hepimiz kım ıstıyorsa nerde ısteyen varsa versın allahım hayırlısını inşallah.belirtilerımı yazıyom
* adete 11 gun kala sulu 3 damla açık renk kanama
* kasık bölgesı ağrısı aşırı karın şişkinliği
* ishal
*aşırı iştah doymuyorum bir turlu
apexnasip ne zamandı adet günün hadi canım inşallah sende hamilesinidr bu ay çok hamiş haberi almak nasip olur inşalaaah :teytey: :dance:
17 siydi canım
ama kasık bel ve göğüs uçlarım daki ağrılar hala devam ediyor bugünde baş dönmesi başladı ha uyku halini hiç söylemiyorum bugün idrar yaptırdım negatifti ama doktorum belirtilerin olumlu çıkmayabilir erken dedi bende yarın kana gitmeye karar verdim heyecandan öleceğim bugünü nasıl geçirdim bi allah biliyor
legıonella naber kıs galıba yerkeşme lekelenmesıydı o arkadaşımla konuştum oda öyle olmuş adet olmuş temızlenmiş bıde baktım 15 gun sonra aynı benım anlattıgım gıbı lekenmiş sonra kesılmış aynen böle olmuş bende ondan heveslendım ne bılıyım
legionella slm canım naber nasıl gidiyo hamilelik ya bişey sorcam bu haftalarda iştah kesilmesi olmuyomuydu ben çok yiyom yaa
kan tahlili kesin sonuç verir canım geç döllenme de olmuş olabilir ama kanda çıkar idrar da çıkmayabilir yani.inşallah beklediğin güzel haberi alırsın sende inşallah :dance:
17 siydi canım
ama kasık bel ve göğüs uçlarım daki ağrılar hala devam ediyor bugünde baş dönmesi başladı ha uyku halini hiç söylemiyorum bugün idrar yaptırdım negatifti ama doktorum belirtilerin olumlu çıkmayabilir erken dedi bende yarın kana gitmeye karar verdim heyecandan öleceğim bugünü nasıl geçirdim bi allah biliyor
apexnasip mutlaka haber ver çok merak ederim sonucu inşallah pozitiftirrr :)
legionella sağol canım iyiyim ama bu sabah bulantıları beni mahvediyocuma günü bebişin kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah hayırlısı ile duyarım.kız valla çok yiyiom kilo alacak benim bebiş tosun olacak bu gidişle :roflol:bol bol meyve yiyiorum süt içiyom yoğurt ceviz fındık sende tüket bunları tam gelişim aşamasında ya bebeklerimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?