fındık80 ne zaman tahlil yaptıracaksın
kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için[/QUOdoğacım benimde reglime 10 gün önceden kasıklarıma ağrılar karnıma ağrılar sancılar girip çıkıyodu sanki hastalanacakmış gibi oluyodu ben hamile kaldım ama embriyo rahime tutunamadan adetle atıldı benimki belki senin içinde aynı şeyler olur ama bende uyku yapıyodu sende de uyku hali varsa sende hamiş kalmış olabilirsin Allahın takdiri umarım herşey gönlünce olur
selam kardelenx. aynı şeyleri yaşamışız. bende de döllenme oldu. ama bebiş tutunamadı adetle atıyorum şuan. oysa ilk denemede hamile kaldığıma çok sevinmiştim. bidahakine inşallah. bişe soracam ya. şimdi düşük kanaması ile atıldı. yeniden denemek için 1 adet geçmesini mi beklemeliyim sence
kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için
selam kardelenx. aynı şeyleri yaşamışız. bende de döllenme oldu. ama bebiş tutunamadı adetle atıyorum şuan. oysa ilk denemede hamile kaldığıma çok sevinmiştim. bidahakine inşallah. bişe soracam ya. şimdi düşük kanaması ile atıldı. yeniden denemek için 1 adet geçmesini mi beklemeliyim sence
sende biyokimyasal gebelik olmuş, o yüzden yeniden denemek için beklemene gerek yok
sende biyokimyasal gebelik olmuş, o yüzden yeniden denemek için beklemene gerek yok
cevabın için saol canım , kese oluşmuştu ama SAT a göre 7 haftalık olması gerekirken kese kendiliğinden küçüldü ve yaklaşık bir hafta gördüğüm adetle atıldı. daha bugün bitti adetim.
arkadaşlar ben 8haftalık hamileyim.ultrason da bebeğimin kalp atışı görünmüyor.8hafta olupta kalp atışını gören varmı?lütfen yardım edin çok korkuyorum.senağlama
vajinal mi bakıldı yoksa karından mı? eğer vajinal bakıldıysa görülmesi lazım, görülmediyse acele etme 1 hafta bekleyip tekrar bakıyolar.
cevabın için saol canım , kese oluşmuştu ama SAT a göre 7 haftalık olması gerekirken kese kendiliğinden küçüldü ve yaklaşık bir hafta gördüğüm adetle atıldı. daha bugün bitti adetim.
sende normal gebelik oluşmuş yani.. çok geçmiş olsun.. yine de beklemene gerek yok inşallah en kısa sürede gebe kalırsın tekrar..
sende normal gebelik oluşmuş yani.. çok geçmiş olsun.. yine de beklemene gerek yok inşallah en kısa sürede gebe kalırsın tekrar..
inşallah canım ya çok üzücü bir durum çünkü. kalp atışlarını duymaya gidiyosun. kese küçülmüş diyor. doktor tam neden söylemiyor. ben hamile olduğumu bilmeden ateşlendiğim için ilaç kullanmıştım serum falan.. ondan olmuştur belki. embrıo yaşayamamış.
vajinal mi bakıldı yoksa karından mı? eğer vajinal bakıldıysa görülmesi lazım, görülmediyse acele etme 1 hafta bekleyip tekrar bakıyolar.
giznur, bende dbest e katılıyorum. stres yapmaman gerek o da etkiliyor bebişleri. rahat ol ve 1 hafta bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?