosun

stellacım bazen 28 günde bazen 29 bazen de 30 ama düzenli oluyorum birde bu ayki adetim 3 gün sürdü azar azar oldu sonra bitti.normalde ben 1 hafta adet görürdüm canım.sonra 6. günde kahverengi akıntım geldi hamilelikten şüphelendim ve doktora gittim hamile değilmişim neden 3 gün sürdü anlamış değilim bu ay ki adetimin

stella ben bu ay 30 günde bir adet oldum yumurtlama günleri 16.günmüş bunun kaç gün öncesi birlikte olunursa hamilelik şansı artar biliyomusun

Otomatik yumurtlama günü hesaplayıcıları var kardelen,sımdı buradan sitenin adı vermek ıstemıyorum ama "Otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısı" diye google dan aratırsan bulursun,kendinde her zaman oradan öğrenirsin..

sevgiler...

teşekkür ederim evriş onu biliyorum da geçen ay ona göre yaptım ama kalamadım da senin durum ne peki hamilemisin

Hayır daha değilim kardelen,ben daha yeni karar verdim,3 ay oldu,malum daha çok yeni,sonuçta bebeğimin gelme zamanı bellidir,ben de üzerime düşeni yapıyorum bu arada.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olur umarım.

Bildiğim bir şey var ki yumurtlama gununu bı kaç gün bile ıskalasan,eger onceden ilişkiye girmişsen sperm içinde 3 gün yaşıyor,yani yumurtan yine de bi şekilde döllenecektir ama işte zamanı gelmişse bu durum.. yoksa ne yapsan çok da bişi değişmiyor.

slm kizlar nasilsiniz adetim yarin cok heycanliyim ve korkuyorumda.sizler nasilsinz kizlar

inşallah olmazsın gülsü ama Allah herşeyin hayırlısını versin canım kaç aydır korunmuyosun

evriş ordamısın canım şu an benim yumurtlama günümün 12. gününe girmiş olduk bu ay 30 günde adet oldum yumurtlama günümde malum 16.güne kaydı ben bu 4 günlük zaman zarfında gün aşırı ilişki yaşamam gerek .yani 1 gün ilişki 1 gün boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…