sagol canim. benimki yaklasik toplam ucus suresi 16 saat falan oluyor. tabi dedigin gibi doktora sormam lazim. hamilelige bagli. burdan ucarken sorun olmaz cunku kucuk olcak sadece valizleri falan tasimamam lazim. donerken artik izmirdeki doktora sorarim. tabiii eger hamileysem :roflol::roflol:
rack cım umarım öyledır canım yarın bellı olur herşey cunku ıgnenın 12 .gunu gebe degılsen kesınlıkle şaşmaz adet olursun sabahında kesınlıkle bu ıgnedne cok oldugum ıcın bılıyorum doktorda dıyo zaten yoksa bişey yarın adet olcam bellı olcak
semacım sen prostegor kullandın sen belkı de vardır arkadaşım senın nolur bu kadar sıtres yapma oldumu erken geblık testınden yap istersen sen.nasıl böyle rahat konuşabılırsın dıye sorabılırısn arkadaşım ben 3 yıldır uğraşıyorum alıştım artık(
kimse yok mu yaaaaaa:1no2:bugün dışardaydım ben geldiğimde bir çoğunuz gitmişti.o kadar hızlı gitmişiniz ki yazılarda oku oku bitmedi anacım
iyiyim canım ya sen nasılsın?bugün dışardaydım öldüm sıcaktan
adetim biteli bir haftayı geçti ama bugün midem bulanıyordu sabah zordan yaptım kahvaltıyı.birde uyandığımda ağzımda çok kötü acı bir tat yediklerimin tadını dahi alamadım.niye oluyor diyorum belirtiler için daha çok erken dimi.üşüttüm galiba:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?