kızlar bu test yanılmaz demiii 5-6 gün kala 0.001 negatif değişmez demiiiiii
diptis kizlar nerdesiniz? 0.001 de ne olukiii? anlamadim ben. diptis erken mi yaptin kizim kan testini?
evet 5-6 gün var daha senağlama ama o kadar bile olsa en azından 3-4 falan çıkardı. sıfır çıktı demekki hamiş değilim bu ayda senağlama of offffff
Dur yahu sen zaten demedinmi gec yumurtladim diye. daha hemen cikmaz gec dollenme olduysa. sormasi ayip en son iliski kac gun once oldu?
kuzum ben testi ilişkiden sonra 8. gün yaptırdım. sanmıyorumki çıkmasın senağlama
canimin ici inanki cok erken daha. millet adet gunu yaptiriyo taaa kac gun gecmis iliskinin ustunde oda bile 25-35 cikiyo. dusun artik. sen umutsuzluk yapma. Buarada adet gunlerimiz ayni. Ben izmire geliyorum agustos basi. hamile olursam nasil uccam ayvayi yedim :tomato:
canım geldim burda bir arkadaş anne karnında yaşam diye bi national geoagrapy den alınma bi belgesel vardı onu izledim izlerkende ağladım yaa çok duygusaldı dalmışım :)napıyosunuz rock
canım geldim burda bir arkadaş anne karnında yaşam diye bi national geoagrapy den alınma bi belgesel vardı onu izledim izlerkende ağladım yaa çok duygusaldı dalmışım :)napıyosunuz rock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?