semacım bekle canım bende beklıycem yanı ıkı ıkı daha dört egerkı bişey varsa adet olmıycaz öyle degılmı arkadaşım.ben şimdi prengly ıgneyı olalı bugun 11 yarın 12. gun eger gebelık yoksa yarın sabah adet sancısıyla kırmızı kalkarım yataktan hakkımızda hangısı hayırlıysa o olsun
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?
Semacım forteli ben kullandım. Adetime 5 gün kala testi yapmıştım. Silik te olsa çift çizgiyi görmüştüm. Doğru sonuç veriyor yani.
Bu arada rockwell canım sen ne yaptın? İlaçlarrı kullanmaya başladın mı?
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?
Semacım forteli ben kullandım. Adetime 5 gün kala testi yapmıştım. Silik te olsa çift çizgiyi görmüştüm. Doğru sonuç veriyor yani.
Bu arada rockwell canım sen ne yaptın? İlaçlarrı kullanmaya başladın mı?
ya tatlım ama sen ilaç kullandınmı?ben pregnyl ve progestan kullandım ondan karasızımmmm:çok üzgünüm:
selam canim. doktor jel verdi sadece. bugun alicam eczaneden. iyiyim yani. sen neler yaptin?a.s.
Rock canım alabileceğim 4 eczane var ikisi annemlerin komşusu 1 tanesi dandik testlerden satıyo. 1 tanesi eşimin arkadaşı artık ben gider gitmez testi hazırlıyo. utanıyom artık yawww.
rack cım umarım öyledır canım yarın bellı olur herşey cunku ıgnenın 12 .gunu gebe degılsen kesınlıkle şaşmaz adet olursun sabahında kesınlıkle bu ıgnedne cok oldugum ıcın bılıyorum doktorda dıyo zaten yoksa bişey yarın adet olcam bellı olcak
semacım sen prostegor kullandın sen belkı de vardır arkadaşım senın nolur bu kadar sıtres yapma oldumu erken geblık testınden yap istersen sen.nasıl böyle rahat konuşabılırsın dıye sorabılırısn arkadaşım ben 3 yıldır uğraşıyorum alıştım artık(
kizlar ya size bi sorum olcak. hic cevrenizden hamileyken ucaga binen uzun yolculuk yapan oldumu? yani acaba kac aya kadar uculur? ben simdi agustos basi izmire gidiyorum ve 6 ay falan ordayim. simdi dusunuyorum hamileysem nasil yapcam nasil etcem diye?
Canım benim yengem 7 aylık hamileyken uçakla afganistana gitmiş ve bir ay sonra dönmüştü. Geldikten yaklaşık bir ay sonra da doğum yaptı. Ama yine de doktora danışmak gerek diye düşünüyorum.
Bu arada bir diğer yengem de amerikaya gitmişti hamileyken. Çocuğunu orda doğurduktan sonra döndü. Sanırım o da 7 aylıktı gittiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?