Ya Banada Yardim Edin
.............................
BEYAZ MELEK BENİM ADET SIKLUSUM 32 GÜN SÜRÜYOR AZ ÖNCE NETTE HESAPLADIM 15 MARTL İLE YUMURTLAMA GÜNÜNÜZ OLAN 20 MART DİYOR YANİ BEN 19 .GÜN MÜ YUMURTLUYORUM NASIL YAPMALIYIM 15 MARTTAMI BAŞLMALIYIM ÇALIŞMALARA ?? LÜTFEN YARDIM ?? VE SOL KASIKDA HAFİF BATMALAR VAR AKINTIM 2 GÜN ÖNCE BAŞLADI YUMURTA AKI KIVAMINDA HALA ÖLE NAPCAM ?
kardelen canım geçmişte sana bir mesaj yazmıştım gördün mü? vajinismusla ilgili
beyazmelek 1 gün tatil bigün boş olarak ilişki yaşıyorum peki o gün 1 kere birlikte olmak yetiyomu yoksa 2 veya 3 kere mi yapmak gerekiyo ben 1 olarak biliyorum dıktorlarda 1 kez cinsel ilişki öneriyo bu doğrumu peki
vazelin ve kayganlaştırıcılar spermi öldürüyo ama su bazlı kayganlaştırıcılar öldürmüyo doktorlar kayganlaştırıcı isteniyosa bunu kullanın diyolar
Beyazmelekçim dediklerini hemen hemen uyguluyorum.Yastık olayı duş olayı eşimin içimde kalması falan filan.Doktora da gitmiştim ayın 3.ünde adetim vardı 12 sinde gitmiştim geçen ay.Yumurtlamam başlamış.Adetinin üstüne 10 gün ekle 2 günde bir ilişkiye gir dedi.Ben bunu da takip ediyorum ama adetimin bitiminden sonra da giriyorum.Yani dediğin gibi 12.günü falan beklemiyodum.Onu da dikkate alayım bari.Sabahları duş alıyorum ama sabahları yapmıyorum bi de onu uygulayayım.Şu duayı da yarın unutma canım.Belki bizede faydası olur.Benimde bugün adetimin 11.günü çalışmalara hız vercem.Bu ay hayırlısı bakalım Duaya da başlayalım.Olmazsa da olmaz artık bakalım üzülmemeye çalışçam:1no2:
eşim 6:30 da çıkıyo ben 8 de oyüzden.......ah bide akşam misafirler rahat bıraksa ben neler yapcam ya........Çok üzgünüm çoook
canım idrarını sık bırak kaslarını gevşet bırak demiştin o mu canım
tmm angelim duayı yarın getireceğim. 12. gün ilişkiye gir dedik yaa ondan önce 5 gün beklemen yeterli daha öncesinde istediğin gibi ilişkiye girebilirsin zaten adetinin ilk gününden sayacaksın adetin uzun sürüyorsa 12. güne kadar giremeyebilirsiniz ama kısa sürüyorsa 12. günden 5 gün öncesine kadar yapabilirsiniz
evet canım o mesajdan bahsediyordum
kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için[/QUOdoğacım benimde reglime 10 gün önceden kasıklarıma ağrılar karnıma ağrılar sancılar girip çıkıyodu sanki hastalanacakmış gibi oluyodu ben hamile kaldım ama embriyo rahime tutunamadan adetle atıldı benimki belki senin içinde aynı şeyler olur ama bende uyku yapıyodu sende de uyku hali varsa sende hamiş kalmış olabilirsin Allahın takdiri umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?