Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaslar belki tatil rahatlamak amacıyla iyidir.ama biz tatildemi hamile kaldık ayoll:):):)bal gibi evde oldu işte.ayy saka diyorum inşallah gönlünüze göre versin mevlamm.beren ve amorr cok istiyrum hamiş olmanızı yyha.işn en kısa zamanda olursunuz.

tatlım sen daha önce böylemi oldun yani iğneyi ilk defamı oldun.yani çünkü benim bugün 16.gün.ve benim normal adetimde zaten doktor randevum var tatlım artık sabredecem.kocişime erken müjde verim istedim canı sıkkın bugün biraz.:çok üzgünüm:

amor selam canim. benim arkadasta olmamisti sanirim kanama oyle hatirliyorum. senin durumunda benim aklima gelen iki sey var. birincisi yerlesme kanamasi ikinciside yumurtalar cok buyuduyse o da hafif bi kanama yapabiliyor. amaaaa senin yumurtlama gunun gecti o yuzden bence yerlesme kanamasi diyorum ben. sen 3-4 gun sonra bi test yap bence.

berencim selam sekerim. iste diyorumya her ay kendimizi psikolojik hamile yapiyoruz. ne yapalim kotu bi seyden degil sadece cok istiyoruz bebis olmasini. hayirlisi canim yaa.

Wavy baska eczaneye gitsene bacim. ayni yere gitme tabi mimlendik harbi ayni yerden ala ala. Ben 2 gun once internetten siparis verdim artik 10 tane :))))))))))))))

Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?
Semacım forteli ben kullandım. Adetime 5 gün kala testi yapmıştım. Silik te olsa çift çizgiyi görmüştüm. Doğru sonuç veriyor yani.
Bu arada rockwell canım sen ne yaptın? İlaçlarrı kullanmaya başladın mı?

ya tatlım ama sen ilaç kullandınmı?ben pregnyl ve progestan kullandım ondan karasızımmmm:çok üzgünüm:

selam canim. doktor jel verdi sadece. bugun alicam eczaneden. iyiyim yani. sen neler yaptin?a.s.

demircool canım aslında olay beyinde başlayıp orada bitiyo. şimdi tatilde gevşiyosun. paylaşımlar bebek için değilde o anın istekleri doğrultusunda oluyo. anladın sen işte. o nedenle şans artıyo. ama tatilde de şimdi yaptığımız gibi kocaları damızlık olarak kullanırsak bi fark olmaz:)))))))))))))

kizlar ya size bi sorum olcak. hic cevrenizden hamileyken ucaga binen uzun yolculuk yapan oldumu? yani acaba kac aya kadar uculur? ben simdi agustos basi izmire gidiyorum ve 6 ay falan ordayim. simdi dusunuyorum hamileysem nasil yapcam nasil etcem diye?

rack cım umarım öyledır canım yarın bellı olur herşey cunku ıgnenın 12 .gunu gebe degılsen kesınlıkle şaşmaz adet olursun sabahında kesınlıkle bu ıgnedne cok oldugum ıcın bılıyorum doktorda dıyo zaten yoksa bişey yarın adet olcam bellı olcak

semacım sen prostegor kullandın sen belkı de vardır arkadaşım senın nolur bu kadar sıtres yapma oldumu erken geblık testınden yap istersen sen.nasıl böyle rahat konuşabılırsın dıye sorabılırısn arkadaşım ben 3 yıldır uğraşıyorum alıştım artık (

Rock canım alabileceğim 4 eczane var ikisi annemlerin komşusu 1 tanesi dandik testlerden satıyo. 1 tanesi eşimin arkadaşı artık ben gider gitmez testi hazırlıyo. utanıyom artık yawww.

selam canim. doktor jel verdi sadece. bugun alicam eczaneden. iyiyim yani. sen neler yaptin?a.s.

Ne yapayım şekerim can sıkıntısı evde vakit geçirmeye çalışıyorum. İşi bırakınca rahatlarım diye düşünmüştüm ama nerdeyse depresyona giricem. Bu arada iyi olmana sevindim canım

Rock canım alabileceğim 4 eczane var ikisi annemlerin komşusu 1 tanesi dandik testlerden satıyo. 1 tanesi eşimin arkadaşı artık ben gider gitmez testi hazırlıyo. utanıyom artık yawww.

yaw dandik mandik al bence. cunku zaten baya bi gunun gecmis oluyo eger hamileysen. yani cikar.

evet yaa buyuk gun demi yarin. insallah olmazsin canim yaa. olmazsan peki mesela cuma gunu test yapsan cikarmi?

Canım benim yengem 7 aylık hamileyken uçakla afganistana gitmiş ve bir ay sonra dönmüştü. Geldikten yaklaşık bir ay sonra da doğum yaptı. Ama yine de doktora danışmak gerek diye düşünüyorum.

Canım benim yengem 7 aylık hamileyken uçakla afganistana gitmiş ve bir ay sonra dönmüştü. Geldikten yaklaşık bir ay sonra da doğum yaptı. Ama yine de doktora danışmak gerek diye düşünüyorum.

sagol canim. benimki yaklasik toplam ucus suresi 16 saat falan oluyor. tabi dedigin gibi doktora sormam lazim. hamilelige bagli. burdan ucarken sorun olmaz cunku kucuk olcak sadece valizleri falan tasimamam lazim. donerken artik izmirdeki doktora sorarim. tabiii eger hamileysem :roflol::roflol:

Bu arada bir diğer yengem de amerikaya gitmişti hamileyken. Çocuğunu orda doğurduktan sonra döndü. Sanırım o da 7 aylıktı gittiğinde

semacım sen prostegor kullandın sen belkı de vardır arkadaşım senın nolur bu kadar sıtres yapma oldumu erken geblık testınden yap istersen sen.nasıl böyle rahat konuşabılırsın dıye sorabılırısn arkadaşım ben 3 yıldır uğraşıyorum alıştım artık ([/QUOTE]

yok tatlım neden diyimde işte bunu sölylemen ii oldu hani iğneden sonraki durumu 16.gün hiç tık yok.
ben adet olcağım zaman rahmim aşağıya çekiliyomuş gibi olur.ama şimdi belim ağrıyo ve bu ilk oluyo.bide eşim normalde çok az üşür o geceleri üşüyo camı kapatıyoz ben yanıyorum yaww.yani üşütmemde mümkün değil ayağımdan terlik hiç çıkmaz yani kasıklarımın ağrısını da anlayamadım offff amor yarın için bol şansss ama bence sende bebiş var......

Bu arada bir diğer yengem de amerikaya gitmişti hamileyken. Çocuğunu orda doğurduktan sonra döndü. Sanırım o da 7 aylıktı gittiğinde

oooo super yaa. demekki bi rpoblem yoksa harbi atla git nereye istersen :)))) bende dusunuyorum kac gundur napsam diye. benim icin problem geldigimde doktor bulup alismak olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…