Amooorrr canım duydun mu kardelen sigarayı bırakacağına söz verdi. Yarın akşam burdan gün içinde içip içmediğini soralım:dance:
aynı gün veren yok sanırım
ben hiç iyi değilim moralim sıfır çok mutsuzum hastalanmayı hiç beklemiyordum belirtilerim beni ynılttı bugün tamamen hastalandım off offf:çok üzgünüm: test bile almıştım yapacaktım ama kısmet olmuyor işte bu ay hiç başıma gelmeyen oldu erken adet oldum senağlamasenağlama
kıss Allah iyiliğini versin emi ah canı beniiim yiğenini de düşünürlermiş amor ve legionella teyzeleri :roflol::1rolleyes::sm_cool:
çok soru sordum sizi sıktığımın farkındayım ama son bir soru geç döllenme bile olmuş olsa kesin kanda belli olur mu
Adet gününe bir iki gün kala beta hcg baktırırsan belli olur.
canım benim kıyamam ben sana artık üzülme demiyecem seni çok iyi anlıyorum tatlım sabret biraz daha en azından bebişinin olabildiğini öğrendin çok şükür Allahın izniyle olacak bitanem yaa ne olur bak beni de üzüyosun :çok üzgünüm:
adetim 2 gün geçti ya bunları soruyorum açıkçası korkuyorum sonuçun negatif çıkmasından kesin emin olayım öyle gideyim yada bekleyeyim diye
Şekerim adetini geçmişse idrarda da çıkar. İdrar testi de yapabilirsin.
apexnasip senin adet olmadan önce sancın olurmuydu adet sancıların oolurmuydu yani şimdi de var mı peki
idrarda negatif çıktı ama dr erken olduğu için çıkmamış olabiklir dedi de ondan kana karar verdim
evet kardelen yarın bıze sölıyceksın oldumu kontrolumuz altındasınnnnnn
kızlar ütü yapıyorum acayıp sıcak ıstanbul varya yanı yoooo yanıyooo nolcak böyle hiç bşlmıyorum.doğanın dengesını mahfettık kendı ellerımızle şimdi meyvelerını yıyoruz işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?