Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sanada göndeririz kuşum bi ara olur mu. senden gizlir miyiz hiç.

sanada göndeririz kuşum bi ara olur mu. senden gizlir miyiz hiç.

babababbaa bi ara diyo yaaa.. :mymeka: göndertme istemez:dilcikar:

wavyy sana özelden msj atmak istiyorum ama bilmiyorum:roflol::roflol:

wavyyy bide şu labaratuarla ilgili soru ve cvp çok iyiydi:roflol::roflol:

BEREN canım öncelikle sen özel mesajını aç bekem geçen sana yazacaktım kapalıymış senin özel mesajın..

nazo yaa benim arada bıraktın anam bişey desene şu berene.
bern sen yoktun bişeyler oldu. onu konuşuyoduk anacım yaa.

BEREN canım kontrol paneline gir. SETTİNGS&OPTIONS 'ın altında ayarlara gir. aşağı doğru in özel mesj kısmına tik at. kaydet .sonra mesaj gönder kısmına gir kime kısmına Wavy yaz ve gönder anacım

wavy beren ikinizdende gizli bişey yok aslında. ama nazo yazdıya mesajı benim ondan habersiz size atmam uygun olmaz.
yoksa kızlar aşkolsun yavv.
kontrol paneline falan girmeyin yaa burda en üstte özel mesajlar falan yazıyo ordan direk girebilirsiniz.

ay kıyamam naslı sana . anacım alınmadım ben...berenin özel mesajı kapalı onu açtırmaya çalışıyom...

beren kuşum yazdım ya. nasıl açacağını...

BEREN canım kontrol paneline gir. SETTİNGS&OPTIONS 'ın altında ayarlara gir. aşağı doğru in özel mesj kısmına tik at. kaydet .sonra mesaj gönder kısmına gir kime kısmına Wavy yaz ve gönder anacım

şekerim yapıyorum bu arada 5 hafta 1 günlük hamişsin ve muhtemel doğum tarihi 17 şubat ama buna fazla aldanma banada 11 ocak falan diodu doktor 8 ocak dedi

naslı tamam gülüm yaa şaka yapıyos biz valla.. tabikide hepimizin arasında bişiler olabilir kuzucum çocukmuyuz biz :)

kızlar şu an benim yıkıldığım an.
sağ göğsüm yandan ağrımaya başladı..

kızlar şu an benim yıkıldığım an.
sağ göğsüm yandan ağrımaya başladı..

naslı kısss oynama şu memişlerinle. aaa kızıcam amaklava: ağrımasada zorla ağrıttın yawww. bence psikolojik canım. yani bugün o kadar dinledinki kendini ondan olmuştur. moralini yüksek tut canım benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…