Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

dünde test yapmıştım kızlar bu sabahta test yaptım tek çizgi çıkıyor ama ben hala regl olmadım 5 gün geçti pazartesiye kadar bekleyecem sonra gidip kan testi yaptıracam aama neden çıkmıyor ya ayrıca bıgün karnım bi garip ağrıyor ya regl olacakmışım gibi değil bi garip ya amannn ne bileyim offffff

canım benim de 5i günüm bugün ...aynen tek çizgiden başka bişey çıkmıyor......
bakalım bende gidebilirsen önümüzdeki hafta gidicem doktora......:teytey:

inş güzel haberler verirsin güneşgözlü ya eşimin isteği üzerine ben test yaptım sabah tabi ki negatif diedim daha 3 gün var olmaz dinlemedi belki çıkar aşkım dedi ama maaleseff

canım benim de 5i günüm bugün ...aynen tek çizgiden başka bişey çıkmıyor......
bakalım bende gidebilirsen önümüzdeki hafta gidicem doktora......:teytey:

ben dayanamıyorum kızlar ya kafamı böyle meşgul edeceğime gidip yaptırayım içim rahat etsin diyorum ne dersiniz tatlicadiarzu

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yardım edin nolur

test yaptım negatif çıktı adetim de gecikti ama zaten düzensizdir. Hamile değilimdir diye düşündüm ama koyukahve akıntım oldu 2-3 gündür bununla ilgili yazdıklarınızı okuyunca tekrar acabamı? diye düşündüm. Şuan için bebek istemiyoruz. Sonuçta negatif ama akıntı olursa kesin hamilelik belirtisimidir nederseniz Lütfen cvp verirseniz sevinirim.

yaaaa benimde 4 gün geçti yaptırsak belli olur mu acep

Arkadaşlar yaptırın bence inşallah olumlu sonuçlar alırsınız.Benim günü gününe geliyo.Şöyle 2-3 gün geçse de bende yaptırsam:çok üzgünüm:
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

canım internette okumuştum hani tuvaletiniz geliğinde kendinizi sıkarsınız altınıza kaçırmamak için, bir de tuvaletinizi yapacağınızda hani kasları serbest bırakırsınız tuvaletinizi yaparsınız. aynen bunun gibi. o an tuvaletinizi yapar gibi hissedin ve kaslarınızı serbest bırakın diyordu bir deneyin kızlar.

CANIM TELEFONLAMI ÖĞRENCEN SONUCU.?????

BAK HEMEN YAZ HA OLURMU?????

VALLA DÜN SEVGİDE TEST SONUCU YAZCAKTI GİDİŞ O GİDİŞ..SES SEDA YOK......

canımm merak etme hemen yazacam zaten internetten öğrenecem iyi yada kötü sonucu hemen buraya yazacam allahımın izniyle bebişim gelsin ya isteyen herkese zamanında ve sağlıklı versin allahım

canımm merak etme hemen yazacam zaten internetten öğrenecem iyi yada kötü sonucu hemen buraya yazacam allahımın izniyle bebişim gelsin ya isteyen herkese zamanında ve sağlıklı versin allahım

SEN İDRAR TESTİNİ EN SON NE ZAMAN YAPMIŞTIN ? NEGATİFMİYDİ?

GÜNLERİMİZ AYNIYA O NA GÖRE ÜMİTLENİCEM BENDE a.s.

kizlar mrb bugünde olmadim adet.tabi gün daha bitmedi ama com mutluyum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…