Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

CANIM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN AMA BU SORU GÜLSÜYE KAÇ KERE SORULDU HADDİ HESABI YOK... :sm_confused:

ANLIYCAĞIN BU KEÇİNİN TEST FALAN YAPICAĞI YOK......yerimseniben

ok'dir. ben okumamistim onceki mesajlariCADIARZU biraz daha beklemek istiyor demekki. :enbuyukkk:

ya arkadaslar size sonucu rakamlarla mi veriyorlar? burda hic oyle seyler yok. negatif veya pozitif diyip gecistiriyorlar. Sinir ediyorlar insani!!!!!!

ya arkadaslar size sonucu rakamlarla mi veriyorlar? burda hic oyle seyler yok. negatif veya pozitif diyip gecistiriyorlar. Sinir ediyorlar insani!!!!!!

EVET CANIM BENİM EN SON YAPTIRDIĞIMDA 0,10 ÇIKMIŞTI...şutarafagitti

DEĞER 5 İN ALTINDAYSA NEGATİF....BENİMKİ 1 BİLE DEĞİLDİ...:sm_confused:

Bende Telefonla öğrendim Banada Negatif Dedi Ama Ben özellikle Değeri Kaç Diye Sormuştum.......

Herhalde Bizim Bi Halttan Anlamadiğimizi Saniyolar..

Oysa Bilmiyolar Bu Site Sayesinde Maaşallah Yakinda Tip Diplomasi Bile Aliriz Valla...:roflol:

BENDE TELEFONLA ÖĞRENDİM BANADA NEGATİF DEDİ AMA BEN ÖZELLİKLE DEĞERİ KAÇ DİYE SORMUŞTUM.......

HERHALDE BİZİM Bİ HALTTAN ANLAMADIĞIMIZI SANIYOLAR..

OYSA BİLMİYOLAR BU SİTE SAYESİNDE MAAŞALLAH YAKINDA TIP DİPLOMASI BİLE ALIRIZ VALLA...:roflol:

kizlar benim günüm tam bugün durun aksama kadarr bekliyek belki gelir insalalh gelmesin ama
sizler haberdar ederim

arkadaşlar bu kan testini nerde yaptırıyoruz özel hastanedemi yardımcı olabilirsrniz sevinirim teşekkürlera.s.a.s.

canım bazı sağlık ocakları yapıyor ama bizim burdaki yapmıyodu.ben özel bi polikilinikte yaptırmıştım.
devlet hastanelerindede yapılıyor..ayrıca ücretli

canım hoşgeldin aramıza bebek istemediğinize göre korunuyor olmaznız gerekirdi, korunmuyor musunuz? Birkaç gün dah bekle derim her koyu kahve akıntısı olan hamile olacak diye birşey yok, ben 6 haftalık hamileyim son adetimden beri en küçük bir koyu akıntı bile olmadı o sebeple için raht olsun canım hep öyle olacak diye bir kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…