bu benim 3.ayım olacak canım ama ben 1.ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelik yaşadım döllenme oldu ama embriyo rahime tutunamadı sonra adetle birlikte atıldı inşallah bi daha olmaz birde kansızlık var bende bu tekrar eder diye korkuyorum
burdayim kardelen bende 4 bucuk a yönce bi düsük yaptim 6. haftam bitiyodu tam olmadi ama bende kasizlik var. cok zor gecti o günler simdi toparlandim ve kaybettigim bebisimi yeniden istiyorum umarim allhim verir.
öyle diyorum artik zaten ama cok yiprandim yeni kendimi toparliyorum.tek hayelim ise yine bibebek yüce rabbim verir duyar bizim sesimizi diye düsünüyorum.hala hastalanmadim kardeln eger yarin olmim diye dua edip duruyorum.senin kacgünün var bi belirtin falan varmi
canım benim şu an yumurtlama dönemim yani bugün 12.günüm büyük ihtimallede 16.gün yumurtlama günüm inşallah hayırlısıyla bu ay tutar sende bende hemile kalırız canım stres yapma sakın
canım ben sana bişey söylemek istiyorum ben vajinismus hastasıyım ve çok üzülüyorum eşimle ilişkiye girmiyorum ve bu da beni çok üzüyo tedavi olayım istiyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla tedavi masrafları çok pahalı o yüzden eşim vajina girişinden boşalmasını sağlıyorum geçen ay bu şekilde hamile kaldım ama dedim ya tutunamadı rahime diye adetle birlikte atıldı demiştim hatırlarsan ben bu vajinismusu nasıl yenecem ya çok üzülüyorum canım
sağol gülsücüm ben 32 yaşındayım bu sorunu çözmeye kalksam yaşım geçecek hiç bir ilerleme yok ilişki sırasında kasılıyorum bunu 2 yıldır çözmeye çalıştım ama olmadı en azından bi bebeğim olursa sonra tedavi olurum diye düşünüyorum biliyoısun yaşım ilerliyo bebek sahibi olabilmek için.sürekli ağlıyorum hiç huzurum yok
evet canım eşim çok sabırlı ve çok ta anlayışlı ama ben onun için çok üzülüyorum.bikaç doktora gittik birlikte ama hiç bir faydası olmadı benim hipnoz ve terapi ile işim çözülebilir ancak ama o doktorlarda çok para istiyo o kadar verecek durumumuz yok canım
off canim bilmiyorumki benim böyle sorunum olmadi esimle severk evlendim ilk günler bende cekiniyodum ama o bana bi baba gibi davraniyordu hatta sevismek yerine oyun oynayalimmi derdi bana.kendini kasma lütfen bi denebirak gözlerini yum tek düsündügün sey sevgin olsun.
sağol canım haklısın kasmamam gerekiyo ama elimde değilki kasmamak.ama gözlerimi yumacam dediğin gibi yapacam.çok iyisin canım inşallah Allah yardımcımız olur bu sorunum çözülür
evet isvicredeyim ben umarim ise yarar düsün o anda bebisinin icene aktigini sevdiginle bütünlestigini kendini rahatlat.esinde sana yardimci olacaktir.