Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet ölçtürdüm amorcum annemde dedi gebelikte yüksek tansiyon ii deildir benim dün akşam 9-5ti aslında normalde hep böle düşüktür yani vücudum alışkın ama hamile kaldığımdan beri doktorum ölçtüğünde hep normal 12-7 falan çıkıyodu

canım normal ınsan dayanamıyo sıcaga şahsen ben sen bıde ıkı canlısın oda yapabılır sen korkma ama doktorunla görüş mutlaka

yaaa benide sıcaklar normalde perişan eder ben hiç gelemem zaten ama işin garibi mesela bu hafta sabahları eşim bıraktı örneğin dün akşamda o aldı ofiste evde klima var evde elimi bişeye sürmüyorum sıcakta dolaşmıyorum ama bu başağrısı neden oluyo anlamış deilim

üşütmüş veya ceryanda kalmış olmayasın cicim??*CADIARZU

ya kızlar aslında böle bi düşüncem vardı bayağdır burda 6. yılımı doldurdum.ama bi ilerleme yok ben daha ii şeyler yapmak istedim 4 yıllık istanbul ünv. işletme mezunuyum ben ama imkan vermediler patronlar çok ön yargılı gelişmeye açık değiller,diğer bi sebebte çalışma saatleri 12 saat çalışıyorum günde vede cumartesi 1-2 ye kadar bazen pazarlarıda evime çok uzak akşam 8.30 da evdeyim evleneli 1 sene olmadı ama çok ama çok yoruluyorum akşamları 10 yada 10.30 da sızıyorum resmen eşimde memnun değil tabi bu durumdan...

hayırlısı oldun peki ayrılamdan önce başka bi iş bulsan da öle ayrılsan olmazmıki?

çok yoğun çalışıyomuşun gerçekten canım hayırlısı olsun işallah daha iyi biyerde iş bulursun sonuçta okumuş insansın kolay iş bulursun üzülme sakın yazın güzelce tatilini yap ev hanımı ol bi güzel sora iş aramaya başlarsın sakinleyince senin için hayırlısı ne ise o olsun canım :1hug:

yaa ben üzülmüyorum ki zaten ööle acelemde yok biraz dinlenicem valla burda çok bunaldım zaten insan artık yaptığı işten zevk almıyosa vede mutsuzsa hem kendine hemde karşısındakine zarar verir

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr günaydın.
amor kuşum adet olmamışsın. çok sevindim.. amoooorrrr kurban olayım bi test yap yaaaa nolursun..

nazom kuşum; başımı ağrıyomuş benim canım arkadaşımın.
bende aynı durumdayım nazo sorma başımın tepesi ağrıyo şu anda. bilgisayara sürekli ve dikkatli bakmaktan ve göz pırpıştırmamaktan oluyomuş benimki. muhtemelen seninde öyle. bu aralar biraz uzak dur bilgisayardan hem bebiş içinde çok iyi değil kuşum yaa. eğer yapabiliyorsan günde 2-3 saatten fazla kalma..

benim belim çok ağrıyor kızlar sağ bacağımın üstüne basamıyorum. dün gece ne oturabildim ne yatabildim ne yapsam ağrıyor. sağ kasığım ve bacağımın birliştiği nokta çok ağrıyor bide.
aman bugün çok dinlemicem ben kendimi dimi kızlar..

bencedee canım evinin hanımı ol rahat rahat keyfini çıkar ohh çok güzel valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…