Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın amor çok sewindim inşallah hamişsindir hadi hayırlısı....ne zaman doktor randevun var canım..

günaydın herkese...cangema sende benim gibi evde misin ve sabahın köründe uyananlardan mısın canım???

ewet eşim işe gıdıonce gecıyorum basına hamılelık tı belırytısıydı butun sıtelerı gezıyom her ay aynı şey mama insan annelık duygusunu tatmak ıstıyorsenağlama:a015:

valla umarım herekesın herşey gonlunce olur güzller burcu sen napıyorsun enişte bıraz iyi oldumu? sen evdemısın

ewet eşim işe gıdıonce gecıyorum basına hamılelık tı belırytısıydı butun sıtelerı gezıyom her ay aynı şey mama insan annelık duygusunu tatmak ıstıyorsenağlama:a015:

benim eşim öğretmen bende onu seminere yolluyorum bu ara.benim oturduğum binada tek komşum kayınvalidem fakat oda görümcemin tayiniyle ardahanda.yani kimseyle alakam yok binada. tabi arkadaşlarım var ama hepsi bekar!!! eşimin arkdaşalrının eşlerininde hepsinin çocukları var. o yüzden 1 haftadır keşfedeildim siteyi ama arkadaşları çay içmeye gellmişler gibi hergün siteye giriyorum...benim 8. aıym bu ay ve inş bu ay olcak ümitliyim .allah hepimize nasip eder inşallah...:enbuyukkk:

amor senin gece de tuvaletin sıklaştımı yawww?ben bu gece 3 kez kalktım sabah kalktığımdan beride belimin ağrısı durmada kasıklarımda ara ara sancıyooooo

sema senın ne kadar kaldı canım .aman bu süreci burda geçirmek en ıyısı zaten boşver

canım benim haftaya salıya kadar adet olmam gerkiyomuş doktorumun söylediğini göre.ama günüm 22-23 gibi az kaldı yani.son adetim mayıs18 bakalım.ben 35günde bir oluyom .ama ilaçlar işte ilk defa kullandım ya çelişkideyimmmmmm... ii ki kk yı bulmuşum çok mutluyum eşime anlattım böyle bi siteye üye oldum die o da çok sevindi canın sıkılmaz dedi.....süprizzzzz

kızlar günaydın ben bugün pek ii deilim bi haftadır çok baş ağrısı çekiyorum dün akşamdan öldüm zonklamasından biraz ateşde yaptı artık o zonklamayla ağlaya ağlaya uyumuşum ama şimdi iyi deilim sarstı beni çarpıntım var ve hala başım ağrıyo doktorumu aradım daha gelmemiş 11de arıcam tekrar ağrı için minoset içiyorum ama anlık kesiyo yine başlıyo üstelik hergün almak istemiyorum hergün çok ağrıyo başım sabah böle biraz az az az derken gece iice kuduruyo

nazocum hamişlerde oluyo baş ağrısı ama tabi yinede doktorunla bi konuş.çok geçmiş olsun..

saol semacım
teşk amorcum zaten idare edilcek bi tarafı kalamdı dayanamıyorum artık ağrısına bide çok korkuyorum acaba bebeğime bişey olduda ondanmı (((

günaydın arkadaşlar
nazocum geçmiş olsun dr. danış bakalım bi önerisi olur bide kiraz ye istersen kirazın sakinleştirici ve ağrı kesici özelliği var iyi gelir işallah

yok be nazom bişey olmaz ama doktorunla konuş mutlaka bıde ne dıycem tansıyonuna baktırdınmı hiç bide ona baktır gebelıkte tansıyon olur

nazo içini ferah tutu ii şeyler düşün hem sıcaklar hem bebiş vücudun alışmaya çalışıyodur.kirazın ağrı kestiğini bende biliyorum.dene bece

Günaydın kızlar yumurtlama döenminden sonra eğer gebelik varsa kaç gün sonunda belli olur beilen varmı ajaba bir tatil planım varda ona göre hareket etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…