Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

tuhaf 21 çokk tbr ederiz canım.. sakin ol ve eşine haber ver hemen... hadi darısı başımıza.. belirtilerinden de kısaca bahsedermisin bize :))

naslıı hakketten yaa valla güzelim belkide ağrıcak yine hme millet bas bas bağırıyo adetteki belirtilerin aynısı diye.. umudunu yitirme kırmızıyı görene kadar. tamammı aşkımmm

ya kızlar benim hiç adetime yakın sancılarım olmazdı ama sancılar gelip gidiyordu kalıcı değildi.ce bacaklarımda çok uyuşma vardı eğildim zaman kasıklarım ağırıyordu.10 aydır bekliyorduk bu haberi ama ben bu ay vazgeçtim istemiyordum seneye erteledim ve bu ay hamile kaldım.allah tüm isteyenlere veriri inş.her şeyin hayırlısı.

nisan bunu üstüne tıklama sadece kopyala ve üstte senin kontrol panelin yazan kısma gir orda detay bilgilerini güncelleye tıkla ve orda en altta kilo takip çizelgesi diye bir kısım var oraya yapıştır bakalım nası olcak.

öyle dimi wavy çok uğraştımkendimle ondan dimi.
beren bişey olmaz dimi.
kızlar ben yarın girmeyim. hatta pzt sine kadar girmeyim.
çarş. adet günüm zaten. pazartesi ne olup ne olmayacağını anlarım ben zaten.
insan sürekli kendinden söz etme ihtiyacı duyuyo burda.
kendini çok dinliyo o zamanda. :çok üzgünüm:

selam kizlar. benim hala kasik ve bel agrilari devam ama artik kesin diyemiyorum cunku hakketen butun belirtleri kendimizde her ay bulup sonra husrana ugruyoruz. bide daha adete 8 gun var ama her zamanki gibi yuzumde sivilceler cikti.

sen ağlama kıyamam kısss:1hug:Naslıcım içinde büyük bi heyecan var ve bunu paylaşman en doğalı ama. bazen belirtilere kendimizi öyle kaptırıyoruz ki her yerimizi dinlemeye başlıyoruz. yani biri dese hamile olanın nabzı saatte şu kadar atmalı. nabzımızı sayarız valla.:roflol::roflol:

ama sen gitme bizi bırakmaa:1hug:

evet naslı yaaa bugün kendini biraz fazla zoraldın ondan oldu hadi boşver yok belirti melirti salla git eve yemeğine ohhh uzat ayaklarını al çekirdeğini yaprak dökümünü izle offf çok heycanlı bak bu akşam

Rock hoşgeldin canımmm. yanlış hatırlamıyorsam nazoda da sivilce çıkmıştı...yNİ SİVİLCE ÇIKMASI İLLA ADET OLUCAN ANLAMINA GELMİYO. HEM HAMİLE KALINCADA ADET BELİRTİLERİ YAŞIYOSUN..UMUDUNU YİTİRME İNŞALLAH BU AY MÜJDELİ HABERİNİ ALIRIZ..( Ay hep büyük harf yazmışım)

Bak bana ben adet oldum hala hamişmiyim diyom. bende numuneyim vallaaa:))))

wavycim canim yazdiklarini soyle bi goz ucuyla okudum sanki. az geliyo galiba demi adetin? anlat bakem bi. ben sasirdim artik neye inanacagimi bu hamilelik belirtilerinde. hayirlisi diyorum yinede.

kızlar sizi bişey sorucam şu erken gebelik testlerinden hiç kullanan varmı?doğruluk payı adetten 5-7 gün öncesi%90 mış karasız kaldım acaba alıpda denesemmi.?ne dersiniz eczane hemen şuracıkta?

yoksa haftaya kadar beklesemmi yaaaaaa doktora gidincemi öğrensemmmmmm napsammmm ya negatif çıkarsa yaaaaaa

saolun kızlar doğru ben kendimi çok dinledim bugün.
sizi bırakırmıyım kız bi gittimde 3 gün anca dayandım. dayanamam ki seviyorum sizi :))
sivilce bende de çıktı rock, hoşgeldin bu arada.

nabız saymada ne var wavy kukumuzun damarlarıma bakmış karılarız biz beeeee :)))))))))))))

kızlar sizi bişey sorucam şu erken gebelik testlerinden hiç kullanan varmı?doğruluk payı adetten 5-7 gün öncesi%90 mış karasız kaldım acaba alıpda denesemmi.?ne dersiniz eczane hemen şuracıkta?

sema kızlardan biri kullanmıştı ama kim hatırlamıyorum.
ben hiç kullanmadım. fortel vardı sanırım. doğruluk payı çok yüksek olan.

sema kızlardan biri kullanmıştı ama kim hatırlamıyorum.
ben hiç kullanmadım. fortel vardı sanırım. doğruluk payı çok yüksek olan.

naslı ya korkuyom yapsammı 6gün kaldı???napsam????ya negetif çıkarsa kararımı ne değiştirdi iliyomusun hani ben düşük için ilaç kullanıyodum ya o ilaç regl dönemini kısaltıyomuş bugün benim 1 ay oldu ya normalde ben 5 hafta bir oluyom.ne dersin alimmi?senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…