Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amooorrr canım duydun mu kardelen sigarayı bırakacağına söz verdi. Yarın akşam burdan gün içinde içip içmediğini soralım:dance:

kıss Allah iyiliğini versin emi ah canı beniiim yiğenini de düşünürlermiş amor ve legionella teyzeleri :roflol::1rolleyes::sm_cool:

canım benim kıyamam ben sana artık üzülme demiyecem seni çok iyi anlıyorum tatlım sabret biraz daha en azından bebişinin olabildiğini öğrendin çok şükür Allahın izniyle olacak bitanem yaa ne olur bak beni de üzüyosun :çok üzgünüm:

çok soru sordum sizi sıktığımın farkındayım ama son bir soru geç döllenme bile olmuş olsa kesin kanda belli olur mu

apex o ne demek canım benim soracan tabi ki geç döllenem olduysa bile adet gününe 1 gün kala yada geçtikten sonra yaptır ki emin olasın

legionella haklısın tatlım onu yerim ben yaa bu arada o emir bebk takla atıyo ya bi bebek öyle takla atamaz ki burda biraz abartı var küçücük bebiş nasıl yapsın o hereketi değil mi :))

apexnasip senin adet olmadan önce sancın olurmuydu adet sancıların oolurmuydu yani şimdi de var mı peki

sağol ablacım tesellin için ama şimdi senin canınıda sıkmayayım ben kendi derdimle bebişe iyi bak canım o sana emanet bir can sen de çok istedin sana nasip oldu sigara yıda bırakırsın değilmia.s.

canım zaten beta hcg hormonu degerle ölçüldüğü için makınaya atıyorlar ve en fazla ıkı saat beklıyorlar ıkı saatın sonunda deger kaçsa sonuç o .ama bu makıneler özel hastanelerde var işte ama legıonellanın dedıgı gıbı kızlay vasra orda yaptır canım

evet kardelen yarın bıze sölıyceksın oldumu kontrolumuz altındasınnnnnn
,

kızlar ütü yapıyorum acayıp sıcak ıstanbul varya yanı yoooo yanıyooo nolcak böyle hiç bşlmıyorum.doğanın dengesını mahfettık kendı ellerımızle şimdi meyvelerını yıyoruz işte (

apexnasip senin adet olmadan önce sancın olurmuydu adet sancıların oolurmuydu yani şimdi de var mı peki

ağrım yumurtlama gününden beri kesilmedi ki sol kasığım bazen tam ortası hele bel ağrısından öleceğim sanıyorum bazen
benim regl zamanlarım çok düzenli ve sancısız olurdu o yüzden umudum varya bu ay

Son düzenleme:
idrarda negatif çıktı ama dr erken olduğu için çıkmamış olabiklir dedi de ondan kana karar verdim

O zaman kan testi yapabilirsin canım. İçin rahat etsin.

evet yaa çok sıcak burası. Ama beylikdüzünün biraz daha serin olması gerek. Benim dayımların evi bu zamanlarda pöfür pöfür eser

Amorr şekerim kardeleni ciddi şekilde sorgulayalım yarın. Ama ya bi de korkudan buraya gelmezseklava:

Kızlaaaarrr çok uykum geldi ben kaçıyorum..

Amorrr canım inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız.

Kardelen sende yiğenimize iyi bak şekerim ve yarına hazır olklava:

Hepinizi öptümmm.Kendinize iyi bakınnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…