Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım kan testi erken değilmi belki erke olduğu için çıkmamışta olabilir geç döllenme olmuştur belki de.eğer hamile değilsen üzülme canım yaaa demekki onunda vakti saati var herşeyin olduğu gibi Rabbim sana da nasip edecektir inşallah çalışmalara devam et umudunu kaybetme gelecektir seninde meleğin yerimsenibena.s.

kardelen sıgara içmiyorsun dımı bende azaltmaya çalışıyorum bakalım

legıonella inşallahhhhhhhhh

apexnasp inşallah hamişsindır kımısının hemenbellı olmuyo

tabiiki haber veririm sabah vereceğim ama sanırım ertesi gün verirler sonucu
kız ayşe ne yapayım orda yazmadın banaklava:

yazdım kız yazdım ama sen benim ben senin peşi sıra giderken biraz zor karşılaşırızzzzz:roflol::roflol::roflol:

kardelen sıgara içmiyorsun dımı bende azaltmaya çalışıyorum bakalım

legıonella inşallahhhhhhhhh

apexnasp inşallah hamişsindır kımısının hemenbellı olmuyo

tşk ederim amor gerçi ben negatif çıkacağını tahmin etmiştim ama heyecanıma kapıldım
kardelen sende de şişkinlik bel ve kasık ağrısı varmı

sanmıyorum hayatım erken olduğunu çok azda olsa çıkardı. çıkan sonuç 0.01 senağlamasenağlama çok kötüyüm çooook :çok üzgünüm:

legionella inşallah canım hayırlısıyla bi duyayım da anlatırım tabi ben burda uzman tv de doktorun yorumlarını dinledim anne adayları hiç bişey yiyemedikleri için endişe ediyomuş bunu da doktora söylüyolarmış doktor endişe edilecek bişey yok diyo bebk bi şekilde gelişiyomuş canım üzülmesin anne adayları diyo en önemlisi 12.haftadan sonra iyi beslenmek önemliymiş.

amor günde 4 tane içiyom canım içime pek çekmiyom ama bırakacam tamamen

apexnasip kasık ağrısı olmaz mı ne kelime adet sancısı ve kasıklarda ağrım oluyo kramp gibi oluyo bazen ani hareket edince.şişkinlik var olmaz mı şu an karnımı gör 6 aylık hamilemisin dersin :roflol:inşallah hamilesindir canım

Canım bu kadar stres belki kardelenin dediği gibi belki erken olduğu için çıkmamıştır. Ben adetime 9 gün kala kan testi yaptırmıştım beta hcg 1 çıkmıştı yani negatifti ama hamileydim. inşallah seninde öyledir.

bırak annem bırak o daha mınıcık annesı nasıl dayansın o zehıre dımı oyy kurban olurum ben ona yapma oldumu
ben bır kıtapta gormüştüm baya seneler once mesela anne sıgara içtiginde bebek 4 5 aydan sonra tabı öksürürmüş yuzunu ekşirtirmiş düşünsene yapma oldumu inşllah tıksınırsın

sanmıyorum hayatım erken olduğunu çok azda olsa çıkardı. çıkan sonuç 0.01 senağlamasenağlama çok kötüyüm çooook :çok üzgünüm:

aaa olmadı ama canım yaaa üzülme anlıyorum seni bizde böyle olmadığı aylarda hüsrana uğruyoduk ama herşeyde var bi hayır değilmi sen tevekkülünü yapıyosun takdir Allahın biliyosun canım.sabırlı ol ben inanıyoruum olacak Allahın ziniyle çok şükür sağlıklısınız eşin ve sen de sadece vakti saati gelmemiş bebişinin.şutarafagitti

Kardelen canım sabah bulantıları başladığına göre sigaradan da iğrenmen gerekiyor. Bence bir an önce bırak yoksa senin bebiş daha anne karnında keş olucak.

kardelen selam canım nasılsın bacum kızlar yok hayırdır kimse yok artık :çok üzgünüm:

amor haklısn valla ayy yawrum yaa içtiğimde sonra vicdan azabı duyuyom

legionella keş mi Allah iyiliğini versin emi :roflol:yok anam bırakacam içmeyecem hiç kurban olurum onu verene.aslında canım istemiyo bulantılardan bide bu şişkinlğin yarattığı rahatsızlıktan dolayı doğru içmeyecem sööz

Evet bende annenin sigara içtiği sırada bebeğin acı ile kasıldığını duymuştum. Walla ben bu kadar çok içmeyle bırakmışsam herkes bırakabilir. Eşimi de zorluyorum şimdiden. Sigaradan iğreniyorum geldiğinde bırakmış ol diyorum ama asıl korkum onun içmesiyle tekrar sigaraya başlamam:roflol:

Amooorrr canım duydun mu kardelen sigarayı bırakacağına söz verdi. Yarın akşam burdan gün içinde içip içmediğini soralım:dance:

apexnasip biz devlet üzerinden bakıldığımız için ssk yı bilmiyorum ama devlet hastanesi ile ssk aynı sanırım kan tahlili benim bildiğim ertesi günü sonucu verir

merhaba ececim iyiyim canım ne olsun kzılar dan rock burdaydı gündüz gece artık eskisi gibi girmiyo kimse sen nasılsın tatlıma.s.

ben hiç iyi değilim moralim sıfır çok mutsuzum hastalanmayı hiç beklemiyordum belirtilerim beni ynılttı bugün tamamen hastalandım off offf:çok üzgünüm: test bile almıştım yapacaktım ama kısmet olmuyor işte bu ay hiç başıma gelmeyen oldu erken adet oldum senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…