angelciğim ve güneş gözlüm bakın ben bütün bildiklerimi anlatayım size çok etkili olduğuna da inanıyorum. Gebelikle ilgili internet sitelerinde de bulabilirsiniz. Birinci eğer adetleriniz düzenli ise ki düzenden kastımız 28 günde bir adet olan demektir, 2-3 gün önce veya 2-3 gün sonra da gelebilir bu düzensiz demek değildir. Bu şekilde düzenli kadınlarda yumurtlama günleri genellikle adetinizin 1. gününden itibaren 12.-14.-16. günler ilişkiye girmektir. mesela benim son adet tarihim 1 şubattı ilk günü o gündü, 12 şubatta,14 şubatta ve 16 şubatta ilişkiye girdik. 12. günden önce 5 gün süresince ilişkiye girmemek spermlerin hızını arttıracaktır öyle duymuştum, 5 gün boyunca ilişkiye girmeyeceksin sonra 12. günde 14. günde ve 16. günde ilişkiye gireceksin, yani bir gün yapıp bir gün yapmayacaksınız. eğer mümkünse sabah erken saatlerde sevişmek çok daha etkili oluyormuş bunu ilk defa bu ay denedik sabah saat 7. falan seviştik ve hamile kaldım. ilişki de genellikle erkeğin üstte olduğu pozisyon olmalı, diğer pozisyonlarda spermler aşağı aktığı için hamile kalma şansı düşük, eşiniz boşldıktan sonra hemen içinizden çıkmazsa iyi oluy, en azından 1 dakika kadar. daha sonra belimizin altına orta kalınlıkta şöyle pamuklu bir yastık koyacağız ve en az bir sat kalkmayacağız. yastıktan önce 1-2 dakika kadar mum bacak oynar gibi ayaklarımız havaya dikmekte etkili olur sonra yastığı koyup yatabilirsiniz. unutmayın en az bir saat olmalı. ilişkiyi bir ödev gibi düşünmeyin içinizden gelmeli ve zevk almlısınız ilişki sırasında kadının da orgazm olması hamile klmayı kolaylaştırabiliyormuş. eşinizde siz de çok sıcak suda asla yıkanmayın su mümkün olduğunca ılık olacak. eşiniz bol bol havuç yiyebilir havuçta spermleri hızlandırıyormuş. benim uyguladıklarımların bunlar hanımlar. 9 ay korunmadım ben ma sadece son 3 ay bu yöntemleri düzenli olarak uyguladım bir de dediğim gibi sabah sevişme olayını ilk defa bu ay gerçekleştirdik ve tuttu. Hatta 14 şubatta sabah seviştik, şimdi sevgililer günü ya akşama kutlamadan sonra dayanamadık bir daha seviştik gün aşırı olmadı ama ben yine de 1 saat belimde yastıkla yattım, kuralı bozduk demiştim ama yine de hamiş oldum, demekki biraz rahat olmak ta önemli ve dua edin, Allahım 99 ismini okuyun ve ilişkiye başlamadan önce eşinizin okuması gereken bir dua buldum sabahları ilişkiden önce okuttum onu, çok kısacık birşey, onu da ilk defa bu ay uyguladım yeni buldum çünkü ve tuttu. Bilmiyorum yani herşey etkili olabiliyor unutmazsam yarın getirip yazayım o duayı burada siz de okutun, tam başlamadan önce okuyacak o kadar. inşallah rabbim dileklerinizi kabul eder. :teytey: