Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Valla Rock ben artık takip etmicem diyorum normalde adet olunca rahatlardım belirti falan olmazdı ama adetim 1 gün dolu dolu sürdü. ikinci gün leke leke geldi ve bitti( kasıklarıma hala iğneler batıyor. bacaklarım koşmuşum gibi ağrıyo, midem bulanıyo. tuzlu yiyeceklere zaafım arttı. ben pek tuzlu yemem yemekler bile hep tuzsuzdur bizde.. midem bulanıyo. burnum dün yine kanadaı. ve kolonya ile yatacam nerdeyse:))

Naslı çatlama hemi. bende baktım geçen ama anlamadım yani damar falan sadece sanki kukumun rengi yumruk atmışsın gibi mor gibiydi. anaam kullanılmasa dicem kullanmaya kullanmaya çürüdü gitti

sema canım eczanede fortel yoksa oncomed erken gebelik kitleri var onuda alabilirsin. o da bayağı güvenilir ve fiyatıda uygun...

sizce zaman olarak doğrumu yani erken değil dimi yoksa erkense hüsrana uğramak istemem.6gün var adetime yani ama doktorada zaten o zaman gidicem.... ne dersiniz varsa bişey kesin çıkarmı

sema canım oncomedin üzerinde yanlış hatırlamıyorsam gebelik oluştuktan 7 gün sonra % doksan küsür doğru sonuç falan yazıyordu. eğer dayanabilirsen 2 gün daha bekle öyle yap yok dayanamam dersen 2 tane test al birini bugün yap diğerini 2-3 gün sonra... daha kesin istiyorsan yarın kan testi yaptır kan testinde %100 çıkıyor eğer gebelik varsa..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
wavy beni güldürdünya allahda seni güldürsün kız. deliiiiiiiiii
kullanmaya kullanmaya çürüdü diyo yaaa.
kız çalışmalar esnasında çok kullanılmaktan olmasın o :roflol::roflol:
benimki pespembe valla :roflol::roflol:

aminnn naslı allah hepimizi güldürsün göbişlerimizi sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah..

He he bende zati onu ima etmiştim. kullanılmasa dedim naslı hanummm... :roflol:

anam valla bebiş uğruna deforme olduk yawwww:tomato:

KUCAKLIYORUM SENİ ARKADAŞIM GÖRÜŞÜRÜZ YARIN Şeniz

wavy canım zaten ben çatlatma iğnesi oldum ya bu ay yani zamanı belli gebelik oluşmulsa bile 2sinde çatladı. yani en az 10gün oldu böle bişey için.bilmiyorum sonucun kötü çıkmasından korkuyorum yoksaaaa.bu duruma uygunmudur bu tesler bilmem ki
:çok üzgünüm:

wavy bi test yap o zaman canim. merakta kalmaktan iyidir. 1 gun gurdu bitti diyosun. normal degil bencede. 3 gun dolu dolu olmasi gerekir.

sema canım o zaman gününü beklemek durumundasın çünkü çatlatma iğnesi kullanılanlarda testler pozitif gösterebiliyormuş.içinde bulunan bi hormon yüzünden.inşallah hamişsindir ama değilsen ve test yanlış çıkarsa sonra daha büyük bi yıkım olur senin için..

Rock canım aslında bende yapmak istiyorum ama artık eczaneye gidip test almaya yüzüm kalmadı yaww. valla utanıyorum artık...

ayy kızlar allah sizi top etsib ya öldüm gülmekten :)))))))))))))) kuku muhabbeti şaka gibi ya :)))))))) wavy nazo özel msjları aldım tamam anladım nasıl yapıldığını hehe zeki kadınım vesselam ( gerçi berkeye sorsam o bile yapardı ) :)))))) rockwell yavrucum hoşgeldin.. ben adet oldum bu sabah 1gün gecikti hayret kesin psikolojik:)) ya bu ay akıntı çoktu bende hamileyim dedimdi ama gene deilmişim.. bi ay göğüsler çok acmıştı ondada hamileyim sandmdı gene deilmişim. yani kuzucum herkes farklı farklı şeyler yaşıyo demekki. adet gecikmesi olmadan 2-3 gün belirti neyim takmak istemiyorum artıkk yoruldummmm bıktımmmmmmmm usandımmmmmmmm kusacammmmmm artık :))) inşallah senin belirtiler hamişliktendir canım inşşşşşş

bu arada benim mutfak işi yarısı bitti sayılır.. cumt.ye kadar biter herhalde. sonra temmuzda yumurtlak zamanında tatile gitmek istiytorum nasipse.. tatilde hamile kalma kolaymış ya ondan :)

ya aslında ben 2 saat öncesine kadar yapmamya karalıydım sonra ben bi ilaç kullandım düşük olmaması için çatlatmadan sonra.progestan.bu ilaç adet dönemini kısalıyomuş.bugün 1 ay oldu.ben de 35günde bi oluyorum ondan telaş yaptım...
hala kararsızım ama en iisi beklemek heralde.ben haftaya salı doktora gidicem.ilaç iteli 10gün oluyo o zaman.... 1 hafta sabretmek zorundayım ah şu belirtiler bi kesinlik kazandırsabilse cessaret verse hiç düşünmicem belim 1haftadan beri ağrıyo hele bugün eğilemiyom bile doğru dürüst ama ben normalde hiç adet sancısı çekmedim acaba ilaçlardan olurmu yawwww.:çok üzgünüm:

Beren canım hadi gözün aydın az kalmış. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin... ayy en kısa zamanda bebişe mama yaparsın inşallah o mutfakta...
Beren sana kesinlikle katılıyorum geçen sene bebek isteyen iki arkadaşımda tatilde hamiş kaldılar...

semacım bekle canım bende beklıycem yanı ıkı ıkı daha dört egerkı bişey varsa adet olmıycaz öyle degılmı arkadaşım.ben şimdi prengly ıgneyı olalı bugun 11 yarın 12. gun eger gebelık yoksa yarın sabah adet sancısıyla kırmızı kalkarım yataktan hakkımızda hangısı hayırlıysa o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…