senin şu anda adet sancıların var mı çünkü adet sancısı 1 veya 2 günden önce başlar bende böyle oluyo genelde ertesi gün bakıyorum ki adet olmuşum inşallah sancıların yoktur canım hamiş kalmışsındır Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım.
bunu yapamk zorundayim diye girme iliskiye birak beynin ruhun seni yönlendirsin.yavasca dal güzel bi rüyaya.önce esinle bu konuyu konus kararimi verdim de ama illa su gün bugün diye girme olaya.esin ortami hazirlasin tabiki senide ve sen birak akisa dedigim gibi düsündüklerin seni gevsetecektir.insallah yenersin basarirsin.
haa unutmadan şunu söyleyeyim eğer hamile kaldıysan şu şekilde anlayabilirsin adet olmana 10 veya 12 gün kala sancıların ağrıların olursa kesin hamilesin.çünkü benimde öyle olmuştu bende çok şaşırmıştım ikide bi tuvalete gidiyodum hastalandımmı diye meğerse hamile kalmışım ama döllenmiş yumurtam ama tutumamadı işte
burda 2 yi 10 geciyor.sancim yok öglen bi ara oldu gecti sonra.zaten bir haftadir kasiklarim agriyor en cokta sag tarafi bide karnim ne gögsüm kasiniyor.bilmiyorum ki adetmi bebekmi gelecek
haklsıın canım sağol iyi dileklerin için valla tam bi psikolog olman lazımmış senin bak bugün cuma bol bol dua et Allaha inşallah hakkında hayırlısı olur
evet 10 gündür falan var ama bilmiyorum varmi yokmu.insallah vardir.ben diger hamileligim de 6. hafta ögremistim oyüzden tam olarak belirtilerimi bilmiyorum.yani ne zaman oldugunu hatirlamiyorum.
ben lisede piskoliji okudum ilgimde cok.arastiriyorum birazda arkadaslarimda öyle diyor.ama neyapalim evlendik okumadik liseden sonra.dedigim gibi önce esinle konus seni anlasin sende onu ve güzel bi anda hayatini esinin kollarina birak.
eğer 10 gün önce ağrıların başladıysa o zaman sen hamilesin canım ama seni yinede ümitlendirmek istemiyorum.ben 3 aydır korunmuyom 1.ayda kimyasal gebelik oluştu 2.ayda hamile kalamadıım kalamamamın sebebi acaba rahim kendini mi toparlamaya çalıştı.bide dün doktora gittim kistikler oluşmuş doktor bi zararı yok dedi hamilelik için sence zararlımıdır
bilmiyorum ama düsükten sonra en az 2 ay beklemen lazim canim.bide hemen her istedigin tutmuyorki.gecen ay yumurtlama dönemimde 2 defa yaptik tutmadi bu ay esim de izinliydi baya yaptik ama yinede allahin taktiri.ben düsük yaptigimda dokturum 2 ay bekle vucudun kendini toplasin demisti.
ama seninkisi baya oluşmuş 6 haftalık demiştin değilmi?benimkisi yumurta döllenmiş fakat embriyo rahime ulaşamamış ve adetle atıldı seninki baya rahime yerleşmiş.Allah ne zaman verirse canım artık sende stres yapma diyene bak demi ben bile stres yapıyom
ya canım bu düşüklerin sebebi kansızlık olabilirmi yani kansızlıkla bi alakası var mı ya ben sürekli ferrum fort içiyom ama hala kan seviyesi düşük diyolar
a.s.evet dogru söyliyosun stres yapmak elde degil benim bebisim büyüktü 1bucuk aylikti yani.seninki kücükmüs.neyse canim sen dediklerimi unutma kendini rahatlat olurmu.ben uyuyum artikki yarin olsun yarin yazarim size 3 gibi gelirim sanirim .kendine iyi bak yii geecelerŞeniz
Kardelenx ve gulsu cok guzel sohbet etmissiniz vallahi ben kacirdim. bende saat farkindan dolayi turkiye icin sabaha karsi saatlerde giriyorum genelde. Ikinizde insallah hamilesinizdir. Gulsu senin hep gununde olurdu degil mi? Insallah daha olmazsin.