Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ecenur canım benim Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda umudunu yitirme gülüm .a.s.

kuzum ben testi ilişkiden sonra 8. gün yaptırdım. sanmıyorumki çıkmasın senağlama

canimin ici inanki cok erken daha. millet adet gunu yaptiriyo taaa kac gun gecmis iliskinin ustunde oda bile 25-35 cikiyo. dusun artik. sen umutsuzluk yapma. Buarada adet gunlerimiz ayni. Ben izmire geliyorum agustos basi. hamile olursam nasil uccam ayvayi yedim :tomato:

canım geldim burda bir arkadaş anne karnında yaşam diye bi national geoagrapy den alınma bi belgesel vardı onu izledim izlerkende ağladım yaa çok duygusaldı dalmışım :)napıyosunuz rock

aman boşver hamiş kalda gerisi boş. sırnaşık şey

canım geldim burda bir arkadaş anne karnında yaşam diye bi national geoagrapy den alınma bi belgesel vardı onu izledim izlerkende ağladım yaa çok duygusaldı dalmışım :)napıyosunuz rock

onu bende izlemiştim muhteşem bişey ama çok uzun sürüo :1rolleyes:

ah benim duygusal arkadasim. hadi sohbete gidekmi yaa.

Diptis sende gel sohbete.

amor canim kardelenle yazismalarinizi okudum. iyi dileklerin icin cok tesekkurler canim. heyecanla senin haberini beklicem bugun. insallah regl olmazsin tatlim. benimde postayla gelir gelmez testler hemen yapcam bitane.

günaydın herkese...cangema sende benim gibi evde misin ve sabahın köründe uyananlardan mısın canım???

Gunaydın guzellerrr adet olmadımmmmmmmmmmmmm
ben ıyıden ıyıe heveslendım cunku kesınlıkle olurdum hayatta şaşmazdı ::::::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…