Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah hamilesindir canım. Tabi ağır taşımamaya dikkat etmen gerek. Ben yaptığım testin negatif çıkmasına rağmen ağır taşımıyordumsırnaşık şey her şey kardeşime ve eşime kalmıştı:sm_cool:

Canımcım yani iğneden itibaren 12 gün mü sayıcaz? 12 gün sonra ne olup olmadığı testte çıkar mı? Benim yarın 12. günüm. Eğer öyleyse evde 1 testim var, yarın sabah bir denerim İnşallah.

kimse yok mu yaaaaaa:1no2:bugün dışardaydım ben geldiğimde bir çoğunuz gitmişti.o kadar hızlı gitmişiniz ki yazılarda oku oku bitmedi anacım

iyiyim canım ya sen nasılsın?bugün dışardaydım öldüm sıcaktan

saol canım ya ewet bugun sıcak cok fenaydı ben evde duramadım sıcaktan sen bıde dısarı çıkmıssın senın hamışlık varmı adete kaç gum var anlatsana bıraz

adetim biteli bir haftayı geçti ama bugün midem bulanıyordu sabah zordan yaptım kahvaltıyı.birde uyandığımda ağzımda çok kötü acı bir tat yediklerimin tadını dahi alamadım.niye oluyor diyorum belirtiler için daha çok erken dimi.üşüttüm galiba:çok üzgünüm:

bu ay adetim 7 gün gecikti.sürekli vücut ısım yüksekti adetime kadar.bilmiyorum ya geç döllenme olmuş olabilir mi acep:uhm::uhm:

canım sana daha önce yıne yazmıstım ben bı kadın vardı adetten sonra başlamış belırtılerı gıt bı test al yada esın alsın yap bence adette olmussun hıç beklemene gerek yok memışler nasıl benım uçu çok acıyor mıdem yanıyor kasık kırampı ve bıçak gıbı batması var

sadece dün ve önceki gün eğilip doğrulunca sağ kasığımda sancı oluyordu.ha birde düne kadar kabızdım söylemesi ayıp arada bir midem bulanıyor uyku sürekli var sabahları yataktan kalkmak için baya çabalıyorum başkada birşey yok

sen hamilemiydin canım sayfaları hızlı hızlı okuyunca insan karıştırabiliyor.değilsen inş.bu yaşadıkların hamilelik belirtileridir

adetim gecikince 4. günü kan testi yaptırmıştım negatifti.bakalım hayırlısı.geç döllenme olunca geçmi belli oluyor testte.bu ay adetim biraz garipti.ilk gün çok azdı 2.gün biraz arttı 3. gün sadece lekelenme oldu toplasam ped sayısı 4 ü ancak bulmuştur

neyse çenem fazla düştü galiba.benim kociş gelir birazdan.görüşürüz.iyi geceler

ıyı gecelr kızlar nabersınız bende utu yapıyom bı bakıyım dedım ne var ne yok
rack canım mesela ben 8 ınde vuruldum çatlatma ıgnesını yarın tam 12. gunum oluyo yarın sabah adet olmazsam iş iyi demk umutlanıcam inşallah balaım testı doktoruma sorucam yarın o derse artıkın.sende umarım hamişsindir sende baya bı istiyorsun allahım gonlune göre versın meleğimmmm

amoooooooor canım benim inşallah Rabbim dualarınızı kabul etsin bu ay hepiniz hamileyiiim dersiniz inşallah 9 ay boyunca adet olmazsın tatlım Akkah hakkında hayırlısını versin inşallah.a.s.

aminn kardelenım amınnnnnn
hep dıorum ya gercekten hepinizde allah razı olsun sızler burda gerçekten karşılık beklemeden,doğal yardımcı oluyorsunuz .yanı gerçek hayatta böyle dostluklar kalmadı umarım bu büyü bir gun bozulmz hepini ya tanımadıgım ınsanlarsınız ve bana o kadar samımı dualar edıyorsunuzkı sızlere benı bu zor gunumde benı yalnız bırakmadıgınız ıcın ne kadar teşekkur etsem azdır yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…