Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım yaaa ne güzel yazmışsın...valla bunlar çalışmayanlar için çok iyide benim böyle bi şansım yok..sabah yapamam..:çok üzgünüm:
sabahın körü işe gidiyoz bekleyemeyizki......

anca akşamları oda geç saatte ve yarım saat dediğin gibi dikeltiyom bacaklarımı sonra duş alıyom mecburi...offfff offffffff :çok üzgünüm:

sen 14. 16. 18. günleri gir bence...

ben 25 günde bir oluyorum oyüzden benim 11. gün...

ama ben bişey dumuştum ne kadar sık birlikte olursan hamile kalma şansın o kadar yüksek olurmuşl.ben 12.günü başlamak istiyom çünkü yumurtlama önce ki günlerede kayabilir bu şekilde yani bugünden itibaren başlasak şans artmaz mı

canım evet yumrtlama günün 16. gün ise 12. günden başlayıp yapman iyi olur hatta 16. günden sonra 18. gün de aynı şekilde yap derim. Çünkü önemli olan yumurtlama günümüz kesin yakalayabilmek için 2 gün öncesinden başayıp 2 gün sonrasına kadar yapabilmek o yüzden sen 18. günü de al

tamam beyaz melek sağol canım sen hamişsin sanırım Allah tamamına erdirsin sağlıklı olur inşallah bide beyaz melek akıntım sarı geliyo bu normal mi kokusuz ama.illaki beyaz mı olması şart

sen bilirsin 12.günden başla farketmez..ama ben bu sık birliktelik işini doktora sordum bana dediki her ilişkinin arasına mutlaka 2 veya 3 gün ara ver dedi...yani bencede doğru..ne kadar ara verirsen sperm o kadar yoğun ve hareketli olur..

canım ben de çalışıyorum aynı senin gibi hem de haftanın 6 günü sadece pazartesi günleri tatilim ve yumurtlama günüm hiç o güne denk gelmedi aksilik :) ben sabahları 08.30 da kalkıp hazırlanıyorum o yüzden 07.00 gibi yapıyorduk 08.30 a kadar yatıyordum 1 saat, sen işe daha erken gidiyorsan ve akşam banyo yapmak zorundaysan benim sna tavsiyem akşam yap saat 7-8 gibi sen bilirsin artık onu, aynı şekilde geceleri zorlanacak olursam diye ben de akşam erken sevişiyorduk. Hatta oturma odasında sevişiyorduk kanepede altıma yastığı koyup bir güzel yatıyordum 1 saatten bile fazl olabiliyordu çünkü tv seyrediyoruz uyuyana kadar saat 11-12 gibi uykum gelince gidip bir güzel duşumu alıp yatıyordum. sen de böyle yapabilirsin hatta az önceki yazımda dedim ya 14 şubatta kuralı bozduk diye işte o gün öyle yaptım oturma odasında seviştik orada da yattım 2 saati bile geçmiş tv izlerken güzel oluyor bence :dance:

BEYAZ MELEK BENİM ADET SIKLUSUM 32 GÜN SÜRÜYOR AZ ÖNCE NETTE HESAPLADIM 15 MARTL İLE YUMURTLAMA GÜNÜNÜZ OLAN 20 MART DİYOR YANİ BEN 19 .GÜN MÜ YUMURTLUYORUM NASIL YAPMALIYIM 15 MARTTAMI BAŞLMALIYIM ÇALIŞMALARA ?? LÜTFEN YARDIM ?? VE SOL KASIKDA HAFİF BATMALAR VAR AKINTIM 2 GÜN ÖNCE BAŞLADI YUMURTA AKI KIVAMINDA HALA ÖLE NAPCAM ?

tamam beyaz melek sağol canım sen hamişsin sanırım Allah tamamına erdirsin sağlıklı olur inşallah bide beyaz melek akıntım sarı geliyo bu normal mi kokusuz ama.illaki beyaz mı olması şart

yoo hayır böyle bir zorunluluk yok hiç duymadım yani, benim genellikle beyaz geliyor ama arada sarı geldiği de oluyor bu senin üşütmenle bile alakalı olabilir ama bunun bir problem olabileceğini sanmıyorum

Beyazmelekçim dediklerini hemen hemen uyguluyorum.Yastık olayı duş olayı eşimin içimde kalması falan filan.Doktora da gitmiştim ayın 3.ünde adetim vardı 12 sinde gitmiştim geçen ay.Yumurtlamam başlamış.Adetinin üstüne 10 gün ekle 2 günde bir ilişkiye gir dedi.Ben bunu da takip ediyorum ama adetimin bitiminden sonra da giriyorum.Yani dediğin gibi 12.günü falan beklemiyodum.Onu da dikkate alayım bari.Sabahları duş alıyorum ama sabahları yapmıyorum bi de onu uygulayayım.Şu duayı da yarın unutma canım.Belki bizede faydası olur.Benimde bugün adetimin 11.günü çalışmalara hız vercem.Bu ay hayırlısı bakalım Duaya da başlayalım.Olmazsa da olmaz artık bakalım üzülmemeye çalışçam:1no2:

sudenaz sağol canım ben sık birliktelik derken yani 1 gün ilişki 1 gün boş geçmesi lazım hergün değil yani peki o gün 1 kere ilişki yetiyomu yoksa 2 veya 3 kere mi birlikte olman gerek bunu biliyonmu

eşim 6:30 da çıkıyo ben 8 de oyüzden.......ah bide akşam misafirler rahat bıraksa ben neler yapcam ya........Çok üzgünüm çoook

sudenaz sağol canım ben sık birliktelik derken yani 1 gün ilişki 1 gün boş geçmesi lazım hergün değil yani peki o gün 1 kere ilişki yetiyomu yoksa 2 veya 3 kere mi birlikte olman gerek bunu biliyonmu

kesinlikle 1 kere yap...sperm spermi öldürürmüş..ayrıca canlı bir sperm rahimde 72 saat canlı kalabiliyormuş..o yüzden gerek yok yaniii....

beyazmelek 1 gün tatil bigün boş olarak ilişki yaşıyorum peki o gün 1 kere birlikte olmak yetiyomu yoksa 2 veya 3 kere mi yapmak gerekiyo ben 1 olarak biliyorum dıktorlarda 1 kez cinsel ilişki öneriyo bu doğrumu peki

sağol sudenaz inşallah Allah da senin gönlüne göre versin hayılısı olur inşallah hakkımızda

bu arada vazelin kullananlar varsa (bi ara ben kullanıyodum) kesinlikle spermi anında öldürüyormuş..kullanmayın....ben bıraktım...

vazelin ve kayganlaştırıcılar spermi öldürüyo ama su bazlı kayganlaştırıcılar öldürmüyo doktorlar kayganlaştırıcı isteniyosa bunu kullanın diyolar

sudenaz ben 9.gününün akşamı birlikte oldum şimdi 3 gün ara verdik bugün 12.gün 3 gündür eşim cinsel perhizde herhalde spermler kaliteleşmiştir değilmi benim eşimin sperm hareketliliği iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…