Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hepimiz kım ıstıyorsa nerde ısteyen varsa versın allahım hayırlısını inşallah.belirtilerımı yazıyom

* adete 11 gun kala sulu 3 damla açık renk kanama
* kasık bölgesı ağrısı aşırı karın şişkinliği
* ishal
*aşırı iştah doymuyorum bir turlu

amor canım benim Allah senden de razı olsun senin içtenliğin sıcaklığın kısacası kendini çok sevdirdin hepimize tatlı arkadaşım benim.sevdiğimiz insanlara dua etmeyecezde kime edecez umarım Rabbim ne diliyosanız hepsini kabul etsin inşallah.belirtilerin onu gösteriyo güzelim benimde aynı belirtiler olmuştu sadece kanama hariç.ayyy çok merak ediyorum seni ve rockwelli:teytey:

Aaaaaa. Şekerim kanama dışında hepsi erken dönemde bende de vardı. İnşallah hamilesindir canım. İnşallah önümüzdeki günlerde "kızlaaarrr midem fena bulanıyor" diye yardım istersin canımyerimseniben
Bu arada herkese selam

apexnasip ne zamandı adet günün hadi canım inşallah sende hamilesinidr bu ay çok hamiş haberi almak nasip olur inşalaaah :teytey: :dance:

ay evet kardelenım rack bende merak edıyorum o kız gurbette ya o gurbetın ne oldugunu en ıyı ben bılırım o yuzden allahım ona bır yavru verırse onun hayatı dahada güzelleşir gıbı gelıyo.çokkk sevdıgım bır arkadaşım var gurbete gelın gıttı ılk bır yıl çocuk yapmadı dedık bak çocuk yap.kötu gunler gecırdı aılesını özledı ve korunmayı bıraktıgı ay gebe kaldı şimdi diyorum hanı eskısı gıbımısın yok dıyo ıınan oturup uzulmeye ağlama fırsat vermıyo dıyo ufaklık :)) hanı rackın belkı böyle bır sorunu yoktur ınşallah ta hanı onla tanışınca hep o arkadaşım geldı aklıma hala onla konuşurken o dıye konuşuyorum
rack bır mahsuru yok dımı kanka :))

legıonella naber kıs galıba yerkeşme lekelenmesıydı o arkadaşımla konuştum oda öyle olmuş adet olmuş temızlenmiş bıde baktım 15 gun sonra aynı benım anlattıgım gıbı lekenmiş sonra kesılmış aynen böle olmuş bende ondan heveslendım ne bılıyım

legionella slm canım naber nasıl gidiyo hamilelik ya bişey sorcam bu haftalarda iştah kesilmesi olmuyomuydu ben çok yiyom yaa

apexnasip ne zamandı adet günün hadi canım inşallah sende hamilesinidr bu ay çok hamiş haberi almak nasip olur inşalaaah :teytey: :dance:

17 siydi canım
ama kasık bel ve göğüs uçlarım daki ağrılar hala devam ediyor bugünde baş dönmesi başladı ha uyku halini hiç söylemiyorum bugün idrar yaptırdım negatifti ama doktorum belirtilerin olumlu çıkmayabilir erken dedi bende yarın kana gitmeye karar verdim heyecandan öleceğim bugünü nasıl geçirdim bi allah biliyor

amor canım o sendeki belirtiler bende de olmuştu bence hamişsin gibime geliyo yine de seni umutlandırmayayım da ama öyle düşünüyorum

kan tahlili kesin sonuç verir canım geç döllenme de olmuş olabilir ama kanda çıkar idrar da çıkmayabilir yani.inşallah beklediğin güzel haberi alırsın sende inşallah :dance:

Canım bu ay ne desem tutuyor. Eşime kızdım bu ay gelemiyeceksin dedim adam temmuza kadar kaldı hakkaridesenağlama İnşallah sende hamişsindir. Walla dua ediyorum isteyen herkese allah versin bebiş diye.

legionella slm canım naber nasıl gidiyo hamilelik ya bişey sorcam bu haftalarda iştah kesilmesi olmuyomuydu ben çok yiyom yaa

İyiyim canım sağol.Sen nasılsın? Canım o kişiye göre değişiyor.Bende iştah kesilmesi var bulantıdan dolayı. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Yediklerim ekmek ve haşlanmış patates. Hem bence iştah kesilmesi olmasın. Bırak bebeğin sağlıklı olsun canım.

legionella sağol canım iyiyim ama bu sabah bulantıları beni mahvediyo cuma günü bebişin kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah hayırlısı ile duyarım.kız valla çok yiyiom kilo alacak benim bebiş tosun olacak bu gidişle :roflol:bol bol meyve yiyiorum süt içiyom yoğurt ceviz fındık sende tüket bunları tam gelişim aşamasında ya bebeklerimiz:)

ahanda buldum seniiiiiklava:klava:klava:hamişsin diyoz o kadar inanmıyon yaaaaa:dilcikar::dilcikar:
kızlar inşallah hepiniz hamişsinizdir rabbim bana da buraya yazmayı nasip eder inşallah tıpkı bizim nasip gibiiiiia.s.

ben bu ay fısım kızlar senağlama adetime 5-6 gün vardı. strese dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım :a015: malesef hamiş değilmişim of of nasılda ümitlenmiştim bu ay anlatamam. yıkıldım resmen sonucu alınca. hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi :çok üzgünüm:

Şekerim maşşalh, afiyet olsuna.s. İnşallah bebişinin kalp atışını duyar ve bize anlatırsın. Tüketebilsem daha neler tüketicem ama olmuyor. :1no2: Benim bebiş cılıc olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…