ben bu ay fısım kızlar senağlama adetime 5-6 gün vardı. strese dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım :a015: malesef hamiş değilmişim of of nasılda ümitlenmiştim bu ay anlatamam. yıkıldım resmen sonucu alınca. hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi :çok üzgünüm:
tabiiki haber veririm sabah vereceğim ama sanırım ertesi gün verirler sonucu
kız ayşe ne yapayım orda yazmadın banaklava:
kardelen sıgara içmiyorsun dımı bende azaltmaya çalışıyorum bakalım
legıonella inşallahhhhhhhhh
apexnasp inşallah hamişsindır kımısının hemenbellı olmuyo
canım kan testi erken değilmi belki erke olduğu için çıkmamışta olabilir geç döllenme olmuştur belki de.eğer hamile değilsen üzülme canım yaaa demekki onunda vakti saati var herşeyin olduğu gibi Rabbim sana da nasip edecektir inşallah çalışmalara devam et umudunu kaybetme gelecektir seninde meleğin yerimsenibena.s.
ben bu ay fısım kızlar senağlama adetime 5-6 gün vardı. strese dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım :a015: malesef hamiş değilmişim of of nasılda ümitlenmiştim bu ay anlatamam. yıkıldım resmen sonucu alınca. hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi :çok üzgünüm:
sanmıyorum hayatım erken olduğunu çok azda olsa çıkardı. çıkan sonuç 0.01 senağlamasenağlama çok kötüyüm çooook :çok üzgünüm:
bırak annem bırak o daha mınıcık annesı nasıl dayansın o zehıre dımı oyy kurban olurum ben ona yapma oldumu
ben bır kıtapta gormüştüm baya seneler once mesela anne sıgara içtiginde bebek 4 5 aydan sonra tabı öksürürmüş yuzunu ekşirtirmiş düşünsene yapma oldumu inşllah tıksınırsın
kardelen selam canım nasılsın bacum kızlar yok hayırdır kimse yok artık :çok üzgünüm:
amor haklısn valla ayy yawrum yaa içtiğimde sonra vicdan azabı duyuyom
legionella keş mi Allah iyiliğini versin emi :roflol:yok anam bırakacam içmeyecem hiç kurban olurum onu verene.aslında canım istemiyo bulantılardan bide bu şişkinlğin yarattığı rahatsızlıktan dolayı doğru içmeyecem sööz
apexnasip biz devlet üzerinden bakıldığımız için ssk yı bilmiyorum ama devlet hastanesi ile ssk aynı sanırım kan tahlili benim bildiğim ertesi günü sonucu verir
merhaba ececim iyiyim canım ne olsun kzılar dan rock burdaydı gündüz gece artık eskisi gibi girmiyo kimse sen nasılsın tatlıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?