Valla Rock ben artık takip etmicem diyorum normalde adet olunca rahatlardım belirti falan olmazdı ama adetim 1 gün dolu dolu sürdü. ikinci gün leke leke geldi ve bitti( kasıklarıma hala iğneler batıyor. bacaklarım koşmuşum gibi ağrıyo, midem bulanıyo. tuzlu yiyeceklere zaafım arttı. ben pek tuzlu yemem yemekler bile hep tuzsuzdur bizde.. midem bulanıyo. burnum dün yine kanadaı. ve kolonya ile yatacam nerdeyse:))
Naslı çatlama hemi. bende baktım geçen ama anlamadım yani damar falan sadece sanki kukumun rengi yumruk atmışsın gibi mor gibiydi. anaam kullanılmasa dicem kullanmaya kullanmaya çürüdü gitti
:roflol::roflol::roflol::roflol:
wavy beni güldürdünya allahda seni güldürsün kız. deliiiiiiiiii
kullanmaya kullanmaya çürüdü diyo yaaa.
kız çalışmalar esnasında çok kullanılmaktan olmasın o :roflol::roflol:
benimki pespembe valla :roflol::roflol:
aminnn naslı allah hepimizi güldürsün göbişlerimizi sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah..
He he bende zati onu ima etmiştim. kullanılmasa dedim naslı hanummm... :roflol:
anam valla bebiş uğruna deforme olduk yawwww:tomato:
sema canım oncomedin üzerinde yanlış hatırlamıyorsam gebelik oluştuktan 7 gün sonra % doksan küsür doğru sonuç falan yazıyordu. eğer dayanabilirsen 2 gün daha bekle öyle yap yok dayanamam dersen 2 tane test al birini bugün yap diğerini 2-3 gün sonra... daha kesin istiyorsan yarın kan testi yaptır kan testinde %100 çıkıyor eğer gebelik varsa..
sema canım o zaman gününü beklemek durumundasın çünkü çatlatma iğnesi kullanılanlarda testler pozitif gösterebiliyormuş.içinde bulunan bi hormon yüzünden.inşallah hamişsindir ama değilsen ve test yanlış çıkarsa sonra daha büyük bi yıkım olur senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?