dünde test yapmıştım kızlar bu sabahta test yaptım tek çizgi çıkıyor ama ben hala regl olmadım 5 gün geçti pazartesiye kadar bekleyecem sonra gidip kan testi yaptıracam aama neden çıkmıyor yaayrıca bıgün karnım bi garip ağrıyor ya regl olacakmışım gibi değil bi garip ya amannn ne bileyim offffff
canım benim de 5i günüm bugün ...aynen tek çizgiden başka bişey çıkmıyor......
bakalım bende gidebilirsen önümüzdeki hafta gidicem doktora......:teytey:
ben dayanamıyorum kızlar ya kafamı böyle meşgul edeceğime gidip yaptırayım içim rahat etsin diyorum ne dersiniz tatlicadiarzu
HADİ GİT BİZLEREDE MÜJDELİ HABER VER DE SEVİNEK ACUK :))
ben dayanamıyorum kızlar ya kafamı böyle meşgul edeceğime gidip yaptırayım içim rahat etsin diyorum ne dersiniz tatlicadiarzu
kızlar ben kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamayacam gelince haber veririm dua edin bana ne olur sırnaşık şey
kızlarrr kan verdim geldim saat 2.30 da sonuç hemen yazacam size umarım güzel haber veririm umarım
canım ben sana bişey söylemek istiyorum ben vajinismus hastasıyım ve çok üzülüyorum eşimle ilişkiye girmiyorum ve bu da beni çok üzüyo tedavi olayım istiyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla tedavi masrafları çok pahalı o yüzden eşim vajina girişinden boşalmasını sağlıyorum geçen ay bu şekilde hamile kaldım ama dedim ya tutunamadı rahime diye adetle birlikte atıldı demiştim hatırlarsan ben bu vajinismusu nasıl yenecem ya çok üzülüyorum canım
kızlarrr kan verdim geldim saat 2.30 da sonuç hemen yazacam size umarım güzel haber veririm umarım
CANIM TELEFONLAMI ÖĞRENCEN SONUCU.?????
BAK HEMEN YAZ HA OLURMU?????
VALLA DÜN SEVGİDE TEST SONUCU YAZCAKTI GİDİŞ O GİDİŞ..SES SEDA YOK......
canımm merak etme hemen yazacam zaten internetten öğrenecem iyi yada kötü sonucu hemen buraya yazacam allahımın izniyle bebişim gelsin ya isteyen herkese zamanında ve sağlıklı versin allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?