kızlar benimde dün sag göğsümde agrı vardı bugün cok yok bide sag kasıgımda bazende sol kasığımda ara ara batmalar var yüzüm de alev alev yanıyo ama adetime en az 10 n gün var
canım çok geçmiş olsun....üzme kendini....Allahtan hayırlısı böyleymiş....nasılsa oluyomuş öğrendin..çalışmalara devam et canım :teytey:
arkadaşlar benimle konuşmak isteyen yok mu ya aranızda klomen kullanan var mı bende cumartesi günü doktora gidecem yumurta takibi için bana doktorum klomen verecekmiş bir de yumurtanı çatlatalım dedi sizce bunun başarı oranı var mı arkadaşlar
kardelenim olayla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamam belki ama kimyasl gebeliğin için çok üzüldüm cidden inşallah bundan sonra tutunabilir bebeğin sana ve asla bırakmaz 9 ay boyunca a.s.
kardelenex cim cok gecmiş olsun umarım bebişin bu sefer tutunur. ben klomen kullandım adetin 3 ve 7.gunu arası 1 adet ama yumurta takibi vs yapılmadı. siteyi aratırsan klomenle ilgili cok baslık var daha saglıklı bilgilere ulaşırsın şeker
canım o kistler regl ile atılır korkma canım inş obur ay kalırsın kaç gunde bir regl oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?