Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kimse yokmu yaw herkes bebek çalışmasına mı başladı daha erkenden:))

Ya kizlar hani bacaklari yukariya kaldiriyorum diyorsunuz ya. Peki onu dizlerinizi yukariya kaldirarak mi yapiyorsunuz? Ya da hani belinizi elinizle tutarak bacaklarinizi oldugu gibi mi havaya dikiyorsunuz? sorulara bak allahim :)) Bende kayganlastirici kullaniyordum bu ay biraktim. Sabah erken saatte iliskiyi hic denemedik. Bide oyle deneyelim zarari yok faydasi var :)) 1 saat yatma konusuda biraz SIKICI ama ne yapalim artik dergi gazete biseyler koycaz basucumuza oyle yatcak yatakta.

Kardelenx o vajinismus belasi bende de vardi. Cok sukur allahima gecti gitti. kendini rahat birak dusunme. Hic acimiyor zaten. Inanki.

kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için

doğacım, belirtiler değişiyor. mesela bende adet olacağım günlerde olmuştu kasık ağrıları. ama erken dönemde de olabileceğini okumuştum. inşallah hamişsindir canım

arkadaşlar ben 8haftalık hamileyim.ultrason da bebeğimin kalp atışı görünmüyor.8hafta olupta kalp atışını gören varmı?lütfen yardım edin çok korkuyorum.senağlama

giznir, bende dbest e katılıyorum. stres yapmaman gerek o da etkiliyor bebişleri. rahat ol ve 1 hafta bekle

arkadaşlar ben 8haftalık hamileyim.ultrason da bebeğimin kalp atışı görünmüyor.8hafta olupta kalp atışını gören varmı?lütfen yardım edin çok korkuyorum.senağlama

vajinal mi bakıldı yoksa karından mı? eğer vajinal bakıldıysa görülmesi lazım, görülmediyse acele etme 1 hafta bekleyip tekrar bakıyolar.

giznur, bende dbest e katılıyorum. stres yapmaman gerek o da etkiliyor bebişleri. rahat ol ve 1 hafta bekle

vajinal mi bakıldı yoksa karından mı? eğer vajinal bakıldıysa görülmesi lazım, görülmediyse acele etme 1 hafta bekleyip tekrar bakıyolar.

yarın tekrar gelişmiş ultrasonla bakılacak.bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum

giznur, bende dbest e katılıyorum. stres yapmaman gerek o da etkiliyor bebişleri. rahat ol ve 1 hafta bekle

teşekkürler arkadaşlar.aşrı derece stres yaptığım bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…