Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kardelen canım geçmişte sana bir mesaj yazmıştım gördün mü? vajinismusla ilgili

canım evet eğer 19 gün yumurtluyorsan öyle görünüyormuş o zaman 15. gün, 17. gün, 19. gün ve,21. günlerde yapman şansını arttırır canım

beyazmelek 1 gün tatil bigün boş olarak ilişki yaşıyorum peki o gün 1 kere birlikte olmak yetiyomu yoksa 2 veya 3 kere mi yapmak gerekiyo ben 1 olarak biliyorum dıktorlarda 1 kez cinsel ilişki öneriyo bu doğrumu peki

evet canım günde 1 kere ypman her zaman için daha iyi sonuç verir

vazelin ve kayganlaştırıcılar spermi öldürüyo ama su bazlı kayganlaştırıcılar öldürmüyo doktorlar kayganlaştırıcı isteniyosa bunu kullanın diyolar

ya bunu ilk kez duydum gerçkten spermleri öldürüyorlarmı bizde kullanıyoruz da bundan sonra su bazlı olanından alalım bari

tmm angelim duayı yarın getireceğim. 12. gün ilişkiye gir dedik yaa ondan önce 5 gün beklemen yeterli daha öncesinde istediğin gibi ilişkiye girebilirsin zaten adetinin ilk gününden sayacaksın adetin uzun sürüyorsa 12. güne kadar giremeyebilirsiniz ama kısa sürüyorsa 12. günden 5 gün öncesine kadar yapabilirsiniz

eşim 6:30 da çıkıyo ben 8 de oyüzden.......ah bide akşam misafirler rahat bıraksa ben neler yapcam ya........Çok üzgünüm çoook

eee o misafirleri de postalayacaksın artık şekerim ya da yumurtlama günlerine misafir kabul etmeyeceksin önemli bir işimiz var bugün dersin

güneş gözlü evet canım vazelin öldürüyo illaki kayganlaştırıcı kullanmak istiyosan su bazlı olanından kullan doktorlarda bunu öneriyo

kızlaaaaaaaaaar nereye kayboldunuz ben çıkıyorum Allaha emanet olun

Anladım cnm.Benim 5-6 gün sürüyo zaten.pek bi ara kalmıyo ozaman yapmaya.Adetten sonra 12. gün falan yapıcam artık ozaman.duanı bekliyoruz.a.s.

evet canım o mesajdan bahsediyordum

doktor bana bunu önermişti zaten coco star ama onu yapsam ne yapmasam ne yaptım bi kaç gün ama yine olmuyo neyse herşeyin hayırlısı olur inşallah sağol canım ilginden dolayısenağlama

ha gayret kızlar .......

kesin önümüzdeki ilk ayda hamişiz......bunları yaparsak......ben çıkıyorum ...yarın görüşürüz........

kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için

doğacım sana cevap yazdım ama yanlışlıkla senin mesajla benimki karıştı okursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…