Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

korunuyoruz tabiki ama aklımıza takılan bir kaç şey vardı kazayla falan olmasın dedik neyse canım çok teşekkürler biraz daha bekliyim olmazsa kan testi yaptırırım çokkk sağol hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirirsin umarım a.s.

ben de teşekkür ederim canım iyi dilekerin için a.s. iyi düşünelim iyi şeyler olsun hepimiz için

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım gülsü adet olmadın ha arkadaşım çok sevindim kızlar sizden ne haber anlatın bakalım

Kızlar valla bende istiyorum ama olmuyo.Yapamıyoz mu bu işi atladığımız bi yer mi var bilmiyorum:uhm:bende sabaha bırakıyorum banyo olayını hemen kalkmıyorum uyguluyorum çoğu şeyi ama ne bilim yaa:çok üzgünüm:

kızlar ya bu yumurtlama günü mesela 30 günde görülürse illaki 16.gününe mi kayıyo yoksa daha erken de olabiliyomu bilginiz var mı birde yumurtlama dönem şu an akıntım sarı sarı geliyo bu normal mi yani illa ki beyaz mı olması şart

gülsücüm bence onkomed diye hızlı gebelik testi var yada predictor al sonucu hemen veriyo benim adetime 3 gün kala oncomed gebelik testi yapmıştım 2.çizgü silikte olsa çıkmıştı kız ben senden daha heyecanlıyım git alda yap merak ettim

BEN ONU BİLEM YAPAMIYOM :çok üzgünüm:
hergün işe erken gittiğimde akşamdan duş almak zorunda kalıyom..anca yarım saat bekliyom.napıyım ben şimcik..o yüzdenmi olmuyo yoksa...:çok üzgünüm:

anam sabahın köründe alamıyomki.....senağlama

kardelen hala olmadim bekliyorum belki gelir diye 1 kac gün gecsin test yaparim.tabi adet olmazsam.

Allah evliliğin nasıl zamanı vakti varsa çocuk olayının da vakti saati var Allahtan herşeyin hayırlısını isteyin RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar benim kuzenim hep 14.günde hamile kalıyordu adetleri düzenliydi ayrıca hesaplatırdı yumurtlama gününü 14.gün ilişkiye girince yataktan hiç kalmazmış ayaklarının altına yüksek iki yastık koyarmış ve 2 saat öyle yatarmış ikisine de böyle hamile kalmış sizde bi deneyin bence yumurtlama gününüzü hesaplayın bi site var bende oradan hesaplanıyor isteyenler özelden mesaj atsın bana link vermek yasak sanırım

kızlar benim kuzenim hep 14.günde hamile kalıyordu adetleri düzenliydi ayrıca hesaplatırdı yumurtlama gününü 14.gün ilişkiye girince yataktan hiç kalmazmış ayaklarının altına yüksek iki yastık koyarmış ve 2 saat öyle yatarmış ikisine de böyle hamile kalmış sizde bi deneyin bence yumurtlama gününüzü hesaplayın bi site var bende oradan hesaplanıyor isteyenler özelden mesaj atsın bana link vermek yasak sanırım

biraz çok açıldı bu internetin kopması beni deli edioooo

angelciğim ve güneş gözlüm bakın ben bütün bildiklerimi anlatayım size çok etkili olduğuna da inanıyorum. Gebelikle ilgili internet sitelerinde de bulabilirsiniz. Birinci eğer adetleriniz düzenli ise ki düzenden kastımız 28 günde bir adet olan demektir, 2-3 gün önce veya 2-3 gün sonra da gelebilir bu düzensiz demek değildir. Bu şekilde düzenli kadınlarda yumurtlama günleri genellikle adetinizin 1. gününden itibaren 12.-14.-16. günler ilişkiye girmektir. mesela benim son adet tarihim 1 şubattı ilk günü o gündü, 12 şubatta,14 şubatta ve 16 şubatta ilişkiye girdik. 12. günden önce 5 gün süresince ilişkiye girmemek spermlerin hızını arttıracaktır öyle duymuştum, 5 gün boyunca ilişkiye girmeyeceksin sonra 12. günde 14. günde ve 16. günde ilişkiye gireceksin, yani bir gün yapıp bir gün yapmayacaksınız. eğer mümkünse sabah erken saatlerde sevişmek çok daha etkili oluyormuş bunu ilk defa bu ay denedik sabah saat 7. falan seviştik ve hamile kaldım. ilişki de genellikle erkeğin üstte olduğu pozisyon olmalı, diğer pozisyonlarda spermler aşağı aktığı için hamile kalma şansı düşük, eşiniz boşldıktan sonra hemen içinizden çıkmazsa iyi oluy, en azından 1 dakika kadar. daha sonra belimizin altına orta kalınlıkta şöyle pamuklu bir yastık koyacağız ve en az bir sat kalkmayacağız. yastıktan önce 1-2 dakika kadar mum bacak oynar gibi ayaklarımız havaya dikmekte etkili olur sonra yastığı koyup yatabilirsiniz. unutmayın en az bir saat olmalı. ilişkiyi bir ödev gibi düşünmeyin içinizden gelmeli ve zevk almlısınız ilişki sırasında kadının da orgazm olması hamile klmayı kolaylaştırabiliyormuş. eşinizde siz de çok sıcak suda asla yıkanmayın su mümkün olduğunca ılık olacak. eşiniz bol bol havuç yiyebilir havuçta spermleri hızlandırıyormuş. benim uyguladıklarımların bunlar hanımlar. 9 ay korunmadım ben ma sadece son 3 ay bu yöntemleri düzenli olarak uyguladım bir de dediğim gibi sabah sevişme olayını ilk defa bu ay gerçekleştirdik ve tuttu. Hatta 14 şubatta sabah seviştik, şimdi sevgililer günü ya akşama kutlamadan sonra dayanamadık bir daha seviştik gün aşırı olmadı ama ben yine de 1 saat belimde yastıkla yattım, kuralı bozduk demiştim ama yine de hamiş oldum, demekki biraz rahat olmak ta önemli ve dua edin, Allahım 99 ismini okuyun ve ilişkiye başlamadan önce eşinizin okuması gereken bir dua buldum sabahları ilişkiden önce okuttum onu, çok kısacık birşey, onu da ilk defa bu ay uyguladım yeni buldum çünkü ve tuttu. Bilmiyorum yani herşey etkili olabiliyor unutmazsam yarın getirip yazayım o duayı burada siz de okutun, tam başlamadan önce okuyacak o kadar. inşallah rabbim dileklerinizi kabul eder. :teytey:

canım bana dr.11 günü yumurtluyosun dedi..
ama sen genede bana msj at bi bakim bari...

sağol beyaz melek verdiğin bilgiler için benim eşimin sperm sayısı 19 milyon şimdi ben bu ay 30 günde bi adet oldum benim yumurtlama günümü hesap ettiğimde 16.gün olarak gösteriliyo bugünde 12.günüm şimdi bugünden itibaren mi başlayayım ve benim şu an akıntılarım sarı sarı geliyo bu normal mi 12.14.16. günler mi ilişkiye girersek şans artar

sudenaz 30 günde bi adet oldum bu ay 16.gün yumurtlama günümmüş akıntılar başladı benim dünden itibaren bugün ise 12.günüm 12.14.16 günler yaparsam hamş kalırmıyım ben 3 aydır korunmuyom ve akıntım sarı geliyo bu normal mi ve korunmadığım 1.ay hamiş kaldım ama tutunamadı adetle atıldı bidaha böyle olmasından korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…